- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.691
- 88
- 32
- Konu Sahibi karalahana06
Yaşını başını almış kadın bu saatten sonra ne kadar temizlikçi tutarsanız tütün aynı düzen devam eder benim kayinvalidemde dağınık mutfak yağ içinde bayram temizliği yapmış sözde ama berbat durumda bende gittiğimde kendi bardağimi tabağımi çaktırmadan yikiyorum ay diyorum toz olmuş ay içine yemek damlası falan diye öyle idare etmeye çalışıyoruz sanırım bu durumların bir çözümü yok siz kendiniz görmezden gelerek ancak baş edebilirsinizİyi geceler ve iyi bayramlar sevgili KK üyeleri. Yaklaşık 2 haftadır eşimin memleketine geldik. Burada kv evinde her birimize ayrı oda var o konuda sıkıntı yok. Hatta evde birden fazla banyo var ve banyolardan sadece biri sırf çocuklara yani bize tahsisli gibi. Oralarda sıkıntı yok amma velakin kaynanamın evi çok pis ve dağınık. Geldiğimden beri doğru düzgün bir şey yiyemiyorum. Her şey kokuyor sanki. Mutfak dolaplarına kadar temizledik her yeri ama 2 3 gün sonra yine dağıldı... Dolap içleri berbat. Yılların birikmiş kiri tozu var resmen... Eşimle de konuştuk. Bir kadın tutup evi baştan aşağı temizletelim dedim. Zaten senede bir iki kere geliyoruz onda da temizlik mi yapacağız dedim... Eşim de '' Boşver annemin düzeni veya düzensizliği böyle. Sen kendi evimizde istediğini yaparsın '' diyor. Ama dayanılacak gibi değil. Bi kiler var görmeniz lazım ne var ne yok oraya atmış. Un çuvalları var sürekli kelebek oluyor. Onun yanında kirli sepeti var. Onun yanında bir sürü bidon kavsnoz. İçleri hep böceklenmiş dura dura... Sizce ne yapmalıyım görmezden mi geleyim...