- 18 Ağustos 2014
- 2.087
- 1.884
- 108
- Konu Sahibi turuncupipet
Hatmece sahalara döndüüüü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaş kayınvalideyi niye savunmayalım gelsin o da tatile gelsin ne olmuş yaniKv yi savunanlar olmus sasirdim gercekten. Savunanlarin kvsi tatile peslerine takilsa ne dusunurlerdi acaba? Tabi ki gelicek benden once annesi vardi mi diyecekler. Inandirici degil!!
Siz gidin sizi tutan yok:)Arkadaş kayınvalideyi niye savunmayalım gelsin o da tatile gelsin ne olmuş yani
Haklısın yazdıkların içinde en mantıklı olanı bu olduBeni boşver, konuya odaklan
Evli barkli bir erkeğin annesi bile olsan geLip iç çamaşırı rengini seçmesi çok yanlış bu birincisi ikincisi ise koskoca adama kese yapayım ne demek ya bu ne biçim edepsizlik bence kaynaniz çok görgüsüz bir kadın aranıza mesafe koyunArkadaşlar artık o kadar çok bunaldım ki bu kadından nasıl kurtulucam hiçbilmiyorum. Uzakta olmamıza rağmen burnumuzdan getirir. Memlekete gitsek iğrendiriyor.
Pazara gittiğimiz bir vakit eşim kendine iç çamaşırı bakıyordu yanına gittim kaynanam hemen gelip şu rengi al demez mi dondum kaldım ben karısıyım ya ben sen kocamın iç çamaşırının rengini napıcaksın
Eşim ilk memlekete geldiğimizde annesi duşa gir seni keseleyim dedi ben yine şok yüzünebakakaldım aa doğru ya gelin vardı diyor benim yüzüne baktığımı görünce ki bir yıllık evliyiz
Anne dedim oğlunla tatile gidicez anca beraber kanca beraber diyor
Her olayda tepki versemde sorun eşimde eşim iyi hoştur ama olgunlaşmamış kendi düşüncesinden ziyade annesininkiyle hareet ediyor
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim siz olsanız naparsınız
Bu arada eşim kv tek erkek çocuğu
Arkadaş kayınvalideyi niye savunmayalım gelsin o da tatile gelsin ne olmuş yani
Arkadaş kayınvalideyi niye savunmayalım gelsin o da tatile gelsin ne olmuş yani
Ne kadar ayıp bir yorum hiç yakıştıramadım yorum yapan arkadaş yazmışki yüzvermezsin gider ne demek bu bir anneye ne demek ya sende öyleyse üç kişilik yat diyen arkadaş sende eve bile alma kadını sokağa bırak bende seni tebrik ederim evliysen kaynana yazık Zaten gelir mi kadıncağız öyle birinin oğluyla mı evlisniz zaten o zaman çok yazık anasına bak oğlunu al gelmek istiyorsa teklif edersin içinden geliyorsa gelir sırtımda mı taşayacaksın zaten anneler düşünür balayı falansa e normal gideceksende ne var gelseAyrica yapmayin Allah askina ya. Bi tatile gidiceksiniz esinizle basbasa olmak varken kv ile tatili kim tercih eder? Siz ediyosaniz tebrik ederim valla yataginizi da 3 kisilik alin araniza kv yi alip yatarsiniz
Ne kadar ayıp bir yorum hiç yakıştıramadım yorum yapan arkadaş yazmışki yüzvermezsin gider ne demek bu bir anneye ne demek ya sende öyleyse üç kişilik yat diyen arkadaş sende eve bile alma kadını sokağa bırak bende seni tebrik ederim evliysen kaynana yazık
Yazdıklarımın devamını okuSoylenenleri carpitiyosunuz. eve alip kvye hizmet etmek baska, henuz 1 yillik evliyken kv ile tatile gitmek cok baska seyler. Kvnin tatile gelmesi mecburiyet mi? Olayi baska yere cekiyosunuz. Kv ye yeri geldiginde hizmet edilir bas ustunde de tutulur. Ama bu tatil olayi cok baska
Yoksa o kaynana sen misinNe kadar ayıp bir yorum hiç yakıştıramadım yorum yapan arkadaş yazmışki yüzvermezsin gider ne demek bu bir anneye ne demek ya sende öyleyse üç kişilik yat diyen arkadaş sende eve bile alma kadını sokağa bırak bende seni tebrik ederim evliysen kaynana yazık Zaten gelir mi kadıncağız öyle birinin oğluyla mı evlisniz zaten o zaman çok yazık anasına bak oğlunu al gelmek istiyorsa teklif edersin içinden geliyorsa gelir sırtımda mı taşayacaksın zaten anneler düşünür balayı falansa e normal gideceksende ne var gelse
Henüz kaynana olmadım önümde 20 yıl varYoksa o kaynana sen misin
Yazdıklarımın devamını oku
Bencede kaynana olma yoksa sende buraya konu olan kaynanalardan olacaksinHenüz kaynana olmadım önümde 20 yıl var
Kimin ne olacağı belli olmaz sen buralara konu olmAdaBencede kaynana olma yoksa sende buraya konu olan kaynanalardan olacaksin
Sen benim yazdıklarımı okumuyor musun balayı falansa gelmez zaten Öyle bir kadının oğluyla mı evlisin ki düşüp peşine gelsin olurda içinizden gelir buyur ederseniz gelmesinde sakınca yoktur yüz vermemek ne dir ben bunu anlamAdımmmmmmEvet okudum. Ve tekrarliyorum. 1 yillik evliysem muhtemelen esimle gidecegimbir ya da ikinci tatilimdir. Eger kv gelmesi zaruri degilse gelmesini tercih etmem. Kvnin de anlayisli ve dusunceli olup yeni evli ciftlerin basbasa tatil yapmalarinin daha guzel olcagini dusunmesini beklerim. Ayri gayri olmaz ben de gelirim gibi bi tepki hos degil. Insallah sizin kvniz istediginiz gibi tatillerinizde yaninizda olur uzulmeyin
Sen benim yazdıklarımı okumuyor musun balayı falansa gelmez zaten Öyle bir kadının oğluyla mı evlisin ki düşüp peşine gelsin olurda içinizden gelir buyur ederseniz gelmesinde sakınca yoktur yüz vermemek ne dir ben bunu anlamAdımmmmmm