• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv eşimle kavgamızı duydu ve....

BENW

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
98
0
16
İzmir
Arkadaşlar eşimle kavga ettim hiç bir şey yokken sorun yaptı ve kavgamız büyüdü . eşime nereye tatile gidiyoruz dedim olay oldu ya bana cevap vermedi sonra bakarız aman yeter artık be dedi bende benimle düzgün konuşur musun dedim güldü alay eder gibi bende benimle alay ederek konuşacaksan hiç konuşma dedim sonra yanıma gelerek itekledi beni bağırdı çağırdı şaka gibi yapıyordu ama ciddileşti 15 dk olmuştur sonra yanıma geldi ve bana sarıldı filan ben konuşmak istemiyorum sen beni dinlemiyorsun beni itekledin dedim saat gece 12 olmuştu eşim benimle yüksek sesle konuştuğu için kayınvalidem duydu ve aşağıya indi ben utancımdan kapıyı açamadım eşim açtı ben eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyorum kv neler oluyor niye kavga ediyorsunuz yüreğime indireceksiniz dedi altlı üstlü olduğumuz için çok sorun oluyor of kvlere ses gtmesin aman tartışmamızı duymasınlar diye sessiZ konuşuyorum artık bıktım ya rahatça kavga bile edemiyoruz ne yapacağım ben eşimle saçma sapan kavgamızamı kvnin bizi duyup gelmesine offff çok üzülüyorum çok kötüyümmm ne yapacağım şimdi ben kvnin yüzüne nasıl bakacağım yapamıyorum altlı üstlü olmuyor sizce neyapmalıyım arkadaşlar arkadaşlar iş yerinde olduğum için hızlı yazdım kusura bakmayın anlamadığız bir çümle varsa yazın

kavganız hiç yoktan çıkmış belli...ama ne demek kv yüzüne nasıl bakacağım?olabilir...tartışmasız,kavgasız evlilik mi varmış?

kavganız hiç yoktan çıkmış belli...ama ne demek kv yüzüne nasıl bakacağım?olabilir...tartışmasız,kavgasız evlilik mi varmış?

rahat kavga bile edemiyorum altlı üstlü oturduğumuz için problemler oluyor eşime ilerde ev alıp burdan taşınalım dedim daha önceden de bir sürü konum açtım bununla ilgili olmuyor yani altlı üstlü rahat olamıyorsun

tabiki rahat olamazsınız da...hani yüzüne nasıl bakıcam falan dediniz ya kasmayın,rahat olun onların da evliliği nerden baksan 30-40 yıllıktır ve mutlaka tartışmaları olmuştur,o yüzden bişey olmamış gibi davran

daha önceki konularını okumamıştım:26:şöyle bir göz gezdirdim de...siz zaten sürekli kv yüzünden tartışmışsınız,arada kp size karışmaya kalkmış,altlı üstlü oturunca böyle problemlerin olması normal...eş de destek çıkmayınca nereye kadar böyle gidecek?çıkabiliyorsanız ayrı eve çıkın derim

kavga olmadan evlilik mi olur.utanacak bir durum yok . hatta ben kv nizin ''neden kavga ediyorsunuz'' die gelmesini kınadım. ben olsam o sinirle ''sizene, rahatça bi kavga da mı edemicez'' bile diyebilirdim:)

kv ye yakın olmak özelliklede onların evinde oturmak kabus gibi.neyseki eşimi ikna ettim ve ev arıyoruzzzz. darısı size.

kavga olmadan evlilik mi olur.utanacak bir durum yok . hatta ben kv nizin ''neden kavga ediyorsunuz'' die gelmesini kınadım. ben olsam o sinirle ''sizene, rahatça bi kavga da mı edemicez'' bile diyebilirdim:)

kv ye yakın olmak özelliklede onların evinde oturmak kabus gibi.neyseki eşimi ikna ettim ve ev arıyoruzzzz. darısı size.

Arkadaşım senin için çok sevindim altlı üstlü oturmak sorun oluyor böyle olacağını bilseydim baştan hata yapmazdım uzakta olunca daha ii oluyor böyle baskı oluyor dayanamıyorum kvye saygısızlık yapmak istemdim gece saat 12 olmuştu yani ben hiç şey demedim yatakodasından dışarı çıkmadım kapıyı eşim açtı ve bir şey yok dedi kv ye sakinleştrdi arkadaşım nasıl ikna ettin eşini yardımcı olabilirmisin bana

yorum yapın demişsiniz de biz ne yardımda bulunabiliriz ki eğer rahatsızsanız eşinizi karşınıza alacaksınız başka eve çıkmaya ikna edeceksiniz. Kiramı olur satın mı alırsınız artık siz bilirsiniz. Ama tabi ev kaynananlarınsa ve kira ödemiyorsanız bu eşinin işine geliyordur. Peki kaynananız nasıl biridir yani normalde size çok karışır mı, aranızı bozmaya çalışır mı, seni kötüler mi, eleştirir mi. Eğer kavga ettiğiniz geliyor diye sorun ediyorsanız eşinize söyleyin konuşsun eşim rahatsız oluyor utanıyor diye gelmez belki de. Hem başka eve de çıksanız naçizane tavsiyem kavga ederken sesleri yükseltmemeye gayret edin orada da komşularınız olacak gecenin 12 sinde kavga eden çifti herkes yadırgar eleştiri alırsınız. Bir komşuda olabilir kapınıza gelen zaten ortada büyütülecek bir şey yok kavganız çok mühim bir şey değil sinirliyken susmayı ve konuyu sonra konuşmayı deneyin.

Neden kayınvalidenizin yüzüne bakamıyorsunuz.
Küfür mü ettiniz hakaret mi ettiniz.
Elbette ki seslerimiz yükseliyor zaman zaman.
Bence o utansın gecenin o saatinde gidip karıkocanın arasında olanlara karıştığı için..

canım seni iyi anlıyorum normelde kv severim oda beni geçen pazar bir plaj havlusu yüzünden kavga ettik 2 saat sonra barıştık tabi kv yan tarafta olduğu için duymuş geldi yapmayın etmeyin oğluna bişey demiyo bana söylüyo nekadar kızdım işte o işe gidiyo morali bozulmasın arabayla kaza yapar falan benimde moralim bozuluyo dedim sen yanlış düşünüyosun dyo ağlarsa anam ağlar derler ya öyle herkez önce kendi evladı üzülmesin istiyo susmaktan başka yapıcak bişey yok ayrı eve çıkarsan iyi olur

Kvdeniz kari koca arasina girilmez diye bir soz duymamis anlasilan

Asil ayip eden kendisi

Cok merak ettim esiniz kapiyi acinca ne dedi?
Yani kavga ettiginizi annesine soyledi mi?

her evlilikte tartışma olur sesler yükselmese tabiki daha iyi olur ama böyle durumlarda yaşanıyor asıl kaynanan ayıp etmiş kapınıza gelerek:19:yani senin utanmana gerek yok sorarsa da her evde byle şeylerolur siz hiç mi tartışmadınız de konuyu kapat umarım eşin en kısa zamanda ayrı eve çıkmaya ikna olur canım:31:

Al kv'yi karşına konuş, her evde kavga/tartışma olabileceğini, kavga ettiğiniz gibi barışabileceğinizi hatta barışmaların eğlenceli hale bile gelebileceğini kendisinin biraz duymamazlıktan gelmesini, her seste ne oldu diye panikleyip gelmemesini zaten sorun ciddi olursa kendisinden yardım isteyeceğinizi söyleyin hala gelmeye devam ederse şakayla karışık ya anne böyle çat pat geliyorsun bi ağız tadıyla tartışamıyoruz napalım başka eve mi çıkalım desen? :) Sonra eşinle bir tur daha kavga edersin ama olsun oda gelmemeyi öğrenir belki :)

Kvdeniz kari koca arasina girilmez diye bir soz duymamis anlasilan

Asil ayip eden kendisi

Cok merak ettim esiniz kapiyi acinca ne dedi?
Yani kavga ettiginizi annesine soyledi mi?

eşim kapıyı açtığında yok birşey konuşuyoruz sadece bunu söyledi

kayınvaliden illaki seni yalnız bulunca sormuştur, noldu niye tartıştınız diye,
anne karıkoca arasında olur böyle şeyler bugün tartışırız yarın barışırız, sen her sesi
dinleyipte üzme kendini de
insansa anlar

Arkadaşım senin için çok sevindim altlı üstlü oturmak sorun oluyor böyle olacağını bilseydim baştan hata yapmazdım uzakta olunca daha ii oluyor böyle baskı oluyor dayanamıyorum kvye saygısızlık yapmak istemdim gece saat 12 olmuştu yani ben hiç şey demedim yatakodasından dışarı çıkmadım kapıyı eşim açtı ve bir şey yok dedi kv ye sakinleştrdi arkadaşım nasıl ikna ettin eşini yardımcı olabilirmisin bana

evin sürekli kötü yönlerini anlattım.bazen tatlı dille bazen yakınarak kızarak....beni burda yaşamaya mecbur bırakıyorsun die duygu sömürüsü yaptım.aslında duygu sömürüsü de değil yani gerçekler....annesinden bunaldığımı, annesinin eksilerini söyledimde söyledim...zamanla kendisi de soğudu.bana hak verdi.

ama ben gerçekten bunalıyorum ev de annesi de beni boğuyor.ama hala taşınamadım.ev arıyoruz hergün ev bakıyoruz.ama daha bulamadık.

Back
X