• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv Eşime Düşkünlüğü Midemi Bulandırıyor

Tamam don alsin sırtını keselesin hatta ayağinda sallasin gece de aralarinda uyusun normali bu zaten.amaaaan evlilik ne ki erkegin elinin kiri elin kizi nasilsa bugun bununla evlenir yarinn baskasiyla.
Hayret ilk defa benim üzerimden yorum yapmamış kurtuldummmm

Bu oyle armudun sapi uzumun çopu diye küçümsenecek bi konu degil
Migde yazmis neden mide yazmiyorsunz diye karsisin daki insanin acigini bulup rencide etmek..bunun adi ben o kisinin dogru yazdigini savunmuyorum. Sadece ayni hatayi kendisin de yaptigini yaziyorum..

Eşimin annesi bırak donun rengine karışmayı.. bir don almaz düşünmez. Gelip de sırtını ovaladigini görmedim yan-yana olduğumuz da..Dusunmez..Biz uzaktan geliriz ben derim git oğlun orda anne bak uyuyor git sen uyandir bugün de git uzan şakalaş kaldır. Anne oğulu başbaşa bırakırım asla gözüm yok olamaz. Ana oguldur derim demisimdir.
Ama eşimin annesi benim bunca iyi niyetimi hak ediyor mu muamma! Ben ne kadar onları yakın görmekten mutlu olduysam da o hep beni oğlundan ayrı tutmaya çalıştı araya nifak soktu yeri geldi. Allah bilsin.
Boşver ne mutlu sana bak eşine acıyan sırtını ovalamayi düşünen merhametli bir annesi var..keske diyorum sen anla...
Ahhh ahhh merhametli oğluna acıyan ona merhamet eden seven annelere selam olsun..

Eşimin annesi bırak donun rengine karışmayı.. bir don almaz düşünmez. Gelip de sırtını ovaladigini görmedim yan-yana olduğumuz da..Dusunmez..Biz uzaktan geliriz ben derim git oğlun orda anne bak uyuyor git sen uyandir bugün de git uzan şakalaş kaldır. Anne oğulu başbaşa bırakırım asla gözüm yok olamaz. Ana oguldur derim demisimdir.
Ama eşimin annesi benim bunca iyi niyetimi hak ediyor mu muamma! Ben ne kadar onları yakın görmekten mutlu olduysam da o hep beni oğlundan ayrı tutmaya çalıştı araya nifak soktu yeri geldi. Allah bilsin.
Boşver ne mutlu sana bak eşine acıyan sırtını ovalamayi düşünen merhametli bir annesi var..keske diyorum sen anla...
Helal olsun size zaten olması gereken bu ben eminimki anlayış ve iyi niyetinizin mükafatını mutlaka alacaksınız.. Sevgiler..

Her anne oğlun ilişkisi farklı tabi. Demek ki onlar için donun rengine birlikte karar vermek, sırtını keselemek/ keselettirmek normal bi şey. Buna ne diyebiliriz ki

Ama tatile gelmek istemesi olmamış ya söz konusu sadece oğlu değil. Senin hayatına müdahale etmiş oluyor. Kv bu konuda haksız

kazık kadar adamın sırtını keselemeyi teklif etmek abes zaten..
banyo kişiye özel alandır.. ha fantazi için karı koca girer o ayrı..
Çünkü buranın yaş ortalaması arttı. Normal görenler hamile olanlar ya da oğlu olanlar. Onlar da artık kv adayı gördükleri için kendini koskoca evli erkeği keselemeyi normal görüyolar demek ki. Yok anam yok bu millet ilerlemez

bana da çok itici geldi..

yok bebekken anası donlarını seçmiş ,banyoyu yaptırmış geçin bunları.
benim de erkek evladım var.
böyle saçmalık olmaz...

annelik sorumluluğu ve sınırı diye birşey vardır.
şuan annesine muhtaç mı banyoda kese için? hayır. eli ayağı tutuyor. çok kese isterse eşine teklif eder..

boxer'ı seçmek ne demek ? iç çamaşırını da bir zahmet kendi zevkine göre alsın. rengine dek karışması ne saçma!

Back
X