• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv Eşime Düşkünlüğü Midemi Bulandırıyor

Arkadaşlar artık o kadar çok bunaldım ki bu kadından nasıl kurtulucam hiçbilmiyorum. Uzakta olmamıza rağmen burnumuzdan getirir. Memlekete gitsek iğrendiriyor.
Pazara gittiğimiz bir vakit eşim kendine iç çamaşırı bakıyordu yanına gittim kaynanam hemen gelip şu rengi al demez mi dondum kaldım ben karısıyım ya ben sen kocamın iç çamaşırının rengini napıcaksın

Eşim ilk memlekete geldiğimizde annesi duşa gir seni keseleyim dedi ben yine şok yüzünebakakaldım aa doğru ya gelin vardı diyor benim yüzüne baktığımı görünce ki bir yıllık evliyiz

Anne dedim oğlunla tatile gidicez anca beraber kanca beraber diyor

Her olayda tepki versemde sorun eşimde eşim iyi hoştur ama olgunlaşmamış kendi düşüncesinden ziyade annesininkiyle hareet ediyor

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim siz olsanız naparsınız

Bu arada eşim kv tek erkek çocuğu

Beraber tatile gitmek isteği dışında hepsi normal geldi.

Sırt keseleme ve tatil olayında haklısınız. Ama valla don renginde ben de bir tuhaflık göremedim. Kayınvalidem bana da oğluna da iç çamaşırı alır arada tuhaf mı gerçekten?

Yetiskin bir erkek annesinin yaninda ve de pazarda don bakarsa anasi da onun rengini secebilir bence. Tek basinayken alamiyor muymus donsuz mu kalmis pehh.
Keseleme kismi gercekten anlamsiz o konuda hak verdim

Bir de oglunla tatile gidicez nasil bir cumledir ya? Oglun diye vurgulamak zorunda misiniz? Biz tatile gidiyoruz dersiniz olur biter.

Bana hiç normal gelmiyor anneminde iki erkek evladı var hiç böyle şeyler yapmaz
Herkes farkli bi tepki veriyor goruldugu uzere.cogunun grlin oldugunu varsayarsak.gelinler farkli farkli olduguna gore demekki kv lerde farkli farkli.annenizle kiyaslamaniz olmaz.rengini belki kir gostermez filan diye oyle demistir.sizde gulerek anne bu guzel degil su daha guzel diyebilirdiniz.bu ulkede bi gercek var babalar kizci anneler oglanci olur.istisnalar olsada.

sizin annenizin abilerinizle olan ilişkisi ile k.vnin eşinizle ilişkisi aynı olmayabilir. bu sizinkinin normal onlarınkinin anormal olduğunu göstermez. açıkçası beni tatile gidicez demenize verdiği cevap yerine aşırı rahatsız eden bişey olmadı. Sonuçta sexy iç çamaşırı alınmıyor ya orda yorum yaparsa yapsın. kese meselesine gelince benimde karşılaştığım bişey değil ama demekki onlar hep yapmışlar. bunu keseyi ben yaparım die ego savaşı haline getirmeye gerek yok. bence insanları sınırlarınıza çok girmedikleri sürece oldukları gibi kabul etmekte fayda var.inanın bu hayatı sizin için daha yaşanılır bir alana getiriyor.

Buradaki tek sorun kıskançlık bence.aile ilişkileri soğuk birbirine mesafeli olanlara tuhaf gelmis olay ama aile bağları kuvvetli olanlara gayet normal gelm is.annemle dışarıda iken abim anneme telefon açıp su beden su renk boxer al demişti nesi tuhaf bunun.rabbim herkesin yoluna getirsin yaptığını.iyilillerinde kötülüklerine.yengem.sabah bize gelir akşamda abim eve gelince yengem koşarak gelip abimle annemin kucaklaşmasını izler hayran hayran.sizede bisey diyemiyorum belki de kv de kendi kaynanasına yaptığı için sizde böyle gelin oldunuz

sizin annenizin abilerinizle olan ilişkisi ile k.vnin eşinizle ilişkisi aynı olmayabilir. bu sizinkinin normal onlarınkinin anormal olduğunu göstermez. açıkçası beni tatile gidicez demenize verdiği cevap yerine aşırı rahatsız eden bişey olmadı. Sonuçta sexy iç çamaşırı alınmıyor ya orda yorum yaparsa yapsın. kese meselesine gelince benimde karşılaştığım bişey değil ama demekki onlar hep yapmışlar. bunu keseyi ben yaparım die ego savaşı haline getirmeye gerek yok. bence insanları sınırlarınıza çok girmedikleri sürece oldukları gibi kabul etmekte fayda var.inanın bu hayatı sizin için daha yaşanılır bir alana getiriyor.
:nazar: lütfen siz çocuk yap in.sizin yetistirdiginz evlat ta sizin gibi olur zaten.saygiyla onunuz de egiliyorum:super:bazı bayanların yorumlarını okuyorumda ne kadar bencil ne kadar saldırgan.onlarin yetiştirdikleri çocuklarda kendileri gibi egoist olacak e toplumda sinir bozucu hep ben diyen tipler olacak.

Kv abartıyo biraz ama sende abartıyorsun.nolmuş donunun rengini seçtiyse kafasına silah dayamadı ya fikrini söylemiş kadın.kadın oğluna düşkün ama size eziyet eden bi kaynana değilse bırak bi zahmet sevsin oğlunu nolcak

Arkadaşlar artık o kadar çok bunaldım ki bu kadından nasıl kurtulucam hiçbilmiyorum. Uzakta olmamıza rağmen burnumuzdan getirir. Memlekete gitsek iğrendiriyor.
Pazara gittiğimiz bir vakit eşim kendine iç çamaşırı bakıyordu yanına gittim kaynanam hemen gelip şu rengi al demez mi dondum kaldım ben karısıyım ya ben sen kocamın iç çamaşırının rengini napıcaksın

Eşim ilk memlekete geldiğimizde annesi duşa gir seni keseleyim dedi ben yine şok yüzünebakakaldım aa doğru ya gelin vardı diyor benim yüzüne baktığımı görünce ki bir yıllık evliyiz

Anne dedim oğlunla tatile gidicez anca beraber kanca beraber diyor

Her olayda tepki versemde sorun eşimde eşim iyi hoştur ama olgunlaşmamış kendi düşüncesinden ziyade annesininkiyle hareet ediyor

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim siz olsanız naparsınız

Bu arada eşim kv tek erkek çocuğu

Ben kaynanamın eşime yapması olarak değil de
Annemin abime yapması olarak bi hayal ettim. İkisinde de haklısınız. Eşşek kadar adamın kıçına giyeceği dondan anneye ne. Her ne kadar onun çocuğu bile olsa, o artık yetişkin bir erkek ve sınırları bilmek gerekir. Sırt keselemek çok anormal bi durum

erkek kardeşim geçen hafta yanımızdaydı banyoya girerken seslendı kim gelecek sırtımı keselemeye diye iki ablam annem kimi istersen o gelsin dedi , o en kuvvetlınız gelsin dedi gitti , bana demezler bende o kadar güç yok çünkü ama eşide hiç surat kapris yapmadı abla iyi kesele sırtını dedi ,

evet her yaptıkları bize batıyor ama bu kadar sallamayın şu kadınları yaaa

bende 2 tane var 6 yaşındakini ben yıkıyorum ama 10 yaşındaki kendi yıkanıyor olması gerektiği gibi..
bu forumda 13 yaşındaki oğlunu yıkıyor diye topa tutulan kadında oldu.
5 yaşındaki oğlunu boynundan öpüyor diye topa tutlanda ..
ama kazık kadar adamın sırtını keselemek annesi ne olsun..
ama ağlaşmaya gelince kocam ana kuzusu diye ağıt yapmak normal..

Vallahi kendi kvleri yapsa bu kadar normal görürlermi bilemedim

Ya bir şey soracağım sırf merakımdan. Mesela duş alınırken duşakabini açınca yıkanan kişi baya cıscıbıldak ortada olmuyor mu? Arkasını dönse de popo mopo görünmez mi yav? Valla tahayyül edemedim ben. Eğiliyor mu ne yapıyor yıkanan kişi? Ay valla merak ettim ben ya. Bana tuhaf geldi o yüzden. Hani böyle uzun saplı keseler, lifler var. Bizim evde ben büyürken de vardı, evlendim yine var. Kimse kimseyi keselemez. Çok mahrem geldi bana bu duş olayı açıkçası.

Don konusunda bir şey diyemiyorum, spontane gelişmiş. Annem bana yılbaşında kırmızı don alırdı eskiden, şimdi ben ona alıyorum. Onun dışında ergenliğimden beri iç çamaşırı alışverişimi kendim yaparım. Kocama aldım bir kere burnumdan döktü, yok kısaymış, yok beli istediği gibi değilmiş. Almadım bir daha. Ne yaparsa yapsın. Koca adamların iç çamaşırı alışverişini başkasının yapması da tuhaf bence. Anne, baba, kardeş fark etmez aslında. Kendi giydiği şeyi bile hep başkasına aldıran, nereden alındığını bile bilmeyen adamlar için düşüncem bu. Ara sıra, indirimdedir, göze çarpmıştır olabilir belki ama bilemedim.

siz banyoda babanıza sırtınızi keseletir misiniz (soruyu gördüğünüzde eminim içinizden ne munasebet diye gecirmissinizdir)
Hayır değil mi
o zaman koskoca adam da annesine keseletemez

ayrıca orta yaş mutsuz Türk anneleri kocalarindan gormedikleri ilgiyi erkek çocuklarından alacak şekilde davrandiklari için bu kadının da normal bir anne edasıyla davrandığını düşünmüyorum

Ablamın kvsi aynı bu modelde. Eniştem ablama bulaşık makinesi alsa kv kıskanır bana da alacaksın der. Kocadan görmediklerini gerçekten erkek çocuktan bekliyorlar

Back
X