Kv gelin ile aynı bileziği takar mı?

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Hanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?

Hanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?

Neden olmasın?

Sanki kayınvalideniz sizin düğünüzde gelinlik giyeceğim demiş gibi
Konu açmışsınız...

Bence tasarımcı bir kuyumcuya özel olarak tasarlatın bileziklerinizi. Ne kayınvalidede ne de başkalarında olsun aynısından.
Kv geline alınan bileziklerden sonra gidip aynısından alıyor. Sorunun ana kaynağı bu.

Alsın ne olacak ki?
Demek ki çok beğenmiş o modeli
Satın alma hakkı sadece gelin hanımda olmadığına göre...
altının gramı uçmuş gitmiş bu zaman da altın olsun da ister aynı model olsun ister zevksiz model olsun hepsi para hepsi yatırım ahahaa

Takmam.
Çünkü ben altın takmam.
Ha ola ki benim beğendiğim ve bana alınacağı kesin mücevherlerden birini göreyim boynumda, parmağında ya da bileğinde; sinirden deliye döner ve bendekini de ona veririm al tak diye.

ee noluyor aynısını kv kolunda görünce?
ne istiyor bu gelin kendine özel yapım bilezik mi?

Takmam.
Çünkü ben altın takmam.
Ha ola ki benim beğendiğim ve bana alınacağı kesin mücevherlerden birini göreyim boynumda, parmağında ya da bileğinde; sinirden deliye döner ve bendekini de ona veririm al tak diye.
Sevgili kv ler gelinin rahatsız olabileceğini düşünmüyor.

Back
X