kv face cılgınlığı

Candy crush'a da alıştırırsan durum daha da vahim bir hal alır aman dikkat.:))
Aklı bir karış insanın elinde akıllı telefon patlamaya hazır bombaya dönüşüyor.Yapacak en iyi şey akıllı telefonu bozun ,kırın bi şekilde elinden alın sonra da nokia3310 alın yılan oynamak neyine yermiyor:halay:
Ee ozaman sizde nette takilmayin
belki sizde tel hastasi olmussunuzdur bilebilirmiyizki.
:))aman ha yanlis anlasilmasin munakasa modunda demiyorum.

sıteyı uzun zamandır takip edıyorum. ama yenı uye oldum sırf bu konu ıcın.. fıkırlerınıze ıhtıyacım var. eşim doğum gunumde akıllı tel hedıye aldı. bendekı akıllı telefonuda kv hedıye ettı. ama gelın gorun ki face ye tam bır bağımlı hale geldı. kaynatam asırı derecede kıskanç. kv ferace gıymeden balkona bıle cıkamaz dusunun o derece tutucu. ( allahtan esım o kadar bağnaz değil. ).. benden face sıfremı ıstedı. neyse dedım vereyım sonucta anlamaz ıkı gune bıkar. ama sen mısın veren şimdi resmen faceye ortak oldu. facede sorun mu oldu net bağlantısımı koptu gece saat kac olursa olsun bende. neden koptu nıye acılmıyor. bu benım eğlencem oldu. daha once ben nabıyomusm acaba demeler. en sonunda eşıme anlattım. oda sen neden verıyosun sıfrenı dedi. annesıne oyle soylendı ki. ben yerın dıbıne gırdım resmen. ve hala o hakaretlerden sonra bıle kullanmaya devam etti. en sonunda dayanamadım face sifremı unuttum dıye yalan soyledım. bu sefer gıttı en ıyı arkadasının facesıne coreklendi. eşim anlayınca bu sefer daha cok bağırdı. arkadasının facenden mecburen cıkmak zorunda kaldı. bu seferde esımın facesını kullanmaya basladı. sımdı bana surat yapıyor. şifrenı hatırla. en guzel face senınkıydı. bunlarda hep adam cıkıyor. ya normal ınsan bana denk gelmıyor yemın ederım. payşlasım yapamıyorum hemen noldu. bugun uzgun ifadesı koymusun diyor. gecen gun samımı olduğum arkadasım var hamıle. sureklı hamılelıkle ılgılı paylasımlar yapıyor. bana dıyor kı bız hamıle kalınca boyle paylasımlar yapmayalım. delirdım resmen. la havle dedım. ama sımdı face dıye surunsun bıraz zor bulur. ya nabayım bılemedım. uzun oldu kusura bakmyın
Kusura bakma Cok guldum siz(ikiniz) hamile kalinca oyle paylasimlar yapmayin :olamaz: Allah sabir versin herkesin derdi baska

Cok güldüm buna kendine face açın benim kp böyle durmadan yorum yapıyo herkese

sıteyı uzun zamandır takip edıyorum. ama yenı uye oldum sırf bu konu ıcın.. fıkırlerınıze ıhtıyacım var. eşim doğum gunumde akıllı tel hedıye aldı. bendekı akıllı telefonuda kv hedıye ettı. ama gelın gorun ki face ye tam bır bağımlı hale geldı. kaynatam asırı derecede kıskanç. kv ferace gıymeden balkona bıle cıkamaz dusunun o derece tutucu. ( allahtan esım o kadar bağnaz değil. ).. benden face sıfremı ıstedı. neyse dedım vereyım sonucta anlamaz ıkı gune bıkar. ama sen mısın veren şimdi resmen faceye ortak oldu. facede sorun mu oldu net bağlantısımı koptu gece saat kac olursa olsun bende. neden koptu nıye acılmıyor. bu benım eğlencem oldu. daha once ben nabıyomusm acaba demeler. en sonunda eşıme anlattım. oda sen neden verıyosun sıfrenı dedi. annesıne oyle soylendı ki. ben yerın dıbıne gırdım resmen. ve hala o hakaretlerden sonra bıle kullanmaya devam etti. en sonunda dayanamadım face sifremı unuttum dıye yalan soyledım. bu sefer gıttı en ıyı arkadasının facesıne coreklendi. eşim anlayınca bu sefer daha cok bağırdı. arkadasının facenden mecburen cıkmak zorunda kaldı. bu seferde esımın facesını kullanmaya basladı. sımdı bana surat yapıyor. şifrenı hatırla. en guzel face senınkıydı. bunlarda hep adam cıkıyor. ya normal ınsan bana denk gelmıyor yemın ederım. payşlasım yapamıyorum hemen noldu. bugun uzgun ifadesı koymusun diyor. gecen gun samımı olduğum arkadasım var hamıle. sureklı hamılelıkle ılgılı paylasımlar yapıyor. bana dıyor kı bız hamıle kalınca boyle paylasımlar yapmayalım. delirdım resmen. la havle dedım. ama sımdı face dıye surunsun bıraz zor bulur. ya nabayım bılemedım. uzun oldu kusura bakmyın

Yaa haklı kadın. Akıllı telefonlar cikmadan önce facebook olmadan önce ne saçma bir hayatımız varmış. ;) haha kızım kV ye kendiniz bir hesap olustursaniza niye kendi facebook şifreleriniz ile bağlanıyor bu kadincagiz. Yazıyı günahtır. Oyun oynuyor, haber, sünnet düğünü, nişan falan like ediyor. Dini paylaşım yapıyor, kandil bayram kutluyordur ne yapacak kadincagiz. Change Org da kampanya mi başlatacak :p

Ya arkadaşlar bizler her türlü sosyal medyayı kullanıyoruzda annelere kvlere neden yasak. Bu internet kullanımında yaş sınırı mı var biz mi bilmiyoruz. Sorun sadece senin faceni kullanması onun dışında bi sorun göremedim ben onada yeni bi hesap açarsınız olur biter :)
Tabi geç saatte kapıya dayanmaları her ne kadar normal olmasada kadına hem güldüm hem üzüldüm :)

Kv için bir hesap açmaktan başka bişey gelmedi aklıma.Fotoğraf koymaz olur biter.Hem kendi arkadaşlarını akranlarını ekler kendi paylaşımlarını yapar. Sende zaten face şifremi unuttum dediğin için beni ekle diyemez sende kendi faceinde rahat rahat takılırsın. Başka da ne çözüm olabilir yok gibi yani bilemedim.

Benim kv'nin kendi facesi var günde yaklaşık 100 tane paylaşım yapar. Ana sayfamda çıkmasın diye engelledim. Oyun isteği yollar, abuk sabuk fan sayfalara üye olur, akrabalarımı ekler, annemle doğru düzgün muhabbeti yoktur, annemin komşularını arkadaşlarını ekler. Arkadaşım çok olsun diye yaptım der. Akrabalarım dalga geçiyor benimle kaynanan faceden çıkmıyor hiç diye. Eşim kızıyor annesine abuk sabuk fotolar koyuyorsun kocaman kadınsın diye, kabul etmiyor. Hayır ben dini yazılar paylaşıyorum hep diyor. Kendi paylaştıklarını beğenip tekrar paylaşır felan, rezalet bi durum. Kaynanaların eline akıllı telefon vermemeli.

Arkadaslar kaynanam 30 sene dir bu sekilde bu hayati kabul etmis. Benim ustume gelmeyin. Kocasina kendini ezdirmesi benim sucum degil. Pisman oldum konu actigima
Valla burda size DERT olan bisey goremedim pek. bu olaydan baya da eglenmis gibig orunuyosunuz.
kv ye ayri uzuldum zaten. BAGNAZ degildir degin kocan annesine HAKARET ediyor, hicde bagnaz degilmis masallah,
neyse ilk basta vermemliydin, kp kizarsa ben arada kalamk istemem, sende uzulursun deseydin. hep vermis sonra donmus kadinin haline gulmussun, pek MERHAMET durumuda goremedim nedense.
neyse bir daha isterse kp kiziyor biliyorsun, ben birsey yapamam de bari, kadini iyice girdaba surukleme.
Eşim annesıne soylendı dedim. bağırıp cağırıp hakaret ettı demedim. anne bak esımın facesını kullanmanı ıstemıyorum. eğer cok sevdıysen gel sana face acalaım sen neden sağdan soldan face dilenıyosun dedi. ben onun yerıne sahsen utandım. Ama hala olmaz baban kızar ne var esinin facesını kullanıyosam dıyor. ben neden memnun kalayım onun mutsuzluğundan. kalbımı kırmayın lutfen. sıızn kv gece on da on ıkıde gelse net gıttı dese. calısan bır bayanım. maas gunune az kaldı. maasını alınca sen ode neti. netsız hayat cok zor dese onune gelenı eklese sızın faceden. arkadaslarınıza mana bulsa. falancanın gelını cok acık cok gezıyor onla gorusme dese hosunauz gıder mı. birde zorla kaynımın fotoların altına yorum yapmak durumunda kalıyorum. bu ne kadar zor bır durum alsın kullansın hatta onun olsun ben kendı hesabıma baska face alırım sorun benı bunaltması. sadece dedıklerınız kalbımı kırdı. keske konu acmasaydım dedım. yalnıs anlasıldım cunku. ve sanıldığı gıbıde cok uzucu bır durumu yok.

Ya arkadaşlar bizler her türlü sosyal medyayı kullanıyoruzda annelere kvlere neden yasak. Bu internet kullanımında yaş sınırı mı var biz mi bilmiyoruz. Sorun sadece senin faceni kullanması onun dışında bi sorun göremedim ben onada yeni bi hesap açarsınız olur biter :)
Tabi geç saatte kapıya dayanmaları her ne kadar normal olmasada kadına hem güldüm hem üzüldüm :)
aynen bırde kaynıma lıke yaptırılıyorum zorla. altına yorum yazılıyor. canım oğlum cok yakısıklısın ben annen dıye .. net kesılsın krıze gırıyor. ve bu durum benı korkutuyor. whatsaptan ses kaydı yollar. yukarı gelsene dıye. ben anlamıyorum neden yapıyor bunu. net kesıldı dun. eşimın amcasına gıttımıs. sen odesene bunlar odemezler on gun dıyor. ya sabır ya selamet dedım.

Benim kv'nin kendi facesi var günde yaklaşık 100 tane paylaşım yapar. Ana sayfamda çıkmasın diye engelledim. Oyun isteği yollar, abuk sabuk fan sayfalara üye olur, akrabalarımı ekler, annemle doğru düzgün muhabbeti yoktur, annemin komşularını arkadaşlarını ekler. Arkadaşım çok olsun diye yaptım der. Akrabalarım dalga geçiyor benimle kaynanan faceden çıkmıyor hiç diye. Eşim kızıyor annesine abuk sabuk fotolar koyuyorsun kocaman kadınsın diye, kabul etmiyor. Hayır ben dini yazılar paylaşıyorum hep diyor. Kendi paylaştıklarını beğenip tekrar paylaşır felan, rezalet bi durum. Kaynanaların eline akıllı telefon vermemeli.
Niye rezalet olsun ki kadın kendi zevkince kullanıyor ne var bunda.teknoloji kullanmak bizim hakkımız da onların degilmi asıl onların daha çok ihtiyacı var o yaşta kadın istediği fotoğrafı yayınlasın ne çıkar bundan.

Ben olsam bırakırdım istediği gibi kullansın kadıncağız tek eğlencesi o olmuş çok rahatsız oluyorsan sen kendine başka hesap aç o hesabı ona bırak yeni hesabına da eski hesabımı kv kullanıyor diye yaz

Niye rezalet olsun ki kadın kendi zevkince kullanıyor ne var bunda.teknoloji kullanmak bizim hakkımız da onların degilmi asıl onların daha çok ihtiyacı var o yaşta kadın istediği fotoğrafı yayınlasın ne çıkar bundan.

Oğlu kızıyor ben değil face için kv ile karşı karşıya getirmem kendimi, demek ki kızılacak şeyler koyuyor ki bu uyarıyı aldı oğlundan ve kardeşlerinden ''kocaman kadın''. Yoksa kimsenin gidip yaşlı bir kadınla uğraşacak kadar boş vakti yok sırf face için, yazıyı eksik okuduğunuzu düşünüyorum. Ayrıca aşırı muhafazakar ve dul bir kadının ev halinde koyduğu özel fotoğraflara oğlu ve kardeşleri tarafından uyarı gelmesi çok da mantıksız değil. Teknoloji yerinde kullanıldığı zaman güzeldir, saçma sapan şeylere alet oluyorsa, kadın erkek, çoluk çocuk, yaşlı genç fark etmez. Bilinçli kullanmak önemlidir bu bilinçte değilse de uyarmak gerekir uygun bir dille. Her konuda ve her yaşta.

aynen bırde kaynıma lıke yaptırılıyorum zorla. altına yorum yazılıyor. canım oğlum cok yakısıklısın ben annen dıye .. net kesılsın krıze gırıyor. ve bu durum benı korkutuyor. whatsaptan ses kaydı yollar. yukarı gelsene dıye. ben anlamıyorum neden yapıyor bunu. net kesıldı dun. eşimın amcasına gıttımıs. sen odesene bunlar odemezler on gun dıyor. ya sabır ya selamet dedım.
O yönden haklısınız zaten size sarmamış olsa bu kadar şikayet etmezdiniz keşke sınırını bilse. Aynı apartmandasınız değil mi? Benim ablamda aynı sizin gibi kvsi tıpkı böyle net kesilse hemen kapıya dayanırdı çok fazla bağımlıydı herşeyin fazlası zarar tabi. Bence yeni bi hesap açın orda takılsın en azından şifre istemez sürekli

Oğlu kızıyor ben değil face için kv ile karşı karşıya getirmem kendimi, demek ki kızılacak şeyler koyuyor ki bu uyarıyı aldı oğlundan ve kardeşlerinden ''kocaman kadın''. Yoksa kimsenin gidip yaşlı bir kadınla uğraşacak kadar boş vakti yok sırf face için, yazıyı eksik okuduğunuzu düşünüyorum. Ayrıca aşırı muhafazakar ve dul bir kadının ev halinde koyduğu özel fotoğraflara oğlu ve kardeşleri tarafından uyarı gelmesi çok da mantıksız değil. Teknoloji yerinde kullanıldığı zaman güzeldir, saçma sapan şeylere alet oluyorsa, kadın erkek, çoluk çocuk, yaşlı genç fark etmez. Bilinçli kullanmak önemlidir bu bilinçte değilse de uyarmak gerekir uygun bir dille. Her konuda ve her yaşta.
Rezalet bir durum kaynanaların eline akıllı telefon vermemeli diyen sizsiniz ama.biz teknoloji kullanmayı biliyoruz diye herşeyi bildiğimizi zannediyoruz sanki yaşlılar hiçbirşey bilmiyor gibi davranıyoruz oysa onların hayat tecrübesi çok daha fazla.o yaşta bir kadın dışarı çıkarken de facee fotoğraf koyarken de istediği gibi giyinebilir başkalarından mı izin alacak o fotoğrafları insanların göreceğine onun da aklı eriyordur.

Rezalet bir durum kaynanaların eline akıllı telefon vermemeli diyen sizsiniz ama.biz teknoloji kullanmayı biliyoruz diye herşeyi bildiğimizi zannediyoruz sanki yaşlılar hiçbirşey bilmiyor gibi davranıyoruz oysa onların hayat tecrübesi çok daha fazla.o yaşta bir kadın dışarı çıkarken de facee fotoğraf koyarken de istediği gibi giyinebilir başkalarından mı izin alacak o fotoğrafları insanların gireceğine onun da aklı eriyordur.

Kullanmayı bilip bilmemesinden verilmiş bir örnek değil bu, ne şekilde yanlış kullanıldığına ve bağımlılığa verilmiş bir örnek. İnsanların yaşlarıyla hayat tecrübeleri maalesef orantılı değil '' en azından her kişi de'' Bu bizim görüşümüz eşimle, katılmak zorunda değilsiniz, onaylamak zorunda da değilsiniz, fikrini söylediniz, bende katılmadığımı belirtiyorum. Bir kişinin doğrusu sizin yanlışınız olabilir ya da tam tersi. Bizim için rezil bir durum sizin için önemsiz olabilir. Kişilerin aile yaşantıları ve çevreleri birbirinden farklıdır. Herkes kendi yaşantısına göre konuşur. Eğer kv'niz face kullanıyorsa siz o şekilde davranırsınız, karışmazsınız :KK66:

Face çılgını kayınvalide sen misin:-)
Malesef facem yok.arada sadece takildigim teeeeek site burasi
cokta korkarim radyasyondan 15dk sonra afakanlar basar.
hizli hizli yanlis yazimkurallariyla yazarim cikarim
sabah aksam bakarim tum net bagimliligim kk dan ibaret

Back
X