Kv ,es .... konular

Sonuna kadar haklısın amaaa baştan alışmış. Şimdi eşin de sana karşı cephe alır kesin. Valla ne yap et gönder evine. Insan kendi annesine tahammül edemiyor bazen, eli ayağı tutuyormuş işte, gitsin evinde otursun. Olan sana olur , sinir hastası olursun.

Evet memnun. Çünkü kızının orda kimse gezdirmiyor etmiyor. Burası cennet gibi ona. Her haftasonu avm de.memleketinde başka kadınlar var yalnız kaliyolar çocuklarına bile gitmiyorlar yazın tur lar filan . Diyorum oh ne güzel kadınlar geziyor diye ben yapamam diyor. Sunu anladım bayanlar tek oğlan ile evlilik zor eşleri vefat edince iyice oğulcu oluyorlar
cinsel iliskide bol bol ses cikar sakir sakir banyo yap geceliklerle dolas belki utanir;)

Ben eşimin ailesiyle 5 senedir aynı evde yaşıyorum durumlardan dolayı ayrı eve çıkmamız çok zor siz şimdiden isyan ediyorsunuz vay benim halime :)
cekilcek dert değil. İnan şaka bir yana hiç düşünemıyorum kvdeyle beraber oturmagı. Hepsını gec karı kocasıkız siz cinsellik ardından banyo bütün ev halkı bunu bilmek zorunda değil. Bana cok tuhaf geliyor. Yetişkın ınsanların anne babaların yanında yaşaması..

cekilcek dert değil. İnan şaka bir yana hiç düşünemıyorum kvdeyle beraber oturmagı. Hepsını gec karı kocasıkız siz cinsellik ardından banyo bütün ev halkı bunu bilmek zorunda değil. Bana cok tuhaf geliyor. Yetişkın ınsanların anne babaların yanında yaşaması..

Çekilecek dert değil dediğin gibi ınan hergün yüzünü görmekten bıktım artik bide suratsiz görünce şeytan gormuse dönüyorum esimde bende istiyoruz ayrı ev ama kenarda birikimimiz yok istanbul da ev gecindirmek gerçekten çok zor sabrediyoruz iste bakalim neryee kadar

ev ev üstüne olmaz. ama kv durumdan hosnutsa eşiniz de bunu hissediyorsa bu sıkıntılar artacaktir. öyle bir şey olsa benim kv çıkmaz bizden ve ben cocuk dolayısıyla 2 yıldan fazla yaşadım bunaldim kendin olamıyorsun. özelin kalmıyor. illaki aynı şehirde yaşayacaksanız küçük bir ev seviyeli ilişki ve esin gerektiğinde vazifelerini de yerine getirmeli. ama bunu anlayacak adam var mi bilmiyorum

Bende olsam bende istemem ki benim kv de çok meraklıdır kp yaşıyor allah uzun ömür versin ona rağmen yakın olsanız ben rahat bırakmam sizi her gün gelirim diye sinyal verip duruyo ki eşim ben anlamamazlıktan geliyoruz:D ben anneme yakın oturuyorum ona rağmen annem ayda yılda bir gelir sürekli sorar "annen her gün geliyo mu ?" Bende cevabı yapistiriyorum" hayır herkesin kendine göre işleri var ben de müsait olmuyorum onlarda " diye susuyor sonra ilk evlendigimde bir oturmayı planlıyorlardı hazır hizmetçi olacaktı evde ki kp kv herşey e karışmaya bayağı meraklılar eşim ev ev üstüne olmaz dedi konuyu kapattı sağolsun:))

Slm bayanlar. Belki benimki dert degil size göre . Kayınpeder vefat etti 2016 da eşim de annesini bize getirdi. Ben ilk zamanlarda Bı sorun yoktu. Ama sonradan kadının her yaptığı gözüme batmaya başladı.deniyorum kendi annem olsa böyle yar miydim diye. Empati yapıyorum ama olmuyor. Yılın 6-7 ayı bizde kalıyor. Görümce var bir de başka Bı ilde 8-9 saatlik mesafe. Ama onda da damat ile anlaşamıyor kv. Kendi evi de o görümcenin olduğu ilde. Daha Bir gece bile evinde kalmadı. Yanı bu durumdan dolayı eşime karşı da soğudum. Eşime dedim yanı bu hep böyle mi gidecek diye. Anneme Yen'i güvenlikli ev akıtırız öyle kalır filan diyo ama hep geçiştiriyor . Siz olsanız ne düşünürsünüz bu konuda yorumlarınızı alayım . Kv bu arada 60 yasında yanı kendi kendini idare edebilir. İyi günler herkese
Yani sağlık sorunu yoksa kendine bakabilecek durumdaysa bende yersiz buluyorum böyle durumları yani insan evinde rahat rahat hareket edebilmeli eşinle bile özel dakikalar geçiremezsin bence. Görümce konusuna gelince de anneler böyledir kendi oğlunda kalır çünkü onlara göre o ev oğlunundur ama kızında kalmazlar damat faktörü yüzünden kendi annemden biliyorum eşimle iyi anlaşırlar çokta sever eşimi ama bende iki gün kalsa abimde 15 gün kalır... ben sana hak veriyorum ben değil sürekli biriyle yaşamak yatılı misafir bile istemiyorum evimde ...

Konunun çözümü eşinizde. Annesine sana daha güvenlikli bir ev ayarlayalım diye konuya girip çözüme ulaştıracak.

Evde tek başına korkuyor mu acaba?
Kp yokluğuna alışamadığı için yalnız kalamıyor mu diye düşündüm.
Sürekli dip dibe olmak zor tabi,haklısınız.
Ancak yemek yapmaması sorun olmamalı mesela.Çünkü tencere onun için kaynamıyor.Siz o yemeği nasıl olsa yapacaksınız.Bir avuç fazla malzeme koyarsınız.
Yemek yapacağınız zaman da eşiniz "Anne,senin yemeklerini özledim.Falanca yemeği yapsan da yesek." dese kalkıp yapar bence.
Belki sizin düzeninizi bozmamak için mutfağa girmek istemiyordur,çekiniyordur.
evinde hiç kalmadı ki yalnız kalmanın ne demek olduğunu bilmiyor. Bu yaz gidince kalicakmis evinde bakalım. Eğer kalırsa sürekli kalsın dicem eşime. Şimdilik sesimi çıkarmıyorum. Yemek konusu da aslında çok takılmıyor. Belki mutfağa girse batıracak her yeri. Arkadini toplamak daha zor. Ki haftada bir de dışarı yemeğe çıkarız. Bu arada ikinci bebek istiyorum. Stres yapıp da zaten çocuk da olmuyor.
Konusunca esinizle gelismelerden haberdar edin bizi :dondurma:
nisan ayı gibi evine gidecekmiş kızımda kalmam diyor. Hele Bı gidip yaşasın evinde. O zaman konus am eşimle. Şimdi buradayken ne desem boş. Haberdar ederim sizi o zaman

Birlikte yaşamayı doğru bulmuyorum. Ama şuan içimde bi ağlama isteği oluştu. Annemin tek başına bi evde yaşadığını, 30 yıllık yol arkadaşının vefat ettiğini düşündüm. Onuda bırakamaz ki insan. En kötü çol yakınlarda bi ev tutup sık sık ziyarete giderdim heralde.

evinde hiç kalmadı ki yalnız kalmanın ne demek olduğunu bilmiyor. Bu yaz gidince kalicakmis evinde bakalım. Eğer kalırsa sürekli kalsın dicem eşime. Şimdilik sesimi çıkarmıyorum. Yemek konusu da aslında çok takılmıyor. Belki mutfağa girse batıracak her yeri. Arkadini toplamak daha zor. Ki haftada bir de dışarı yemeğe çıkarız. Bu arada ikinci bebek istiyorum. Stres yapıp da zaten çocuk da olmuyor.

nisan ayı gibi evine gidecekmiş kızımda kalmam diyor. Hele Bı gidip yaşasın evinde. O zaman konus am eşimle. Şimdi buradayken ne desem boş. Haberdar ederim sizi o zaman

Siz böyle pasif kaldikca kv anca evini temelli kapatip yaniniza yerlesmek icin gider.

Back
X