Kv ,es .... konular

Evet memnun. Çünkü kızının orda kimse gezdirmiyor etmiyor. Burası cennet gibi ona. Her haftasonu avm de.memleketinde başka kadınlar var yalnız kaliyolar çocuklarına bile gitmiyorlar yazın tur lar filan . Diyorum oh ne güzel kadınlar geziyor diye ben yapamam diyor. Sunu anladım bayanlar tek oğlan ile evlilik zor eşleri vefat edince iyice oğulcu oluyorlar
Tek oglani gectim oglan anneleri sonradan cok degisiyor bir de kim nazini cekiyorsa onun ustune geliyor. Kac kere yazdim misal benimki bekarken esim hic umrunda degildi dusunmezdi bile evlenince bi kiymete bindi ki anlatamam. Yani tek oglan olmasina gerek yok.

İyi
birlikte yaşamak zor tabiki kendi anneniz olsa yine zor olurdu 60 da çok bir yaş değil
kendi yalnız başına da yaşayabilir
güvenlikli ev niye? normal bir ev olmaz mı? :)[/QU. Güvenlikli derken kendi evi giriş katında apartmanın ve hiç tanımadığı Bı yer. Kızına yakın yerde daha güvenlikli evler var. Bizim Yalım'ımızda ev alamayız hem tayin çıkacak bizim hem de evler çok pahalı. Zaten kızının olduğu yere taşınırken tel basıma kalırım diyodu. Ama şimdi kalmıyor.

bu arada evde sürekli bir yabancı ile nasıl yaşanıyor ki

yani eşinle hiç mi salonda öpüşmüyorsunuz mesela

eşini yavaş yavaş o yönlerden vur

çocuk vs var mı bilmiyorum ama çocuk olursa kv çocuğa bakacağım der ve hiç gitmez

örneğin eltimin annesi 2006 dan beri onlarla yaşıyor

sözde ah memleketim diyor ama hala onlarla

Neden evınde kalmıyr ya yası ıkerlemıs oksa kalmasında elı ayagı tutraken kendı evınde kalsın kendısının ıstememesı lazım

bu arada evde sürekli bir yabancı ile nasıl yaşanıyor ki

yani eşinle hiç mi salonda öpüşmüyorsunuz mesela

eşini yavaş yavaş o yönlerden vur

çocuk vs var mı bilmiyorum ama çocuk olursa kv çocuğa bakacağım der ve hiç gitmez

örneğin eltimin annesi 2006 dan beri onlarla yaşıyor

sözde ah memleketim diyor ama hala onlarla
7 yasında oğlum var. Ki salonda opusmeyi filan Burak yatak odasında bile ancak. Sanırım cinsellik de ayrı Bı sorun olmaya başladı aramızda.

Neden evınde kalmıyr ya yası ıkerlemıs oksa kalmasında elı ayagı tutraken kendı evınde kalsın kendısının ıstememesı lazım
Eşim bırakmıyor. Geçen yıl 8 ay bizde kaldı 4 ay kendi kızında kaldı. Bizim dvi kendi evi gibi benimsemiş. Ki arada tartışmalarımız da oldu. Yazın ameliyat oldu filan. İyice yaşlandım ayaklarına yatıyor artık. Morali bozukmuş filan Esin'in olmunddn dolayı. Ne bilim böyle böyle gidiyor konular

İşin çok zor arkadaşım. Daha yeni ölmüş zamanla evini özler diyemiyorum çünkü sizin evi kendi evi gibi benimsemiş. Belliki oğlumun evi benim evim diye düşünüyor. Benim annemde tam 35 senedir babaannemle yaşıyor. Aynı sizin gibi ilk evlendiklerinde evleri ayrıymış. Hatta başka şehirde yaşıyormuş babaannem annemler evlendikten 20 gün sonra evimi sattım artık burda yaşıyacağım burasıda benim evim demiş. Geliş o geliş hiç gitmedi. Hatta bi kaç tane daha evi vardı onlarıda sattı zamanla.
Yani zor çok zor annemden biliyorum. Kadın senelerce sığıntı gibi yaşadı kendi evinde.
Babaannemde el üstünde arabanın önü onun bi yere gidilecekse en önce o çıkar arabaya otururdu. Yıllarca böyle sürdü. Bi sürü olay falan offff.
Bigün annem gezmeye giderken bize dediki siz evde kalın babaannenizde sizinle kalmak zorunda kalsın. Bizimle konuştu babaanneme oyun oynadı. Bi nevi. Biz gitmek istemiyoruz ödevimiz var işimiz var deyip kaldık evde babaannemde el mahkum kaldı bizimle evde. Annemde yolda babamla konuşuyor böyle ne güzel oldu başbaşa falan filan. Basıyorlar arabayla abanta ordan Gölcük'e ordan İstanbul 1 hafta gezdiler. Babaannem evde yedi bizi tabi. Ne güzel gezecekmiş, tatili kaçırmış :KK76:. Biz takmadık tabi. O günden sonra annem takmadı babaannemi.

Bence evine göndermeye çalışın yoksa kalır artık sizle

Sizin bulunduğunuz şehirden bir ev tutun. Arada gidip yoklarsınız.

Sizin bulunduğunuz şehirden bir ev tutun. Arada gidip yoklarsınız.
Yok bizim burda kiralar pahalı . Hem kirada oturmam der. Biz de burda kalıcı değiliz tayin olayı var sürekli. Kızının orda evi var. Yanı Bı kere bile evinde kalmadı. Damat La da arası iyi degil. Gecinemiyor damatla. Ya iste böyle durumlar. Bakalım yaza doğru gidecek de o zaman eşimle konuşacağım.

Yok bizim burda kiralar pahalı . Hem kirada oturmam der. Biz de burda kalıcı değiliz tayin olayı var sürekli. Kızının orda evi var. Yanı Bı kere bile evinde kalmadı. Damat La da arası iyi degil. Gecinemiyor damatla. Ya iste böyle durumlar. Bakalım yaza doğru gidecek de o zaman eşimle konuşacağım.
Sizinle de gecinemesin cnm. O zaman gider nasil damatla gecinemiyorsa sizinle de gecinemesin. azcik politik davranin. Rahat edemesin sizin evde. Hafta sonu avm ye fln giderken goturmeyin.

Sizinle de gecinemesin cnm. O zaman gider nasil damatla gecinemiyorsa sizinle de gecinemesin. azcik politik davranin. Rahat edemesin sizin evde. Hafta sonu avm ye fln giderken goturmeyin.
Dogru diyorsunuz. Gecfn yıl oğlumun okul gezisi vardı bir gece otelde kalmalı. Ertesi gün eve geldik bir tavırlar filan. Sınıf oldum. Resmen yaşantınıza ortak oluyorlar.

Anne ben iyi degilim bugün yemegi sen yap.
Ay anne benim disarda isim var, sen o arada ütüyü hallet.
Ben kizlarla cikiyorum, aksama görüsürüz (kapida)
aksamlari al cocugunu git odasinda onunla oyna onunla ilgilen. KV ile zaman gecirme.
Eger derhal biseyler yapmazsan hayirli olsun kv ile beraber yasiyorsun......

yani ben kendimi kv yerine koydum.
ben tek kalamayan biriyim. çok korkarım yalnızlıktan. bu şartlarda olsam oğluma çok yakın bir yerde otururum. arada bir giderim onlar gelsin isterim. hastalansam yardımıma gelsinler isterim falan. ama aynı ev zor olur yani. sonuçta ev ev üstüne olmuyor

Ben eşimin ailesiyle 5 senedir aynı evde yaşıyorum durumlardan dolayı ayrı eve çıkmamız çok zor siz şimdiden isyan ediyorsunuz vay benim halime :)

Anne ben iyi degilim bugün yemegi sen yap.
Ay anne benim disarda isim var, sen o arada ütüyü hallet.
Ben kizlarla cikiyorum, aksama görüsürüz (kapida)
aksamlari al cocugunu git odasinda onunla oyna onunla ilgilen. KV ile zaman gecirme.
Eger derhal biseyler yapmazsan hayirli olsun kv ile beraber yasiyorsun......
Yemek yapmıyor ki. Üşeniyorum içimden gelmiyor diyor. Tek kalsan be yapıcım diyorum. Ne bulursam onu yerim diyor. Er ben de oğlum var yemek yapmadan olmaz. Hani ben de çalışıyorum akşamları salata bile yesem olur. Çünkü öğlen yiyorum. Öyle olunca mecbur sofra kuruluyor. Dışarı çıkma ısı de çok Bı arkadasım yok görüştüğüm dışarda. İs yetimden de herkes kendi halinde. Böyle işte durumlar. Burdan gidince eşim ile acık acık konuşacağım. Bı cozum bulmamız gerektiğini

Slm bayanlar. Belki benimki dert degil size göre . Kayınpeder vefat etti 2016 da eşim de annesini bize getirdi. Ben ilk zamanlarda Bı sorun yoktu. Ama sonradan kadının her yaptığı gözüme batmaya başladı.deniyorum kendi annem olsa böyle yar miydim diye. Empati yapıyorum ama olmuyor. Yılın 6-7 ayı bizde kalıyor. Görümce var bir de başka Bı ilde 8-9 saatlik mesafe. Ama onda da damat ile anlaşamıyor kv. Kendi evi de o görümcenin olduğu ilde. Daha Bir gece bile evinde kalmadı. Yanı bu durumdan dolayı eşime karşı da soğudum. Eşime dedim yanı bu hep böyle mi gidecek diye. Anneme Yen'i güvenlikli ev akıtırız öyle kalır filan diyo ama hep geçiştiriyor . Siz olsanız ne düşünürsünüz bu konuda yorumlarınızı alayım . Kv bu arada 60 yasında yanı kendi kendini idare edebilir. İyi günler herkese

Üzülüyorum bu konuları okuyunca
Bir yandan ev üstüne ev olmaz
Bir yandan yaşlı bir insan için yalnızlık zor, 60 yaş az bir yaş değil
Allah beni eşimden geri bırakmasın, çok zor birinin yanına sığmak

I
Yemek yapmıyor ki. Üşeniyorum içimden gelmiyor diyor. Tek kalsan be yapıcım diyorum. Ne bulursam onu yerim diyor. Er ben de oğlum var yemek yapmadan olmaz. Hani ben de çalışıyorum akşamları salata bile yesem olur. Çünkü öğlen yiyorum. Öyle olunca mecbur sofra kuruluyor. Dışarı çıkma ısı de çok Bı arkadasım yok görüştüğüm dışarda. İs yetimden de herkes kendi halinde. Böyle işte durumlar. Burdan gidince eşim ile acık acık konuşacağım. Bı cozum bulmamız gerektiğini
i

hicde beklemezdim valla. Kendine hizmetci bulmus sizi

Üzülüyorum bu konuları okuyunca
Bir yandan ev üstüne ev olmaz
Bir yandan yaşlı bir insan için yalnızlık zor, 60 yaş az bir yaş değil
Allah beni eşimden geri bırakmasın, çok zor birinin yanına sığmak

Eli ayagi tutuyo gelin calisiyo kv evde is yapmiyo yemek yapmiyo gelin isten gelixo xemek ev isiyle ugrasiyo gittigi yere canta gibi kv tasiyo kocasiyla cinsel hayati yok.
bu durumda hicde yazik falan degil

Türkiye’nin kanayan yarası bu kv gelip gelinde kalması. İnsan kendi annesiyle bile yeri geliyor ters düşüyor.60 yaş nedir yahu. Benim annemde 60 yaşında Allah’a şükür sağlıklı, babamda vefat etti. Başka bi şehirde yaşıyor. Ne benim yanıma gelir , ne de kardeşimin yanına gider. Bizde tabi ki elimizi eteğimiz çekmiyoruz ararız sorarız eksik bişi var mı die. O yeter anneme. Hiç kimse kimsenin anasına babasına bakmak zorunda değil.dinen de böyle bi zorunluluk yok. Ha iyi davranacaksın, saygı her zaman olacak.kocanın annesiyse o bakacak herşeyine sana düşmez.eğer senin annende sen bakacaksın kocana düşmez.hele de elden ayaktan düşmedikten sonra gidip gelinin yada kızının evine yerleşmek çok saçma mantıksız.

Evde tek başına korkuyor mu acaba?
Kp yokluğuna alışamadığı için yalnız kalamıyor mu diye düşündüm.
Sürekli dip dibe olmak zor tabi,haklısınız.
Ancak yemek yapmaması sorun olmamalı mesela.Çünkü tencere onun için kaynamıyor.Siz o yemeği nasıl olsa yapacaksınız.Bir avuç fazla malzeme koyarsınız.
Yemek yapacağınız zaman da eşiniz "Anne,senin yemeklerini özledim.Falanca yemeği yapsan da yesek." dese kalkıp yapar bence.
Belki sizin düzeninizi bozmamak için mutfağa girmek istemiyordur,çekiniyordur.

Back
X