- Emoji Skoru
- 31.421
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi annelikyolunda4
Değilsin kiben zaten haklı olduğumu biliyorum…
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değilsin kiben zaten haklı olduğumu biliyorum…
Haklı değilsiniz, çünkü yanlış konuşup yanlış davranıyorsunuz. Her şeyden bilenip saldırıya geçiyorsunuz. Annesi doğum günü yapmış bir sürü kişiyi çağırmış, size söylememiş çünkü aranız iyi değil. Bu kadar kanlı bıçaklı seviyesindeyken beni çağırmadılar demek sizce de saçma değil mi? Her şeyi bilip herkesi tanıyıp yine de evlenmişsiniz. İlgisizliği vardı ama doğumdan sonra daha beter arttı yazan sizsiniz. İlgisiz adamla önce meselenizi çözüp sonra çocuk yapmalıydınız diyince kadının düşmanı olmayın diyorsunuz. Çocuk olunca değişti mi değişmedi, annesi geri adım attı mı atmadı. Kaynanayla savaş halindesiniz ve tek derdiniz kazanmak. Canım bitanem yapıp sonra da tavır değiştirilmemiş, hep böylelermiş hatta kayınvalide yüzünden nişan atmışsınız. Ne vaat edildi ne söz verildi de geri barıştınız? Saygı yoksa sevgi asla olmaz olamaz ama siz oldurmaya çalışıyorsunuz .Doğru maalesef… konuyu açma amacım beni haklı bulup kvyi kötülemeniz değil, ben zaten haklı olduğumu biliyorum… Konuyu açma amacım akıl almak ne yapabilirim bu aileyekarşı diye
Dogumgunu yapılıp gelini geçtim torun bile çağrılmamis. Babasının dogumgununde neden cocuk olmasın değil mi ?Bariz yaptıkları hata es dost var ortada cocuk yok böyle bi şey olabilir miZaten küsmüssünüz o an. Niye söylesin?
Ayrica annesiyle kutlasa ne olacajk kutlamasa ne. Herseye böyle tepkiliseniz cekilir degilsiniz, hayati insanlari bu kadar ciddiye alip tepki vermeyin her otab… inanin iliskinizde duzelir sizde.
Size değer vermeyene değer vermeyerek değer biçin. Asla kavga etmek bir işe yaramıyor.Daha önce bir çok kez soru sormuştum zaten bıktım
Bugün eşimin doğum günüydü. Dün de benim.dün gece eşimle tartıştık zaten. Neyse konuşmuyoruz zaten dünden beri.. Gün içinde de konuşmuyoruz. Saat sekiz buçukta geldi eve. Ondan sonra duşa girdi. Ben de telefonunu aldım baktım galeride. Annesi, kardeşi, yanında çalışan elemanı, a
birkaç aile dostu birlikte doğum günü kutluyorlar. Aile dostunun dükkanında. Benim haberim dahi yok. Bu ne dedim hani doğum günü kutlamayı sevmiyordun dedim. Sen ne saçmalıyorsun işte benim için en değerli sendi de sen kendi kendini bitirdin. Ben buraya gelecektim. Eve gelmek içimden gelmiyor gibi abuk sabuk şeyler söyledi. Dedim ya nasıl bu kadar aptal olabiliyorsun orda benim haberimin dahi olmaması benim aranmamam benim yok sayılmam değil mi? Karın yok, çocuğun yok ya sana doğum günü düzenleniyor. Ve benim buradan haberim bile yok ya. Bunu nasıl görmezden gelebiliyorsun gibi şeyler söyledim abuk subuk savunmalarda kendi kendine yola gidecekti zaten çekti gitti…
Sadece bu mevzu değil de sanki başka şeyler de olmuş gibi konuşuyorsunuz. Eğer sadece bu mevzu ise sanıldığı gibi yoksaymalık bir mevzu yok bence, g.tle don gibi eşinize dair her şeyi kv ile yapamazsınız. Diğer mevzuları bilmediğim için yorum yapamıyorum belki konu içine yazmışsınızdır bakayımKvnin vekardeşinin beni sürekli yok sayması sorun… Eşim tabiki de durun eşimi arayın diyemez orda ama annesinede kardeşine de beni eşimi nede sürekli yok sayıyorsunuz diye tepki gösterip arasına mesafe koymalı
Ömür törpüsüsünüz.Daha önce bir çok kez soru sormuştum zaten bıktım
Bugün eşimin doğum günüydü. Dün de benim.dün gece eşimle tartıştık zaten. Neyse konuşmuyoruz zaten dünden beri.. Gün içinde de konuşmuyoruz. Saat sekiz buçukta geldi eve. Ondan sonra duşa girdi. Ben de telefonunu aldım baktım galeride. Annesi, kardeşi, yanında çalışan elemanı, a
birkaç aile dostu birlikte doğum günü kutluyorlar. Aile dostunun dükkanında. Benim haberim dahi yok. Bu ne dedim hani doğum günü kutlamayı sevmiyordun dedim. Sen ne saçmalıyorsun işte benim için en değerli sendi de sen kendi kendini bitirdin. Ben buraya gelecektim. Eve gelmek içimden gelmiyor gibi abuk sabuk şeyler söyledi. Dedim ya nasıl bu kadar aptal olabiliyorsun orda benim haberimin dahi olmaması benim aranmamam benim yok sayılmam değil mi? Karın yok, çocuğun yok ya sana doğum günü düzenleniyor. Ve benim buradan haberim bile yok ya. Bunu nasıl görmezden gelebiliyorsun gibi şeyler söyledim abuk subuk savunmalarda kendi kendine yola gidecekti zaten çekti gitti…
Kayınvalidesi ile kavga edip kazanan görmedim ben.Şimdiye kadar konuşmuşsunuz.Bence yönteminizi değiştirin.Sizin tepkinizden besleniyorlar anladığım kadarıyla. Artık sahneyi onlara bırakın bence.Onlar konuşsun, bağırsın,dışlasınlar sizi, siz sabırla duymayın görmeyin, Bir noktada eşiniz onlara yeter artık diyecektir.Bir de böyle deneyin isterseniz.Daha önce bir çok kez soru sormuştum zaten bıktım
Keşke beni de çağırmasalar evimde biraz rahat etsem eşimin yanında her yere tin tin gitmekten yoruldum.Kayınvalideyle aranız kötü, eşinizle küssünüz zaten, kim çağırsın sizi yanındaki eleman mı? Kayınvalideyle anlaşmak zorunda değilsiniz, o da sizi sevmek zorunda değil. Çocuğu için planladığı doğumgününde sizi istemek zorunda hiç değil. Siz eşiniz için bir kutlama yapsaydınız siz de annesini davet etmezdiniz zaten. Kayınvalidenizle isterseniz bir ömür görüşmeyin, eşinizin annesiyle iletişimine karışamazsınız. Şu konuda haklı olduğunuz tek nokta yok.
Çağırsa bu sefer ben de kutlamak için pasta aldım, çocuğumla eşimle çekirdek ailemle kutlamak isterdim annesi niye planımızı bozuyor diyecekti. İstiyor ki o taraf tamamen pasifize olsun, eşi essin gürlesin, kimse karımdan habersiz iş yapmasın, her şeye onu da çağıracaksınız her yere onu da davet edeceksiniz yoksa beni unutun desin. Yahu bırak ne güzel ıdısı dıdısı kimseyle muhatap olmamışsın, sevmediğin kayınvalidenle mecburen bir araya gelmemişsin kafan şişmemiş, yalandan yapmacık sevgi gösterileri olmamış daha ne istersin. Bir gün sonra kendi evinizde yeniden kutlarsınız ne bu hırs, ne bu her daim kavgaya hazır durumu? Küs olduğun sevmediğin bir ortama davet edilmeyi beklemek saçmalık değil mi? Farzet ki sana inat bilerek yapıldı, sakin kalıp muhatap olmamak, umurumda değilsiniz demek varken hem kendinin hem evinin huzurunu kaçırıyor.Simdi siz kavga edince eşiniz bir daha bir şey olduğu zaman " karıma haber verin" diyecek ki ? Hayır
Sizin ettiğiniz kavga KV umrumda mı? Hayır
Kavga etmenin amacı ne? Huzursuzluk.
KV sizi davet etmemiş çünkü sizi sevmiyor sizde onu sevmiyorsunuz. Niye eşinizle güzel güzel vakit geçirmek varken kavga saçma sapan bir nedenle kavga ediyorsunuz ki. Ne geçti elinize, ne oldu kavga edince , ne düzeldi?
Çağırsa bu sefer ben de kutlamak için pasta aldım, çocuğumla eşimle çekirdek ailemle kutlamak isterdim annesi niye planımızı bozuyor diyecekti. İstiyor ki o taraf tamamen pasifize olsun, eşi essin gürlesin, kimse karımdan habersiz iş yapmasın, her şeye onu da çağıracaksınız her yere onu da davet edeceksiniz yoksa beni unutun desin. Yahu bırak ne güzel ıdısı dıdısı kimseyle muhatap olmamışsın, sevmediğin kayınvalidenle mecburen bir araya gelmemişsin kafan şişmemiş, yalandan yapmacık sevgi gösterileri olmamış daha ne istersin. Bir gün sonra kendi evinizde yeniden kutlarsınız ne bu hırs, ne bu her daim kavgaya hazır durumu? Küs olduğun sevmediğin bir ortama davet edilmeyi beklemek saçmalık değil mi? Farzet ki sana inat bilerek yapıldı, sakin kalıp muhatap olmamak, umurumda değilsiniz demek varken hem kendinin hem evinin huzurunu kaçırıyor.
Ben daha ailem kötü karım dünyalar iyisi diyen bir Türk erkeğine rastlamadım. Babamın annesi üveydi ona rağmen annem şikayetlendiğinde bile sessiz kalıyordu. Oysa ki kendisinin de memnun olmadığı durumlar vardı.Tamam doğru insan evlenince en önemlisi kurmaya çalıştığı aile olmalı ama siz ısrarla anasının lafıyla dolan amiyane tabirle sokma akıllı bu adamdan ayrılmamışsınız bunda değiştirebilceğiniz bir şey yok bir gün uyaıp aaaaa annem kötü karım iyiymiş demicek bunu kabullenmiyosunuz siz kendinize bu muameleyi ve fazlasını yapma hakkı veriyorsunuz mesela sen daha hala niye gidiyosun onlara senin hala eşinin peşine takılıp gitmen eşine aaa bak karım ne iyi ya be kırmıyo fedakârlık yapıyoru öğretmez ha iyi bunun sesi çıkmıyo zaten der bunu öğretir ilk olayda gitmiyorum diyip kestirip atcaktın zorla mı götürecekti yooo ? Çok çok boşanırım resti çekerdi o da yemez muhtemelen evlenmek için baya para harcandı çok çok daha ileri gider boşanırdı ama en azından bu durumda olmazdın senin şimdi o beğenmediğin aileyle artık boşansan da ömür boyu kopmayacak bir bağın var daha iyi bir yerde misin hayır bilerek mi yaptın evet eee ??
Benim bi de bu kk da çözemediğim bu eş ailesiyle kafayı bu kadar bozanlar beni sevmiyor mu sevmesin zaten kaç yaşından sonra birbirimizin hayatına zorunlu dahil olmuşuz beklemem yani bana bayılmasını yani umursayacağım en son şey bile olmaz ya hayatımda daha ciddi gündemler var yani elin oğlunun anasının bana olan sevgisini ben napim yarın kocayı boşasam hepsi silincek hayatımdanBen daha ailem kötü karım dünyalar iyisi diyen bir Türk erkeğine rastlamadım. Babamın annesi üveydi ona rağmen annem şikayetlendiğinde bile sessiz kalıyordu. Oysa ki kendisinin de memnun olmadığı durumlar vardı.
Velhasıl konu sahibi arada kalmak istemiyorsan sen mesafeni koy ona kimsenin bir şey dediği yok ama kocan bunu yapabilecek potansiyelde biri değil. Gider doğumunu da kutlar bayramını da kutlar bir kulağın sağır olacak mecbur.
Önceki sorularına da cevap yazıldığı için az çok konuları biliniyor. Millet kum torbası yerine koymuyor, aynı sebeplerden nişan atıp geri barışınca ne beklediğini soruyoruz. Herkes uyardı dinlemedim, annesini çocuğunun bile nasıl önüne nasıl koyar inanamıyorum, zaten ilgisizdi doğumdan sonra iyice arttı ... Bu kadına yapılacak en kötü şey sen haklısın kocan şöyle kayınvaliden böyle yazmaktır. Gerçekler ortada ve birilerinin söylemesi lazım. Tipik baba vefat etmiş ve erkek evlat maddi manevi baba yerine konmuş. Ben bu düzeni bozarım diye yiğitlenmenin cezasını çekiyor, çekmesin. Evlendi diye kölelik sözleşmesi mi imzaladı, koca bu kayınvalide bu. Herkes ikinci şansı hak eder. Gitsin çocuğuyla yeni hayat kursun. Nişanlıyken de olmamış evliyken de olmamış çocuktan sonra da olmamış. Hala doğum günüymüş kutlanmamış çağırılmamış söylenmemiş... Sorun doğum günü kutlaması değil, bundan çok daha büyük. Kayınvalideyi bırak bu adamla huzurlu sağlıklı evlilik yürütülmez. İstediği kadar inat edip kendini saydırmaya kabullendirmeye çalışsın. Belki yıllar sonra kök aileye de babalık rolü bitecek ama beklemeye ömür çürütmeye değer mi?Sanki bir sürü gibi, bir kişi bir şey diyor ve herkes aynı şeyi söylemeye başlıyor. Kadın önceki gün benim doğum günümdü demiş. Adam ertesi gün gelmiş olay çıkarmış. Önceki gün eşin bir şey yaptı mı konu sahibi, ailesi ile kendi doğum gününü kutlayıp seni pas mi geçti?
Sen de biraz açıklayıcı yazsana ilk mesajını. Millet stresini atmaya yer arıyor, seni yumruk torbası yerine koymuşlar.
Bu başlık yanlış olmuş. Sorun kayınvalide değil kiDaha önce bir çok kez soru sormuştum zaten bıktım