• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv Eşime Düşkünlüğü Midemi Bulandırıyor

Bu örnek benim gözlerimin önünde yaşandı. O yüzden herkes bir kaç adım sonrasını düşünmeli. Kimse dünyaya kazık çakmıyor.

Cakmiyor evet, kimin onden gidecegi belli degil kimin evliliginin devam edip etmeyecegi de.
Herkes yerinde sag olsun ama kimse bi annenin ogluna duskunlugunu kinamasin asiri olmadikca.
Nasil kizina duskyn anne takdir ediliyor da ogluna duskun anne iteleniyor bunu anlamiyorum bn

Öyle diyenlere öyle gelinler denk geliyor ki oğullarını bir daha zor görüyorlar. Büyük konuşmanın zararları:KK200:
evet
benim eşim seneler evvel kendi yasadıgı sehırde bir kızı cok sevmıs
kız o kadar güzelmiş ki ben kendım faceden bulup baktım sonradan:)
6 senesini vermiş eşim.
kız da eşim de aynı sehırdelermiş

kv kıskanclıgından o kızdan ne yapıp edip eşimi ayırmış,ancak gorunurde bırsey yapmamıs
aynı sehirde oğlum hep bos vakıtlerınde o kızla gezıyordu dıye bana anlatmıslıgı var kv demın
biz eşimle sevgili iken.

e şimdi ne oldu acaba
oğlun baska sehırden beni sevdi, ve benle evlılık kararı alıp şehir değiştirdi
sen o kızcagızdan aynı sehırde oglunu kıskandın, hep onla zaman gecırıyor dıye

şimdi ne mi oluyor
uzak sehırlerdeyız ve eşim annesını senede 1-2 gün anca görebiliyor
iş guc kosturma arasında gitmez onların yasadıgı yere
bayramlarda da tatıle gideriz
denk gelırse kv deye gideriz

al sana ilahi adalet.
bekle dur oğlunu.

Kesinlikle bir psikolog Türk toplumunda erkeklerin yuzde 70 i annesine yanlış sekilde bağlanmış deyince kıyamet kopmuştu adam az söylemiş yüzde 90 sınırı bu
Ya işte çarpıklık. Zamanında yapılan yanlış evlilikler; yanlış çocuk yetiştirme; ilgisiz kocalar vs. vs. Bu liste uzar gider.

Kesinlikle bir psikolog Türk toplumunda erkeklerin yuzde 70 i annesine yanlış sekilde bağlanmış deyince kıyamet kopmuştu adam az söylemiş yüzde 90 sınırı bu
Bence de %70 iyimser bir rakam olmuş.normal ,saglikli iliskiler kurabilen çok az .kiz cocuklarin da olmuyor bunlar mutsuz anne sevgi gormeyen kadin erkek cocugunda umudu ariyor sonuç da bu oluyor işte sonra da adam çekirdek ailesinde mutlu olamiyor

evet
benim eşim seneler evvel kendi yasadıgı sehırde bir kızı cok sevmıs
kız o kadar güzelmiş ki ben kendım faceden bulup baktım sonradan:)
6 senesini vermiş eşim.
kız da eşim de aynı sehırdelermiş

kv kıskanclıgından o kızdan ne yapıp edip eşimi ayırmış,ancak gorunurde bırsey yapmamıs
aynı sehirde oğlum hep bos vakıtlerınde o kızla gezıyordu dıye bana anlatmıslıgı var kv demın
biz eşimle sevgili iken.

e şimdi ne oldu acaba
oğlun baska sehırden beni sevdi, ve benle evlılık kararı alıp şehir değiştirdi
sen o kızcagızdan aynı sehırde oglunu kıskandın, hep onla zaman gecırıyor dıye

şimdi ne mi oluyor
uzak sehırlerdeyız ve eşim annesını senede 1-2 gün anca görebiliyor
iş guc kosturma arasında gitmez onların yasadıgı yere
bayramlarda da tatıle gideriz
denk gelırse kv deye gideriz

al sana ilahi adalet.
bekle dur oğlunu.
Eh işte. Kıskançlık başa bela.

Aksini soyleyen mi var.
Evet aynen oyle.
Ama oglu icin kirk kat yabanci degil
O zaman elin kirk kat yabancisini evine almak bayramlarda ziyaret etmek değil anne x anne bile demek yaslaninca evine almak yada bakilmasina yardımcı olmak zorunda da değil
Ama hepsini yapmak zorunda diye olay çıkarıyor kayinvalideler o ne olacak
Madem el alemin kadını gelini de rahat biralsinlar o zaman

O zaman elin kirk kat yabancisini evine almak bayramlarda ziyaret etmek değil anne x anne bile demek yaslaninca evine almak yada bakilmasina yardımcı olmak zorunda da değil
Aaaaaaaaaaaa olur muuu!!!!!! Kırk kat yabancı da olsa bakacak o gelin. Boru mu doğurdu o? Oğğğğğluşşşşşşşşşşşşşşşşşşş, asssssllannnnnn parçası doğurdu. Kendi de graliçe. O kadar büyüttü baktı. Zaten biz kendi kendimize büyüdük.

Karşısına almak ile ilgili bir şey göremedim ben bu konuda hanımefendi. Gördüğüm; kendi donunu seçmekten aciz; kendi başına yıkanamayan bir eş. Üç yaşındaki bebenin yaptığı şeyleri yapamayan biri var. Bilmem kaç senelik annesi olabilir ama o adam evli artık ve önceliği karısı. İsteseniz de istemesenizde doğanın kanunu bu. El mahkum kabul edecek Kvler. Oğluşları artık evli ve sorumlulukları da öncelikleri de farklı.

Tabi oyle doganin kanunu bu.
Size gore don secmekten habersiz bi adamdir bana goreyse annesinin sectigi donu kalbi kirilmasin diye giyen adamdir.
Size gore yikanmaktan aciz bana gore annesinin kafasina masrabayi yapistirdigi gunleri yadeden adamdir.
Her banyoda koskoca adami keseleyecek hali yok.
Bakis acisi farkli

Cakmiyor evet, kimin onden gidecegi belli degil kimin evliliginin devam edip etmeyecegi de.
Herkes yerinde sag olsun ama kimse bi annenin ogluna duskunlugunu kinamasin asiri olmadikca.
Nasil kizina duskyn anne takdir ediliyor da ogluna duskun anne iteleniyor bunu anlamiyorum bn

Bu konuda size hak veriyorum. Ama ikisi de normal değil.
Çocuklarımıza hayata hazırlama rehber olmalıyız. Kız veya erkek 20 yaşına gelmiş, kendi banyosunu yapamıyor, kendine kıyafet seçemiyor, acıktığında 2 yumurta kırıp yiyemiyorsa ana baba olarak biraz özeleştiri yapmalıyız. He bi de bu çocuğu evlendirip karısı/kocası eğer hayata hazır bir birey olarak yetişmişse biraz da onun sözüne güvenmeliyiz bence.

Bakin bnm kv beni olunce yakin mezar temizligimle mi ugrasacaksiniz diyen kadin.
Yaslaninca da huzur evinde mis gibi yasarim arkadaslarim olur diyen kadin.
Zaten suan huzurevinde calisiyor.
Sizin dediklerinize allien gibi bakarim bn, ogluna duskun ama gelinine yuk olmaya cekinen bi kv var bnde.
Bir anne ogluna duskun olabilir, kizina dusjun de olabilir.
Bunun icin mide bulanacaksa isimiz var

İşte bunlar hep bakış açısı farku.
Kendi oğlum ergenlikten sonra bir sağlık sebebi yokken ana bana kese atıver dese, ben de onun ağzına tuvalet terliğini yapıştırırım. Az ye de kendine tellak tut derim. Bir erkek anası olarak bu adetlere karşıyım.

Bunlar doğru da bugünün şartı ile

Hamamda herkes birbirini yıkardı bu ülkede

Bunlar çok eski değil 30 yıl önce bile değil

Hatta herkes biraz daha iğrensin

Babaannemin bağ evi vardı banyo vs yok

Alt katında dam var yani inek dana hatta bir dönem at vs var

Onun önünde beton alan kapıdan girilip merdivenden çıkılıyor bu alandan geçilip

Bahçede su kara kazanda kaynatılır içeri bakır kovalar ile taşınır soğuk su ile karıştırılıp yıkanılır

Bu süreçte de annem ve halam birbirlerinin sırtına lif de sürer su da döker

Çocukları ikisi birlikte yıkar biri yıkar biri giydirir

Annem oralı değil lakin yakın bir yerli kültür benzer

Şimdi bu annem ve halam 60 ı geçkin

ikisi de üni mezunu ve kimsenin okumadığı çalışmadığı Zaman'da okuyan çalışan kadın konumundalar

denize gidip tatil yapan mayo bikini giyen hatta herkesin kapalı olduğu o küçücük şehirde başı açık oldukları için dönüp herkesin baktığı

Şu an gayet modern hayatları duşları kombileri otomatik vites arabaları vs var

Ama o şartlarda olsalar yine yıkarlar birbirlerini

İşte bunlar hep bakış açısı farku.
Kendi oğlum ergenlikten sonra bir sağlık sebebi yokken ana bana kese atıver dese, ben de onun ağzına tuvalet terliğini yapıştırırım. Az ye de kendine tellak tut derim. Bir erkek anası olarak bu adetlere karşıyım.
Benim kafadansınız bir erkek evladı olaraktan:sampiyon::KK9:

Bunlar doğru da bugünün şartı ile

Hamamda herkes birbirini yıkardı bu ülkede

Bunlar çok eski değil 30 yıl önce bile değil

Hatta herkes biraz daha iğrensin

Babaannemin bağ evi vardı banyo vs yok

Alt katında dam var yani inek dana hatta bir dönem at vs var

Onun önünde beton alan kapıdan girilip merdivenden çıkılıyor bu alandan geçilip

Bahçede su kara kazanda kaynatılır içeri bakır kovalar ile taşınır soğuk su ile karıştırılıp yıkanılır

Bu süreçte de annem ve halam birbirlerinin sırtına lif de sürer su da döker

Çocukları ikisi birlikte yıkar biri yıkar biri giydirir

Annem oralı değil lakin yakın bir yerli kültür benzer

Şimdi bu annem ve halam 60 ı geçkin

ikisi de üni mezunu ve kimsenin okumadığı çalışmadığı Zaman'da okuyan çalışan kadın konumundalar

denize gidip tatil yapan mayo bikini giyen hatta herkesin kapalı olduğu o küçücük şehirde başı açık oldukları için dönüp herkesin baktığı

Şu an gayet modern hayatları duşları kombileri otomatik vites arabaları vs var

Ama o şartlarda olsalar yine yıkarlar birbirlerini

Ama başka imkan yokmuş, e pis mi kalacaklardı. Ona lafımız olamaz zaten.

Tabi oyle doganin kanunu bu.
Size gore don secmekten habersiz bi adamdir bana goreyse annesinin sectigi donu kalbi kirilmasin diye giyen adamdir.
Size gore yikanmaktan aciz bana gore annesinin kafasina masrabayi yapistirdigi gunleri yadeden adamdir.
Her banyoda koskoca adami keseleyecek hali yok.
Bakis acisi farkli
Çocukluk zamaninda yaşanir biter otuzlu yaşlarda da çocuk gibi davranirsak vay halimize.sonra ne oluyor çekirdek ailesinde mutsuz en ufak dertle kederle başedemeyen erkek musveddeleri cikiyor ortaya

Eşinizin annesi bekarlık alışkanlıklarını sürdürüyor. Muhtemelen sırtını sürüp iç çamaşırlarını alırdı. Erkekler pek alışveriş yapmıyor anneleri yapıyor genelde . bizimkileri düşünüyorum şimdi haklı mısınız diye evli de olsa çocuk anneler hala sırt sürüyor. Zaten genelde sizin yanınızda bırakın yapsın derim ben. Annesi oda :KK76:

"Midemi bulandiriyor"tabiri hic hos olmamis.Ne olursa olsun annesinden bahsediyorsun ve mide bulandiracak bir durum yok.
Esin de halinden memnun ki sesini cikarmiyor.Olay adamda bitiyor.Senin yapabilecegin birsey yok.
Mesela annesi sirtini keseleyim diyorsa esin"karim keseler anne" diye cevap verebilir.Birdaha soylemeye cesaret edemez en azindan.

İç çamaşır önerisi, kese konusu neyse, kendi kültürleri de,
ben olsam
Tatil kısmına takılırdım.
Anca beraber, kanca beraber? :KK57: Aynı oda tutun isterse?

Back
X