• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv evimize yerlesirse dusuncesini kafamdan atamiyorum

Evet arkadaşlar kafama cok takiliyorrrr
Allahim bilmiyorum yapabilirmiyim ayni evde ben kendime vakit ayirmasini seven yalniz takilmayi seven ozgur ruhlu biriyim
Esimler 6 kardesler son gorumce kaldi yaza evleniyor kp yok
Simdiden dönüyor soylentiler
Esim annesine en cok sahip cikan evladidir herseyini alir alisverisini yapar,her gittigimizde esimin elleri dolu gideriz hergun ugrar arar sorar vs.
Diger kardeslerinin bi ekmek bile aldiklarini gormedim neyse..
Kv saglikli hicbir rahatsizligi yok 62 yaşında ama yalniz kalamazmiss
Gorumce yanimda kal anne filan diyor laf gecince yalandan cunku annesi yokken bi evlensem de kurtulsam su evden diyor sonucda sadece annesiyle yasiyor evde
Diger elti anne kisin eviniz soguk bizde kalin demis gtmemis kv
Diger kiziyla arasi kotu
En cok esime duskundur kv
Yaa kaynananin bi lafini duymadim ama karisir bazen sunu sole yap bole yap filan bi de cok savurgandir en pahali magazalara gidder aluskanlik kp durumu iyiymis
Ya bize gelirse esim birakmaz kesin davet eder ve bana asla sormaz cok duskundur annesine ama ben nasil yaparim bilmiyorum
Ayrica kv evini yeni gelin gibi doser komsulari var gezer tozar aktiftir yani
Bazen oturmaya gelince esim gece kal diye tutturur kalmaz kalmadi hic
Ama yalnizligi sevmiyormus esim ikna edebilir
Bu arada 2 yill evliyim 5 aylikda bi oglusum var
ortada bırsey yokken olumsuz dusunup cekmeyın uzerınıze bunları
kadın aktıf bır kadınmıs
belkı de kımseyı ıstemez evınde durur
hoş böyle bır konu olursa da restı cekın
orası sızın de evınız
sormadan etmeden böyle bır karar alma hakkı yok eşinizin

Aslinda oyle olurda esim birakmaz kimseye eminimm
Abisinin biri ist da
Eger kalirsada bizde ev yol gecen hanina doner kalabalik aile herkes annesini gormeye bize gelir buyuk ev bizim ev olur hele ist daki eltiden kv illahlar eder 2 kucuk cocugu var onlar gidibce halilar yikamaya verilir heryer silinir dip kose o derece yani :KK47:

Aman Allah'ım.
Eşinizin size danışmadan karar alması çok saçma olur.
Danışınca zaten tavrınızı koyarsınız.

Allahim bilmiyorum yapabilirmiyim ayni evde ben kendime vakit ayirmasini seven yalniz takilmayi seven ozgur ruhlu biriyim
Esim annesine en cok sahip cikan evladidir herseyini alir alisverisini yapar,her gittigimizde esimin elleri dolu gideriz hergun ugrar arar sorar vs.
Gorumce yanimda kal anne filan diyor laf gecince yalandan cunku annesi yokken bi evlensem de kurtulsam su evden diyor sonucda sadece annesiyle yasiyor evde
Diger kiziyla arasi kotu
Yaa kaynananin bi lafini duymadim ama karisir bazen sunu sole yap bole yap filan bi de cok savurgandir en pahali magazalara gidder aluskanlik kp durumu iyiymis
Ya bize gelirse esim birakmaz kesin davet eder ve bana asla sormaz cok duskundur annesine ama ben nasil yaparim bilmiyorum
annen gelirse ben giderim. anneciğinle rahat ve mutlu yaşarsın kocacım de. asla susma ve alttan alma derdim ama sen gelmesini kabullenmişsin bile.

annen gelirse ben giderim. anneciğinle rahat ve mutlu yaşarsın kocacım de. asla susma ve alttan alma derdim ama sen gelmesini kabullenmişsin bile.
Evt malesef kabullenmek durumundayim hep der esim yerini yapıyor annem kac cocuk buyutmus hakki odenmez falan der ana bu der

İyi de kadının sosyal hayatı varmış

Maddi geliri de varsa sizde ne işi var

Anneannem 80 yaşında Ankara da akraba vs olmayan yerde yaşıyor yalnız ne var bunda

O da 62 yaşına kadar yalnız yaşamadı ili oğlu ve eşi vardı 96 da bir oğlu 97 de diğer oğlu evlendi ve 98 de eşi vefat etti kadın bomboş kaldı ama kimse gel bizimle yaşa aman anam kalamaz demedi

Aksine yapardın ederdin bak şu yapıyor bu yapıyor sesi kadın bağımsız hayat kurdu anneme misafirliğe gelip
Birkaç gün kalınca bile sıkılıyor

Bu arada eşinizle aranızı bozmayın

Bir yengem ev hanımı idi dedem rahatsızlanınca bana baktırırlar diğerleri çalışıyor vs dedi huzurunu bozdu

Dedemin vefatının üzerinden 6 yıl geçmiş anneannem yalnız yaşarken kavga çıkardı kimse sen bak vs de dememişken

Kaç yıl geçti anneannem kendine bakıyor ama o yuvasını yıktı

neden? ailen arkanda değil mi?
Degil ben evlendimde kafam rahata erdi annem cok zor kadin yedigimizi bile laf ederdi babamda onun agzina bakar
Zaten Allah muhafaza ben bosanirsam kendim yasarim annem burnumdan getirir ben kardeslerim bekarken gun yuzu gormedik

İyi de kadının sosyal hayatı varmış

Maddi geliri de varsa sizde ne işi var

Anneannem 80 yaşında Ankara da akraba vs olmayan yerde yaşıyor yalnız ne var bunda

O da 62 yaşına kadar yalnız yaşamadı ili oğlu ve eşi vardı 96 da bir oğlu 97 de diğer oğlu evlendi ve 98 de eşi vefat etti kadın bomboş kaldı ama kimse gel bizimle yaşa aman anam kalamaz demedi

Aksine yapardın ederdin bak şu yapıyor bu yapıyor sesi kadın bağımsız hayat kurdu anneme misafirliğe gelip
Birkaç gün kalınca bile sıkılıyor

Bu arada eşinizle aranızı bozmayın

Bir yengem ev hanımı idi dedem rahatsızlanınca bana baktırırlar diğerleri çalışıyor vs dedi huzurunu bozdu

Dedemin vefatının üzerinden 6 yıl geçmiş anneannem yalnız yaşarken kavga çıkardı kimse sen bak vs de dememişken

Kaç yıl geçti anneannem kendine bakıyor ama o yuvasını yıktı
Yok cnm bisey demiyorum zaten de icim icimi yiyor
Su an ev daginikda olsa yatabiliyorum aksam topluyorum yemegi yapamazsam aparatif hazirliyorum kafama gore yapiyorum herseyi ama kv gelirse tabiki biseyler degisecek ve kendi evimde rahatim bozulacak

Degil ben evlendimde kafam rahata erdi annem cok zor kadin yedigimizi bile laf ederdi babamda onun agzina bakar
Zaten Allah muhafaza ben bosanirsam kendim yasarim annem burnumdan getirir ben kardeslerim bekarken gun yuzu gormedik
eski konularına baktım da azıcık güler yüz, tatlı dil görünce aşk sanıp evlenmişsin. cinsellik zorla,ilgi yok. seni özgürlüğüne kavuşturmuş o kadar.
hakkında hayırlısı olsun. inşallah eşinle muhabbetin artar da mutlu olursunuz.

eski konularına baktım da azıcık güler yüz, tatlı dil görünce aşk sanıp evlenmişsin. cinsellik zorla,ilgi yok. seni özgürlüğüne kavuşturmuş o kadar.
hakkında hayırlısı olsun. inşallah eşinle muhabbetin artar da mutlu olursunuz.
Evt cnm aynen oyle aslinda esimle ayri dunyalarin insanlariyiz ama dedigin gibi ozgurum rahatim hayalimdeki evliligi yasamasamda

Diger kiziyla arasi kotu

Bence şimdiden hiç takıntı yapmayın
Bırakın zamanı gelsin o zaman herkeste belli bir müddet kalır
Oturulur ,konuşulur

Böyle ciddi bir konuyu eşin sana sormadan kararını alacaksa,senin eşinle problemin var demektir.Ne demek aynı evde yaşanacak ve sana sormayacak.Kabul etmek gibi bir zorunluluğın yok

Konusu elbet geçecektir kesinlikle tavrını koy anası sıkılmasın diye evlenmedin ki sen. Benzer bi konu bizde de oldu ben kabul etmedim, kayınvalide bekar oğluna acımıyo ne yapar ne eder demiyo bizle yaşayacakmış 37 yıllık kocasından bıkmış ondan boşanacakmış,ben hemen tavrımı koydum hasta olsa bi odamızı ayırırız bi bakıcı tutar baktırırz ama sağlamken olmaz dedim. Kocam bozuldu biraz ama benim yatarak film izleme keyfim var canım istemedikçe yemek yapmayıp dışarıda yeme özgürlüğüm var hepsini geçtim kocamla canım istediği gibi kavga edebilme özgürlüğüm var bu özgürlüğü kolay kolay vermem. Ama hasta olursa başka sokağa atacak değiliz orta yol bulunur baktırılır.

Tek asıl amaçları kv ne biliyormusun kendime kraliçeler gibi baktırayım elimi ne sıcak suya ne soğuk suya değireyim koysunlar önüme aşımı yatağımı ohh miss gibi ölene kadar bi elim yağda bi elim balda mümkünse gelinin gıkı hiç çıkmasın işi bütün herşeyi yapsın sesini çıkaramayan ezik korkak olsun ki bende hükümdarlığımı geçirebileyim oğlumun karısıymış yok oda ana kuzusuymuş hepsi hikaye bu gerçekten art niyetli ben hep bencil kv hayata geçirmek istedikleri arzuları oğulları ana kuzusuysa bunları maalesef ki yaşatacaktır .....Rabbim böylesi kv şerrinden korusun ve ekliyorum
(kötü gelinlerdende korusun) amin

Bence gelmez belki ilk zamanlar gelir ama yinede kendi evini arar cok kalmaz.Simdiden takma bence.Insanlar Özellikle yaslilar kendi evlerini ariyorlar benim 80 yasindaki babanem bile kendi evinde kaliyor ve butun evlatlari yalvariyor ( annem de dahil) gel bizde kal diye.Yok gelmiyor.
Olmadi evleriniz uzaksa yakin oturursunuz yine onunla ilgilenirsiniz

Benim esimde tek oğlan kayinvalide dizleri rahatsız ve kilolu eşimin iki lafından biri anneme bişey olursa yaslaninca ben bakicam beni şimdiden alistirmaya çalışıyor normal oturmaya gelince 2 gün kalır ona bile tahammül edemiyorum napcam bilmem çok lafci dedikoducu işi gücü laf sokmak kavga çıkarmak bilmiyorum inşallah öyle bi durumumuz olmaz

benım annemde 15 senedir yalnız kalıyor keyfi olarak bir kere bire kendi anneme gel kal demem çunku sevmiyorum ve herkeste bilir ,

yiyip içip gün geziyor çok şükür iyi ,

bence eşine çok fırsat verme , bizde kalacak derse madem öyle herkeste belli bir süre kalacak ömür boyu bizde kalamaz de

Back
X