Kv ,es .... konular

white moon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
865
898
103
Slm bayanlar. Belki benimki dert degil size göre . Kayınpeder vefat etti 2016 da eşim de annesini bize getirdi. Ben ilk zamanlarda Bı sorun yoktu. Ama sonradan kadının her yaptığı gözüme batmaya başladı.deniyorum kendi annem olsa böyle yar miydim diye. Empati yapıyorum ama olmuyor. Yılın 6-7 ayı bizde kalıyor. Görümce var bir de başka Bı ilde 8-9 saatlik mesafe. Ama onda da damat ile anlaşamıyor kv. Kendi evi de o görümcenin olduğu ilde. Daha Bir gece bile evinde kalmadı. Yanı bu durumdan dolayı eşime karşı da soğudum. Eşime dedim yanı bu hep böyle mi gidecek diye. Anneme Yen'i güvenlikli ev akıtırız öyle kalır filan diyo ama hep geçiştiriyor . Siz olsanız ne düşünürsünüz bu konuda yorumlarınızı alayım . Kv bu arada 60 yasında yanı kendi kendini idare edebilir. İyi günler herkese

kadın huysuz mu, kötü huylu mu?
kendi halinde takılan, anlayışlı biriyse açık açık konuş.

Yok kadın huysuz degil ama. Mesela hiç yemek yapmaz. Ev işlerini zaten yapmaz. Bunlar da gözüme batıyor benim. Mesela dışarı çıkarız sürekli yanımızda. Eskiden eşi varken Bı kere bile çıkmazdı bizimle. Annemler gelse bize sürekli bişeyleri ispatlama pesinde böyle böyle sebepler beni rahatsız ediyor

Ben kendi annemde olsa ayrı evde kalmak isterim doğrusu haklı gördüm sizi birde sürekli sizle vakit kalmaz insana karı koca geçirecek geçirmek isteyecek

Olabilir sürekli aynı evdesin birliktesin
Gözüne Batman normal
Benim kv görümce ile altli üstluyuz
Gösterişli ikiside.
Bak gelinimle nasılım diye millete rol yapıyor
Ben bundan rahatsızım
Olduğum gibi davranamiyorum
Göründüğü gibi olamıyorum
Özledim öyle istediğim gibi kafama göre davranmaya.
Ama olmuyor ki
Yok kızım öyle olmaz yok böle olur gibisi sıkıldım gerçekten
Sizin kaynana öyle demiyosa sanslisin

Kadin orda kalmaktan memnunsa gitmek aklina bile gelmez. Annesi istemedigi surece de esin annesine git demez bu boyle surer.

Canım eğer gerçekten kayınvalidenin Sizinle bir yerlere gelmesinden rahatsız Ihl oluyorsan kayınvalide Bu ne bu konuyu konuşabilirsin gündüzleri onunla vakit geçir akşamları ise Eşinle bir yere gideceğin vakit beraber gidin. Ama hani şey demelisin onu şikayet eder gibi değilde rica eder gibi hani Yardım ister gibi de anne hiç vakit geçiremiyoruz kocamla başbaşa falan

gelecekte bizi ne bekliyor bilmiyorum ama, çok zor bu durumlar.
insan evinde çekirdek aile olmak istiyor.
öyle konak gibi yardımcı çalışan müştemilatlı vb evde yaşamıyorsan zor :)
allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Kadin orda kalmaktan memnunsa gitmek aklina bile gelmez. Annesi istemedigi surece de esin annesine git demez bu boyle surer.
Evet memnun. Çünkü kızının orda kimse gezdirmiyor etmiyor. Burası cennet gibi ona. Her haftasonu avm de.memleketinde başka kadınlar var yalnız kaliyolar çocuklarına bile gitmiyorlar yazın tur lar filan . Diyorum oh ne güzel kadınlar geziyor diye ben yapamam diyor. Sunu anladım bayanlar tek oğlan ile evlilik zor eşleri vefat edince iyice oğulcu oluyorlar

bence geç bile kalmışsınız

burada hep yazarım 80 yaşındaki anneannem 20 yıldır yalnız yaşıyor diye

hem de öyle memleketinde eşi dostu olan köyünde vs değil

ankara da

onun da 5 çocuğu var ama annem de dahil kimseye gidince rahat edemiyor

kafasına buyruk kendi evinde yaşıyor

bence evine alışması için kv ye ortam yaratmamışsınız ki

o da kalkıp gelmiş

görümce de varmış aynı şehirde yalnız da sayılmaz neden getirdiniz ki

vefat sonrası gelen giden olur sen kal evinde biz iş güç gidiyoruz, sık gelmeye çalışırız denilecekti

bu arada evde sürekli bir yabancı ile nasıl yaşanıyor ki

yani eşinle hiç mi salonda öpüşmüyorsunuz mesela

eşini yavaş yavaş o yönlerden vur

çocuk vs var mı bilmiyorum ama çocuk olursa kv çocuğa bakacağım der ve hiç gitmez

örneğin eltimin annesi 2006 dan beri onlarla yaşıyor

sözde ah memleketim diyor ama hala onlarla

birlikte yaşamak zor tabiki kendi anneniz olsa yine zor olurdu 60 da çok bir yaş değil
kendi yalnız başına da yaşayabilir
güvenlikli ev niye? normal bir ev olmaz mı? :)

Ev ev üstüne olmuyor ne yazık ki.Insan uzanmak istiyor tembellik yapmak istiyor.Herkesin kendi düzeni bence eşinle alıp karşına konuş evi yoksa size yakın bir ev tutun.Yine yakın olursunuz ama dip dibe değil en azından.

Ne münasebet ya.
Kv koskoca kadın ve gayet sağlıklı ise eşine açık açık böyle yaşamak istemiyorum demelisin. 1 2 ay kendine gelene kadar kalır da 2016 dan beri diyorsun 2018 e giricez. Bi zahmet evine gitsin. Yüz bulmuş gitmiyor resmen.
Eşinle açık açık konuşmalısın.
Benim eşimin de babası vefat etti ama kabul etmem böyle birşey teklif etse. 1 hafta kalsın en fazla.

Bikere kendi annemle de yaşamak istemem böyle bir durumda. Olmuyor çünkü herkesin kendi evi olmalı.

Empati yapiyorum evet yaslaninca yalnizik hissi kotu ama baskalarini da rahatsiz etmek ne derece mantikli.belki oda soyle dusunuyodur onlara bi zararim yok sessiz kendi halimdeyim diyodur.buda yanlis tabi buyuk konusmayayim ama ben elden ayaktan dusmeden ne oglumda ne kizimda kalirim.kendi evimde otururum daha iyi.esinizin de yapacagi bisey yok annesine sen git diyemez ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…