kaynatamın korkusu olmasa o yuz kere kendı adına face acardı. koca korkusundan acamıyor. yakalanırsa basına neler gelceğını bılıyor cunku. ve esım bu konuda onu defalarca uyardı. Ben başta yapamaz hevesini alsin dedim. Gecer bir iki güne dedim Ama like yapmayi bile öğrendi. Kaynim var onun resimlerini begen de like sayisi artsin diyor. Zaten benle herseye ortak girmesi ayri koni basligi. Danaya girer gibi herseye ortak giriyoruz. Iyilikle uyardim surat yaptım ellir kere anlasin diye anlamdi. Kotu olmak istemiyorum. Direkt soylemeliyim acaba kirilir diye düşünüyorum uzuluyorum asiri merhametliyim bu yüzden hep eziliyorum
Bakın esim benim facemi kullanmasina kiziyor ki haklı. Olmadi gidiyor en iyi arkadasinin face sifresini istiyor. Kadin agzini burnunu kivirdi. Istemeyerek de olsa bisey diyemedi verdi. Esin FACE kullanmasina bisey demiyor. Saga sola salca olma diyor. Kendi faceni ac diyor. Acamiyo musun o zman milleti bunaltma diyor. Kp izin vermiyor sa bu benim suucm degil. Banada ters ben uni mezunuyum. Ilk zamanlarda bakkala bile izin isticekmisi giderken ben. Kp bu zihniyette. Bunlar icin konuda accam.eşiniz annesine bağıracağına ,babasına kızsın".baba ne var bunda,benim eşimin de face var" desin.
ya da babasından gizlice annesine bir hesap açsın.yazık kadına ya.
Dover yalan degil. Ters ve sert bende onun için ugrasiyorum duyulmasin diye. Sirf kotulemek icin kotulemeyin lütfenHee merhametten kırılıyorsunuz sorma gitsin. Yazık kadina buradan ben üzüldüm. Rahat rahat esim bunu dedi bagirdi etti ko ogrense dover filan diyorsunuz ama derdiniz face sifreniz.. :)))
Kadıncağıza çok üzüldüm. Koskoca yetişkin kadın, gönlünce kendi hesabını açamıyor. Oğlu bile, onun doğurup yetiştirdiği evlat bile azarlayabiliyor annesini, ne hakla, anlayamıyorum gerçekten.kaynatamın korkusu olmasa o yuz kere kendı adına face acardı. koca korkusundan acamıyor. yakalanırsa basına neler gelceğını bılıyor cunku. ve esım bu konuda onu defalarca uyardı. Ben başta yapamaz hevesini alsin dedim. Gecer bir iki güne dedim Ama like yapmayi bile öğrendi. Kaynim var onun resimlerini begen de like sayisi artsin diyor. Zaten benle herseye ortak girmesi ayri koni basligi. Danaya girer gibi herseye ortak giriyoruz. Iyilikle uyardim surat yaptım ellir kere anlasin diye anlamdi. Kotu olmak istemiyorum. Direkt soylemeliyim acaba kirilir diye düşünüyorum uzuluyorum asiri merhametliyim bu yüzden hep eziliyorum
Kv hamile kalmayımı düşünüyor benmi yanlış anladımsıteyı uzun zamandır takip edıyorum. ama yenı uye oldum sırf bu konu ıcın.. fıkırlerınıze ıhtıyacım var. eşim doğum gunumde akıllı tel hedıye aldı. bendekı akıllı telefonuda kv hedıye ettı. ama gelın gorun ki face ye tam bır bağımlı hale geldı. kaynatam asırı derecede kıskanç. kv ferace gıymeden balkona bıle cıkamaz dusunun o derece tutucu. ( allahtan esım o kadar bağnaz değil. ).. benden face sıfremı ıstedı. neyse dedım vereyım sonucta anlamaz ıkı gune bıkar. ama sen mısın veren şimdi resmen faceye ortak oldu. facede sorun mu oldu net bağlantısımı koptu gece saat kac olursa olsun bende. neden koptu nıye acılmıyor. bu benım eğlencem oldu. daha once ben nabıyomusm acaba demeler. en sonunda eşıme anlattım. oda sen neden verıyosun sıfrenı dedi. annesıne oyle soylendı ki. ben yerın dıbıne gırdım resmen. ve hala o hakaretlerden sonra bıle kullanmaya devam etti. en sonunda dayanamadım face sifremı unuttum dıye yalan soyledım. bu sefer gıttı en ıyı arkadasının facesıne coreklendi. eşim anlayınca bu sefer daha cok bağırdı. arkadasının facenden mecburen cıkmak zorunda kaldı. bu seferde esımın facesını kullanmaya basladı. sımdı bana surat yapıyor. şifrenı hatırla. en guzel face senınkıydı. bunlarda hep adam cıkıyor. ya normal ınsan bana denk gelmıyor yemın ederım. payşlasım yapamıyorum hemen noldu. bugun uzgun ifadesı koymusun diyor. gecen gun samımı olduğum arkadasım var hamıle. sureklı hamılelıkle ılgılı paylasımlar yapıyor. bana dıyor kı bız hamıle kalınca boyle paylasımlar yapmayalım. delirdım resmen. la havle dedım. ama sımdı face dıye surunsun bıraz zor bulur. ya nabayım bılemedım. uzun oldu kusura bakmyın
face ve kislamclik pek alaka kuradimsıteyı uzun zamandır takip edıyorum. ama yenı uye oldum sırf bu konu ıcın.. fıkırlerınıze ıhtıyacım var. eşim doğum gunumde akıllı tel hedıye aldı. bendekı akıllı telefonuda kv hedıye ettı. ama gelın gorun ki face ye tam bır bağımlı hale geldı. kaynatam asırı derecede kıskanç. kv ferace gıymeden balkona bıle cıkamaz dusunun o derece tutucu. ( allahtan esım o kadar bağnaz değil. ).. benden face sıfremı ıstedı. neyse dedım vereyım sonucta anlamaz ıkı gune bıkar. ama sen mısın veren şimdi resmen faceye ortak oldu. facede sorun mu oldu net bağlantısımı koptu gece saat kac olursa olsun bende. neden koptu nıye acılmıyor. bu benım eğlencem oldu. daha once ben nabıyomusm acaba demeler. en sonunda eşıme anlattım. oda sen neden verıyosun sıfrenı dedi. annesıne oyle soylendı ki. ben yerın dıbıne gırdım resmen. ve hala o hakaretlerden sonra bıle kullanmaya devam etti. en sonunda dayanamadım face sifremı unuttum dıye yalan soyledım. bu sefer gıttı en ıyı arkadasının facesıne coreklendi. eşim anlayınca bu sefer daha cok bağırdı. arkadasının facenden mecburen cıkmak zorunda kaldı. bu seferde esımın facesını kullanmaya basladı. sımdı bana surat yapıyor. şifrenı hatırla. en guzel face senınkıydı. bunlarda hep adam cıkıyor. ya normal ınsan bana denk gelmıyor yemın ederım. payşlasım yapamıyorum hemen noldu. bugun uzgun ifadesı koymusun diyor. gecen gun samımı olduğum arkadasım var hamıle. sureklı hamılelıkle ılgılı paylasımlar yapıyor. bana dıyor kı bız hamıle kalınca boyle paylasımlar yapmayalım. delirdım resmen. la havle dedım. ama sımdı face dıye surunsun bıraz zor bulur. ya nabayım bılemedım. uzun oldu kusura bakmyın
Degilmi amaAman ya neden bu dert olyo anlamadım al kayınvalıdene de bı face oynasın dursun ktu bısı degılkı face bunlarada kurulmayın ya ne var kadın baskı baskı sıkılmıs bı degısıklık olmus fena mı bu esını yumusatacıgına senn yaptgn atese krukle gtmek o baskılı hayatı yasasaydın napardın acaba bı eglence bulmus ıste bırakın accık nefes alsın kadın ya nıye kcanı dguran buyuten bı kadına bunu cok gruysun bı face almak ck mu zr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?