- 11 Ocak 2016
- 865
- 898
- 103
- Konu Sahibi white moon
-
kadın huysuz mu, kötü huylu mu?Slm bayanlar. Belki benimki dert degil size göre . Kayınpeder vefat etti 2016 da eşim de annesini bize getirdi. Ben ilk zamanlarda Bı sorun yoktu. Ama sonradan kadının her yaptığı gözüme batmaya başladı.deniyorum kendi annem olsa böyle yar miydim diye. Empati yapıyorum ama olmuyor. Yılın 6-7 ayı bizde kalıyor. Görümce var bir de başka Bı ilde 8-9 saatlik mesafe. Ama onda da damat ile anlaşamıyor kv. Kendi evi de o görümcenin olduğu ilde. Daha Bir gece bile evinde kalmadı. Yanı bu durumdan dolayı eşime karşı da soğudum. Eşime dedim yanı bu hep böyle mi gidecek diye. Anneme Yen'i güvenlikli ev akıtırız öyle kalır filan diyo ama hep geçiştiriyor . Siz olsanız ne düşünürsünüz bu konuda yorumlarınızı alayım . Kv bu arada 60 yasında yanı kendi kendini idare edebilir. İyi günler herkese
Evet memnun. Çünkü kızının orda kimse gezdirmiyor etmiyor. Burası cennet gibi ona. Her haftasonu avm de.memleketinde başka kadınlar var yalnız kaliyolar çocuklarına bile gitmiyorlar yazın tur lar filan . Diyorum oh ne güzel kadınlar geziyor diye ben yapamam diyor. Sunu anladım bayanlar tek oğlan ile evlilik zor eşleri vefat edince iyice oğulcu oluyorlarKadin orda kalmaktan memnunsa gitmek aklina bile gelmez. Annesi istemedigi surece de esin annesine git demez bu boyle surer.
Slm bayanlar. Belki benimki dert degil size göre . Kayınpeder vefat etti 2016 da eşim de annesini bize getirdi. Ben ilk zamanlarda Bı sorun yoktu. Ama sonradan kadının her yaptığı gözüme batmaya başladı.deniyorum kendi annem olsa böyle yar miydim diye. Empati yapıyorum ama olmuyor. Yılın 6-7 ayı bizde kalıyor. Görümce var bir de başka Bı ilde 8-9 saatlik mesafe. Ama onda da damat ile anlaşamıyor kv. Kendi evi de o görümcenin olduğu ilde. Daha Bir gece bile evinde kalmadı. Yanı bu durumdan dolayı eşime karşı da soğudum. Eşime dedim yanı bu hep böyle mi gidecek diye. Anneme Yen'i güvenlikli ev akıtırız öyle kalır filan diyo ama hep geçiştiriyor . Siz olsanız ne düşünürsünüz bu konuda yorumlarınızı alayım . Kv bu arada 60 yasında yanı kendi kendini idare edebilir. İyi günler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?