Kv evini terketti...

benim burda gözüm açıldı zaten o kadar saf bi insanmışım ki ama bidaha tekrarlanırsa buna izin vermeyeceğimi eşime söyledim
ama biz sırt dönmüyoruz bi dönem kalsın basımın tacı ama sürekli olmaZ sağlıklı düşkün olmayan bi kadın sonuçta
burda ne demek istediğinizi anlamadım kim iyi niyetli kim ısrarla bilmek istiyo
aynen dediğiniz gibi oldu ertesi gün geri döndü
aynen tamamen bu sebepten
hayır etmemiş gidecek kapısı yokmus
yaparsa yapsın arkasındayız tutarız bi ev düzen kurarız onada
bakın söylediğimiz Kişiler basit insanlar değil annesi... daha geldiği ilk günden ne diyeyim Kadına ben ya yada eşime ayıp değil mi ilk günden üstüne gitmek adam zaten üzgün kırgın bide ben mi darbe vurayım adama ilerde bende söylerim elbet fikrimi
ben sinmedim sadece bu dönemi desteğimle atlatmaları için sustum ve bugun onlar barışıp gittikten sonra ben eşimle konuştum durumu izah ettim anlayış gösterdi i... zaten burda daha cok gözüm açıldı benim iyi ki burası var...
keske 200 gününü doldursaydı dedim 😂😂 sonra rahatlıktan falan bahsettim haklı olarak ilk günden bunları söylemeyi kendime yakıştıramadım

Tabiki zaten bunu eşimle konuştum her zaman arkasındayız ama sürekli kabul edemem hasta değil yatalak değil kendi annemde keza dedim Allah korusun
Ben de aynı fikirdeyim madem çalışabiliyor bir süre tabiki yanınızda kalsın destek olun her ayrılık biraz tamvadir onu atlatır ayrı ev tutarsiniz

Back