Ya bir şey soracağım sırf merakımdan. Mesela duş alınırken duşakabini açınca yıkanan kişi baya cıscıbıldak ortada olmuyor mu? Arkasını dönse de popo mopo görünmez mi yav? Valla tahayyül edemedim ben. Eğiliyor mu ne yapıyor yıkanan kişi? Ay valla merak ettim ben ya. Bana tuhaf geldi o yüzden. Hani böyle uzun saplı keseler, lifler var. Bizim evde ben büyürken de vardı, evlendim yine var. Kimse kimseyi keselemez. Çok mahrem geldi bana bu duş olayı açıkçası.
Don konusunda bir şey diyemiyorum, spontane gelişmiş. Annem bana yılbaşında kırmızı don alırdı eskiden, şimdi ben ona alıyorum. Onun dışında ergenliğimden beri iç çamaşırı alışverişimi kendim yaparım. Kocama aldım bir kere burnumdan döktü, yok kısaymış, yok beli istediği gibi değilmiş. Almadım bir daha. Ne yaparsa yapsın. Koca adamların iç çamaşırı alışverişini başkasının yapması da tuhaf bence. Anne, baba, kardeş fark etmez aslında. Kendi giydiği şeyi bile hep başkasına aldıran, nereden alındığını bile bilmeyen adamlar için düşüncem bu. Ara sıra, indirimdedir, göze çarpmıştır olabilir belki ama bilemedim.