Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee biz ne önerebiliriz bu durumda
Bi insan kv sine şifresini neden verir ki
Siz hata yapmıssınız
Zaten bende sizin gibi dusunuyorum ama kp degistiremezsin ki. Esim face kullanmasina bisey demiyor ki. Esim bagnaz degildir. Ama kocasi kendi face acmasina izin vermiyor. Bu durumda benim sucum ne bana eziyet ediyor.Yazık üzüldüm kayınvalidenize. Bir facebook hesabı bile açamayıp bu yaşta dayak yemekten korkuyorsa yazık haline. Ne bağnaz,düşüncesiz,bencil insanlar var. Kayınvalidenize yükleneceğinize eşinize,kayınpederinize yüklenin. Kadının hiçbir eğlencesi yok demekki bu kadar bu işlere daldığına göre. Hayır neden izin vermiyorlar onu anlamış değilim. Kendine bu yaştan sonra sevgili bulacak değil ya. Gelinlere,oğullara,kocaya serbest koskoca kadına yasak. Benim kafam almadı hiçbirinizi.
Bana da anarmol geliyor. Telefonum eski degil di. Yeni telefondu. Gonlumden koptu. Hediye ettim. Kotu olsaydim kendi anneme verirdim onu telefonu daha eski. Kp bagnazligi beni ilgilendirmz. O onunla kv arasinda ben esime bakarim. Esimin kızdığı konu face kullanmasi degil. Benim arkadasinin face kullanmasi. Ac kendine diyoruz face ama kabul etmiyor. Kp kizar diyor.Normal olmayan kayınpederiniz ve eşiniz.
Nasıl bir zihniyet bu?
Sizin eski telefonunuzu kayınvalidenize vermişler, yazık onu bile dert etmemiş üstüne bir de sevinmiş.
Facebook hesabı açması için kocasından, oğlundan icazet mi alması lazım kadının?
Sinir oluyorum bu zihniyetlere ve bunları normalleştiren insanlara.
Valla kp cok fazla despot. Bu konuyu asla acamazsin ona. Uzuluyorum öyle görünce kiyamiyorum bu sefer ama isin tadini kacirdi. Kultur farkliligi cok kotu bisey inan ki. Bana o kadar sacma geliyor ama kocam oyle degil allahtan.eşiniz annesine bağıracağına ,babasına kızsın".baba ne var bunda,benim eşimin de face var" desin.
ya da babasından gizlice annesine bir hesap açsın.yazık kadına ya.
Ya anlamiyisunuz galiba acsin face banane benim kini kullanmasin yeter. Kp izin vermiyor. Uzuluyorum bende ama isin boyutu farkli yerlere gidiyor. Gece on ikide net neden gitti diye zil caliyor. Fatura odenmedi diyoruz ne zman odencek diyor. İstediği gibide geziyor valla o gün senin bi gun benim. Ama face konusunda kp izin vermiyor istehayir kadina bi de hakaret etmis esiniz oyle yazmissiniz.eski telefonu vermissiniz.fera cesiz balkona cikamiyor.vallahi uzuldum kadina.arti bunu dert edip bi hesap acmayan gelin.