bende diyorum ise mi yetisiyorum sanki sinir oluyorum inan ki adam takinti yapti resmensenin istemediğin bi yere sırf kocan istiyor diye gitmen hata. hafta bir zoraki olarak 12de orda olmamı istese biri inadına gitmem. görev mi bu yahu?
gec olmuyorda saat hesabi yapiyorum :)12 erken 1 geç mi oluyor :)
eşimin hatri için çiğ tavuk bile yetim fakat bu şekilde bencilce bir baskıyla bırak haftada bir gitmeyi ayda bir zor giderim
saçmalık bu
yok ben sana demedim zaten eşine dedim :)gec olmuyorda saat hesabi yapiyorum :)
haklisiniz ya surat yapinca tatsizlik cikmasin diye galibabenim eşim bana böyle emrivaki yapacak gidesim varsada gitmem yahu.. bu nedir yaneden müsade ediyorsunuz size emri vaki yapmasına ?
o bahaneleri sundugumda gittigin gun kendini ayarla diyoriyi de eşin yokken sen niye gidesin ki
hadi diyelim eşin 5 te geliyor sen 4 te gider sofraya yardım edersin de
gün boyu kv ile başbaşa ne yapıyorsun
çözüm bu aşamadan sonra zor olabilir ama askeriye mi burası
şu işim çıktı makinaya çamaşır attım onu astım vs vs diye saatleri düzenli olmaktan çıkarın
yani gerekirse sıkın dişinizi iki sefer sabahtan gidin kahvaltıya da geldim deyin
bir sonrakinde karnım ağrıdı gelemedim deyip geç gidin
bir başkasına bankadaki işiniz uzasın 3 olsun saat vs vs
12 de gidiyorum esim 8 de falan isi bitiyor geliyor ve ben 8 saat orda kaliyorumvallahi benim gelin,bana hafta da bir gelmez.2-3 hafta da bir,kocasıyla gelirler.hiçte surat falan asmam.canı ne zaman istiyorsa,saat kaçta istiyorsa gelsin.
bak 3 hafta oldu hala gelmediler.off ya ben hiç "kaynanalık" yapamıyorum.
kaç saat oturuyorsunuz gidince,kaçta alıyor eşiniz sizi?
12 de gidiyorum esim 8 de falan isi bitiyor geliyor ve ben 8 saat orda kaliyorum
cıkarsa cıksın böyle düşünürseniz yıpranan siz olursunuz ama.. sizin kendi aklınız hür iradeniz yok muhaklisiniz ya surat yapinca tatsizlik cikmasin diye galiba
o bahaneleri sundugumda gittigin gun kendini ayarla diyor
sizin yorumunuz dikkatimi çekti de..vallahi benim gelin,bana hafta da bir gelmez.2-3 hafta da bir,kocasıyla gelirler.hiçte surat falan asmam.canı ne zaman istiyorsa,saat kaçta istiyorsa gelsin.
bak 3 hafta oldu hala gelmediler.off ya ben hiç "kaynanalık" yapamıyorum.
kaç saat oturuyorsunuz gidince,kaçta alıyor eşiniz sizi?
bende diyorum ise mi yetisiyorum sanki sinir oluyorum inan ki adam takinti yapti resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?