• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv Eşime Düşkünlüğü Midemi Bulandırıyor

Bu durum kaynananızdan değil eşinizden kaynaklanıyor. Kaynanam keseleyeyim mi oğlum dese kalayı basardı sanırım. Benden bile istemişliği yoktur benim de ondan. İç çamaşırını da kendisi gider alır. Es kaza giyinirken yatak odasının kapısını aralık bıraksa ve annesi geçse annesine çıkışmışlığını bilirim ki bana göre kadın ne bilsin oğlunun giyindiğini. Bir yaştan sonra herkes mahremiyetini bilmeli annesi de olsa. Yine sevsin sarmaş dolaş öpsün koklasın evladını o ayrı.

İşte burada kültür farkı denilen şey ortaya çıkıyor

Pazardan don alıyor Adam annesi de şu renk al diyor

Pazar tezgahından don seçerken olağan ise orada olan annesinin renk söylemesi çok olağan hatta başka teyzeler bile atlayıp koyu renk alma rengi atar yahut karışık renkli alma yıkarken sıkıntı olur der o ortamda

Ülkemizde iç çamaşırcılarda genelde kadınlar çalışıyor bu nedenle erkekler kendileri girip almıyor anneler eşler alıyor

Bu arada tv de programda İlker Ayrık bana eşim alır demişti bir sürü ünlü de vardı

Keseye gelince

Eskiden insanlar günlük duş vs almadığı için bu sistem varmış annem babam hep şişman insanlardı birbirlerini lifler keselerlerdi

Annem bana da teklif ederdi ben inceyim yetişiyorum derdim yetişemesem olağan olarak beni de liflerdi

Ensest denmiş de sırt keselerken neresi görünür Adamın

Tatilde herkes çıplak hatta bizim sitede adamlar şort üstü çıplak balkonda yani

Konu sahibi Kv seni çiğnemiyor o kendince oğlu ile ilgileniyor sana kesele dese daha çirkin olurdu üslup hem

Tatile tabii onlarla gitmeyin lakin o konuda bile Kvnde makul bir hissiyat olduğunu düşündüm 20 gün sana geldim deyip arada da tatile gideceğiz hoş olmuyor

Yaşlılar kırk yılda bir geldiniz herşeyi birlikte yapalım diyorlar

Konu sahibi sıkma canını sayılı gün geçer dönersin evine

Genç kızlara gelince de işte evlilikteki kültür uyumu bu yani ırk dil din mezhep vs değil hayata bakış, yaşam kültürü önemli

Ya bir şey soracağım sırf merakımdan. Mesela duş alınırken duşakabini açınca yıkanan kişi baya cıscıbıldak ortada olmuyor mu? Arkasını dönse de popo mopo görünmez mi yav? Valla tahayyül edemedim ben. Eğiliyor mu ne yapıyor yıkanan kişi? Ay valla merak ettim ben ya. Bana tuhaf geldi o yüzden. Hani böyle uzun saplı keseler, lifler var. Bizim evde ben büyürken de vardı, evlendim yine var. Kimse kimseyi keselemez. Çok mahrem geldi bana bu duş olayı açıkçası.

Don konusunda bir şey diyemiyorum, spontane gelişmiş. Annem bana yılbaşında kırmızı don alırdı eskiden, şimdi ben ona alıyorum. Onun dışında ergenliğimden beri iç çamaşırı alışverişimi kendim yaparım. Kocama aldım bir kere burnumdan döktü, yok kısaymış, yok beli istediği gibi değilmiş. Almadım bir daha. Ne yaparsa yapsın. Koca adamların iç çamaşırı alışverişini başkasının yapması da tuhaf bence. Anne, baba, kardeş fark etmez aslında. Kendi giydiği şeyi bile hep başkasına aldıran, nereden alındığını bile bilmeyen adamlar için düşüncem bu. Ara sıra, indirimdedir, göze çarpmıştır olabilir belki ama bilemedim.

Oturuyor yıkanan tabureye

Sırtı dönük kabinin kenarında

Keseleyen keseyi sırtına sürüyor dönüp gidiyor

Kışın hayatımda ilk defa kese köpük masaj moduna girdim

Bunu erkeklere Nasıl yapıyorlar diye merak ettim valla, eşime dedim gitmedi

Orada elin kadını her yerimi elledi Ada'mın anası sırtını keselemiş çok mu

En fazla çatalını görürsün bakarsan keselemişim kişiye o da zaten tüm sokaklarda meydanda burada konu bile açmıştı bir arkadaş bıktım çatallardan diye

Oturuyor yıkanan tabureye

Sırtı dönük kabinin kenarında

Keseleyen keseyi sırtına sürüyor dönüp gidiyor

Kışın hayatımda ilk defa kese köpük masaj moduna girdim

Bunu erkeklere Nasıl yapıyorlar diye merak ettim valla, eşime dedim gitmedi

Orada elin kadını her yerimi elledi Ada'mın anası sırtını keselemiş çok mu

En fazla çatalını görürsün bakarsan keselemişim kişiye o da zaten tüm sokaklarda meydanda burada konu bile açmıştı bir arkadaş bıktım çatallardan diye

Yok ya vallahi merakımdan sordum. Bizim evde tabure yok duşta, aklıma gelmedi açıkçası.

Bir de kimseyi keselemedim, adabı var demek ki bilmiyorum yani :) Çatal olayı doğru maalesef, hafta sonu yemek yiyecekken elimizdeki alışveriş poşetiyle sansürlemek zorunda kaldık bir tanesini, iştah kaçırıyorlar.

Nasıl bir aileden gelirsen gel, nasıl bir bekarlik yasarsan yaşa, evlendiğin andan itibaren ne kök ailendeki gibi ne de bekarliktaki gibi yasayabilirsin.Evlenen değişir, değişmesi gerekir.Degismeyen evliliği anlamamistir. (Serhat Yabanci)
Konu sahibi sonuna kadar haklı çünkü kayınvalide burda oğlu evlenmeden once nasilsa evlendikten sonra da ayni hayati sürdürmek istiyor yani evli olduğunu bir eşi oldugunu yok sayiyor , bunu nasıl normal karsiliyorsunuz şaşırdım doğrusu.Ben varken benim esim niye annesiyle girsin ki banyoya evlenmeden önceki hayati,aliskanliklari orda kalır sürdürülmesi çok saçma ve gereksiz, oğlunu sevmesin uzak dursun demiyor ki kimse ararsin sorarsin,gider gelirsin oturursun kalkarsin ama sınırlarını bilmek ayri bişey.

Don olayinda hicbir sey yok, benim de abim camasir alirken atlayip acik renk al yuksek isida yikarsin demisligim var.
Banyo meselesi kulturle alakali, bazi ailelerde cidden bu birbirini keseleme meselesi var, bu ciplakligi nasıl gordugunuzle alakali, cok sicak diye incecik bir atletle ogullarinin, yegenlerinin oturan yasli teyzeler taniyorum mesela. Kadin artık kendini cinsellikten o kadar soyutlamis ki basinda yazma memeler acikta oturabiliyor. Ya da evde beyaz donla gezen babalar, dedeler... Tamamen aile ve yasam tarziyla ilgili şeyler bunlar.

tatil dışındaki tepkilerinizi abartı buldum. yabancı mı doğuran kadın anası, donunun rengini değil eminimki kumaşına lastğine falan bakarak öneride bulunmuştur. hani bu pamuklu bunu al gibi. eşimi annesi istediği kadar keseleyebilir ne var bunda?

tatile kendi kafasına göre dahil oldugu cumleyı okuyana kadar herseyı normal bulmuştum, ama heryere gelme ısteklerı, kendılerını dahıl etmelerı benım de cıdden sinirimi bozuyor... kaldı ki nasıl başlarsanız öyle gider ve tatillerinizde başbaşa olmanız daha keyifli, bence bunu bir şekilde engelleyin...

Arkadaşlar artık o kadar çok bunaldım ki bu kadından nasıl kurtulucam hiçbilmiyorum. Uzakta olmamıza rağmen burnumuzdan getirir. Memlekete gitsek iğrendiriyor.
Pazara gittiğimiz bir vakit eşim kendine iç çamaşırı bakıyordu yanına gittim kaynanam hemen gelip şu rengi al demez mi dondum kaldım ben karısıyım ya ben sen kocamın iç çamaşırının rengini napıcaksın

Eşim ilk memlekete geldiğimizde annesi duşa gir seni keseleyim dedi ben yine şok yüzünebakakaldım aa doğru ya gelin vardı diyor benim yüzüne baktığımı görünce ki bir yıllık evliyiz

Anne dedim oğlunla tatile gidicez anca beraber kanca beraber diyor

Her olayda tepki versemde sorun eşimde eşim iyi hoştur ama olgunlaşmamış kendi düşüncesinden ziyade annesininkiyle hareet ediyor

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim siz olsanız naparsınız

Bu arada eşim kv tek erkek çocuğu
Eşek kadar adama sırtını keseleyım demesı cok ayıp bence
benım de erkek kardesım var annem böyle sacmasapan konusmaz
annem kardesımı hala cocuk gbi görse de gelinin yanında böyle davranmaz

benim kvde de eşimle evlendiğimizde
eşime , sen de benı bırakıp gittin ya hayatta kımsye guvenmem ben artık dedi:işsiz::işsiz::işsiz:

tatil dışındaki tepkilerinizi abartı buldum. yabancı mı doğuran kadın anası, donunun rengini değil eminimki kumaşına lastğine falan bakarak öneride bulunmuştur. hani bu pamuklu bunu al gibi. eşimi annesi istediği kadar keseleyebilir ne var bunda?

Sizden önce annesi vardı.ne bu evlendiği için tapusu artık benim düşüncelerine girip anayı oğuldan ayırma telaşı anlamıyorum.donunun rengini seçmiş aman ne büyük olay.bence boşanmalısın
annesini oğuldan ayırmaya calısmıyor
eşek kadar adama bebek muamelesi yapmasından hoslanmıyor konu sahıbı
doğuruldu diye koskoca adamın sırtını keselemek ıstemesı de ayrı bır enteresanlık

bu işi yapacak bırı varsa o da eşidir.
annesini atsın , sevmesin , hayatından cıkarsın dıyen yok

ama.cok sevgili esiniz bebekken altina isediginde donunu ozenle kv degistiriyordu..ana ogul yani idrak edin sizde karisisiniz ama ortada abes bisey yok aralari a girmeyin
ne güzel demişsiniz bebekken diye
bakın bebekken
eşek kadar adamken değil.

annesini oğuldan ayırmaya calısmıyor
eşek kadar adama bebek muamelesi yapmasından hoslanmıyor konu sahıbı
doğuruldu diye koskoca adamın sırtını keselemek ıstemesı de ayrı bır enteresanlık

bu işi yapacak bırı varsa o da eşidir.
annesini atsın , sevmesin , hayatından cıkarsın dıyen yok
bence de bebek muamelesi yapilmasi sinir ediyor. hakli da benzer seyleri bende yasadim insan hem hayret ediyor hem sinir oluyor boyle durumlarda
yoksa kimseyi annesinden ayirmak gibi bi maksat olmuyor insanin içinde.
Ne bileyim evlenmis barklanmis adam birak da kendi yapsin bazi şeyleri bu şekilde ana oğul bağli değil bağımlı oluyorlar bu da iyilik hayır getirmiyor zaten k.v nin tarzi birlikte tatile gitmek istemesinden belli

Bazı gelin hanımlar evlenince kocalarinin sadece kendilerine ait olduğunu anne baba kardes gibi kavramların birden 7cup gittiğini zannediyor

Annesi iç çamaşırı konusunda şunu seç demiş siz nasıl bir düşünce yapısındasiniz ki bunu kötüye çekebiliyorsunuz

Kese konusu banada garip geldi ama ben olsam bu kadar abartmadan şaka galiba der güler geçerim

Tatil olayında ise zaten öyle bir şey olamaz tek abartmadan yazdığın şey de bu zaten konu sahibi

E iki sene öncesine kadar kadın kendi elleriyle seçiyodu o donları.
Malum erkekler atlet don alma işini bekarken anasına evliyken karısına yaptırır.
Naapsın alışkanlık.
Bi anda vazgeçemez kadıncağız.

bence de bebek muamelesi yapilmasi sinir ediyor. hakli da benzer seyleri bende yasadim insan hem hayret ediyor hem sinir oluyor boyle durumlarda
yoksa kimseyi annesinden ayirmak gibi bi maksat olmuyor insanin içinde.
Ne bileyim evlenmis barklanmis adam birak da kendi yapsin bazi şeyleri bu şekilde ana oğul bağli değil bağımlı oluyorlar bu da iyilik hayır getirmiyor zaten k.v nin tarzi birlikte tatile gitmek istemesinden belli
aynen öyle
adamları birey olmaktan cıkartıyorlar
annenın rolü ayrıdır eşin rolü ayrıdır.
biz de eşimle ailesine gitiğimizde eşim dusa girecek olur, bana seslenır temız camasır verır mısın dıye eşim.
annesı atlar hemen ordan
ayyyy ben vericem dur ben vericem der :)
iyi hadi sen ver derim.
oğlanı bekarken fare kemirmiş atletlerle gezdırmıs kv
sararmış leş gibi.

şimdi bizim evimize gelınce ütüsüz atletlerı görür bazen
ben cocuguma hıc utusuz bırsey gıydırmedım der

bu erkek anneleri çok fenalar.

Back
X