Arkadaşlar eşimle kavga ettim hiç bir şey yokken sorun yaptı ve kavgamız büyüdü . eşime nereye tatile gidiyoruz dedim olay oldu ya bana cevap vermedi sonra bakarız aman yeter artık be dedi bende benimle düzgün konuşur musun dedim güldü alay eder gibi bende benimle alay ederek konuşacaksan hiç konuşma dedim sonra yanıma gelerek itekledi beni bağırdı çağırdı şaka gibi yapıyordu ama ciddileşti 15 dk olmuştur sonra yanıma geldi ve bana sarıldı filan ben konuşmak istemiyorum sen beni dinlemiyorsun beni itekledin dedim saat gece 12 olmuştu eşim benimle yüksek sesle konuştuğu için kayınvalidem duydu ve aşağıya indi ben utancımdan kapıyı açamadım eşim açtı ben eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyorum kv neler oluyor niye kavga ediyorsunuz yüreğime indireceksiniz dedi altlı üstlü olduğumuz için çok sorun oluyor of kvlere ses gtmesin aman tartışmamızı duymasınlar diye sessiZ konuşuyorum artık bıktım ya rahatça kavga bile edemiyoruz ne yapacağım ben eşimle saçma sapan kavgamızamı kvnin bizi duyup gelmesine offff çok üzülüyorum çok kötüyümmm ne yapacağım şimdi ben kvnin yüzüne nasıl bakacağım yapamıyorum altlı üstlü olmuyor sizce neyapmalıyım arkadaşlar arkadaşlar iş yerinde olduğum için hızlı yazdım kusura bakmayın anlamadığız bir çümle varsa yazın