Kv gitme saati

yahuu haaa 12 ha 1 ne fark ediyor anlamadım ki :KK64: madem eşinin direktifiyle hareket ediyorsun,sende 12 de git bacım fark yok işte :KK66:

o gün de belirli yani atıyorum hep mi salı giidliyor

yani evden çıktım çarşıya geçtim oradan kv ye gittim

bu havada iki gün üst üste çarşıya çıkmadım

ya da şöyle sorayım bugün diyelim ki 3 te gittiniz

bir eşiniz bunu nereden öğreniyor yani o kapıdan giresiye kv oğlum X bugün tam üçte geldi mi diyor

eşiniz bu durumda ne diyor

küsüyor mu kızıyor mu dövüyor mu

yani inadına geç giderim küserse de o hafta konuşmam ona yönelik ev işi vs yapmayıveririm paşa gönlü bilir
eskiden belli bi gun koymustu onu atlattim cok sukur ogrenme kismi da soyle oluyor tlfla haber vermemi istiyor mesela ben cikacam diyorum o sekilde

hiç bir sorunumuz yok.çok iyiyiz.2 senelik evliler,8- 9 kere ancak gitmişimdir evlerine.o da çağırılınca.zaten çalışıyorlar.hafta sonları,geziyorlar.nereye gideyim.sanırım benim yapımda da yok.öyle gideyim,misafirlik edeyim.ikram bekleyeyim.

fırsatım varsa,dışarıda dolaşmayı tercih ederim.alırım sırt çantamı,gezerim.açık havada çayımı içip,yemeğimi yerim.isteyen bana katılır. teklif ederim,ısrar etmem.

3 hafta oldu,yeni evlerine taşındılar(bana 10 dakika yürüyerek).gelinim için,yeni, bir muhit.oğlumun hafta sonu işi çıktı,istersen,annemle dolaş dedi,eski mahallesine,ablalarına gitti.kendisi bilir dedim.çıktım tek başıma,vapurla karşıya geçtim,gezdim ,dolaştım,geldim.yalnızken daha keyif alıyorum.

@_MAJESTE_

Son düzenleme:
eskiden belli bi gun koymustu onu atlattim cok sukur ogrenme kismi da soyle oluyor tlfla haber vermemi istiyor mesela ben cikacam diyorum o sekilde

ayy neyse

önce bu tarz yükümlülükleri çıkarın hayatınızdan

bugün annene gideceğiz

saati vs onu bağlamaz

bir de neden 12 yani sabah kahvaltıda git dese anlarım ya da işte ben işe giderken seni bırakayım da makul diyelim

12 olunca ne oluyor ki

yaşınız çok mu küçük

yani bana böyle deseler asla gitmem kv ye

ayy neyse

önce bu tarz yükümlülükleri çıkarın hayatınızdan

bugün annene gideceğiz

saati vs onu bağlamaz

bir de neden 12 yani sabah kahvaltıda git dese anlarım ya da işte ben işe giderken seni bırakayım da makul diyelim

12 olunca ne oluyor ki

yaşınız çok mu küçük

yani bana böyle deseler asla gitmem kv ye
25 yasindayim kucukte degilim aslinda :)

Merhaba kizlar nasilsiniz :) ufak bi sorun benimkisi..
Haftada bir kv ye gidiyorum esimin istegi uzerine bana kalsa gitmem :) ama soyle bi sorun var ki esim saat 12 de git diyor daha gec olmasin esim isten cikinca gelip beni aliyor gidiyoruz saat 1 de gitsem surati dusuyor o saatten sonra neye gidiyorsun diyor ya niye 12 anlamiyorum 1-2 de gitsem ne olacak zaten gidesim yok bir saat bir saatir benim icin diretince daha da sinir oluyorum haftada birgun gidiyorsun ondada erken git diyor sizce esimin bu istegi normal mi yoksa ben mi abartiyorum ?
ya cok mu iyisin acana sen esine diyomusun anneme su saatte her hafta git allah askına kadınlarımız neden böyle gcinmeye gönlu olan kendi ugrasır emir vermez allah askına ne i,sin var senim alemin anasında zatn iyi degilsin sevmiuorun banane benim annmem mi de konuyu kapat

Eşin yokken ne yapıyorsun o kadar saat? Kendine tam o güne bir kurs filan ayarla "gideme" bundan sonra.

Ben olsam şöle derim sen anneme gidince sürat asiosun da kendi annesine gelince hadi git diye ısrar etmesini biliyorsun derim utanmadan. Oda aman ne halim varsa gör der de kaynanama gidince karnında kelebek uçuyor ısrar da etmiyor bence etmesim istediği kadar giderim ben onlarda bunu beklemiyorlar zaten;)

İstediği kadar laf etsin gitmeyeceksin. Emri kulu musun karısı mısın belli değil. Bir adam akıllı inat et sinir krizi geçir bak sonra ne oluyor. Biraz dişli ol.

Haftada bir kv ye gidiyorum esimin istegi uzerine bana kalsa gitmem :) ama soyle bi sorun var ki esim saat 12 de git diyor daha gec olmasin esim isten cikinca gelip beni aliyor gidiyoruz saat 1 de gitsem surati dusuyor o saatten sonra neye gidiyorsun diyor ya niye 12 anlamiyorum 1-2 de gitsem ne olacak zaten gidesim yok bir saat bir saatir benim icin diretince daha da sinir oluyorum haftada birgun gidiyorsun ondada erken git diyor sizce esimin bu istegi normal mi yoksa ben mi abartiyorum ?
ahh kardes sende bendensin desene.bak bende dun konu actim.benimde ayni senin gibi baaladi simdi durDuramiyorum.simdiden onlemini al deeim

kv gittiginde iş falan mi yapiyosun.yoksa ne diye saatlerce seni orda tutuyo ki.ben 4 yillik evliyim esim olmadan o kadar saat hic kalmadim ne yapicamki

Eşinin talebi normal değil
Eşin buna karısamaz
Ben kv deme senede bir kere giderim
hiç aramam da
eşim ne ara der ne gidelim der
sen de eşine baskı kur
annemlere git de haftada bir :)

3 haftalık evliyim kendi aileme 1 kere gittim onlarda 1 kere geldi
ama kv kp sayısını bilmiyorum kac kere gidilip gelindi. eşime gitmek istemiyorum dediğimde ses etmiyo şükür ki yoksa cıngar cıkardı illa git dese

eşinizin hatrı için haftada 1 gitmenizi anlayabiliyorum. mecbur :/ ama saate de takılmasın artık yani.

Kayinvalidemin evine cooook nadiren eşim olmadan giderim. Zaten kendim gidebilecegim kadar yakın bir mesafe değil. Eşimin o tarafta işi varsa bazen beni bırakır, işi bitine kadar dururum. Onun dışında hiç eşim olmadan gitmiyorum. Bir problemimiz yok ama bence gereksiz biraz. Yine de, sorun çıkarmaya değmez bir saat için, kv ile bir anlaşmazlık yoksa, arada bir 12de gidin, eşinizin de hem gönlü olsun hem çenesi kapansin

12 de gidiyorum esim 8 de falan isi bitiyor geliyor ve ben 8 saat orda kaliyorum

yok artik:KK57: hic isiniz gucunuz yokmu onca saat insan arkadasiyla bile sıklr. esinize niye bukadar yuz veriyorsunuz...bastan hata yapmissiniz. birde bir saatin lafini ediyor esiniz saka gbi

Çok merak ettim niye gitmeniz gerekiyor?
Ev temizliği falan mı yapıyorsunuz,amaç ne?

Back
X