- 9 Nisan 2011
- 544
- 522
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eskiden belli bi gun koymustu onu atlattim cok sukur ogrenme kismi da soyle oluyor tlfla haber vermemi istiyor mesela ben cikacam diyorum o sekildeo gün de belirli yani atıyorum hep mi salı giidliyor
yani evden çıktım çarşıya geçtim oradan kv ye gittim
bu havada iki gün üst üste çarşıya çıkmadım
ya da şöyle sorayım bugün diyelim ki 3 te gittiniz
bir eşiniz bunu nereden öğreniyor yani o kapıdan giresiye kv oğlum X bugün tam üçte geldi mi diyor
eşiniz bu durumda ne diyor
küsüyor mu kızıyor mu dövüyor mu
yani inadına geç giderim küserse de o hafta konuşmam ona yönelik ev işi vs yapmayıveririm paşa gönlü bilir
:)yahuu haaa 12 ha 1 ne fark ediyor anlamadım kimadem eşinin direktifiyle hareket ediyorsun,sende 12 de git bacım fark yok işte
![]()
eskiden belli bi gun koymustu onu atlattim cok sukur ogrenme kismi da soyle oluyor tlfla haber vermemi istiyor mesela ben cikacam diyorum o sekilde
25 yasindayim kucukte degilim aslinda :)ayy neyse
önce bu tarz yükümlülükleri çıkarın hayatınızdan
bugün annene gideceğiz
saati vs onu bağlamaz
bir de neden 12 yani sabah kahvaltıda git dese anlarım ya da işte ben işe giderken seni bırakayım da makul diyelim
12 olunca ne oluyor ki
yaşınız çok mu küçük
yani bana böyle deseler asla gitmem kv ye
ya cok mu iyisin acana sen esine diyomusun anneme su saatte her hafta git allah askına kadınlarımız neden böyle gcinmeye gönlu olan kendi ugrasır emir vermez allah askına ne i,sin var senim alemin anasında zatn iyi degilsin sevmiuorun banane benim annmem mi de konuyu kapatMerhaba kizlar nasilsiniz :) ufak bi sorun benimkisi..
Haftada bir kv ye gidiyorum esimin istegi uzerine bana kalsa gitmem :) ama soyle bi sorun var ki esim saat 12 de git diyor daha gec olmasin esim isten cikinca gelip beni aliyor gidiyoruz saat 1 de gitsem surati dusuyor o saatten sonra neye gidiyorsun diyor ya niye 12 anlamiyorum 1-2 de gitsem ne olacak zaten gidesim yok bir saat bir saatir benim icin diretince daha da sinir oluyorum haftada birgun gidiyorsun ondada erken git diyor sizce esimin bu istegi normal mi yoksa ben mi abartiyorum ?
ahh kardes sende bendensin desene.bak bende dun konu actim.benimde ayni senin gibi baaladi simdi durDuramiyorum.simdiden onlemini al deeimMerhaba kizlar nasilsiniz :) ufak bi sorun benimkisi..
Haftada bir kv ye gidiyorum esimin istegi uzerine bana kalsa gitmem :) ama soyle bi sorun var ki esim saat 12 de git diyor daha gec olmasin esim isten cikinca gelip beni aliyor gidiyoruz saat 1 de gitsem surati dusuyor o saatten sonra neye gidiyorsun diyor ya niye 12 anlamiyorum 1-2 de gitsem ne olacak zaten gidesim yok bir saat bir saatir benim icin diretince daha da sinir oluyorum haftada birgun gidiyorsun ondada erken git diyor sizce esimin bu istegi normal mi yoksa ben mi abartiyorum ?
Merhaba kizlar nasilsiniz :) ufak bi sorun benimkisi..
12 de gidiyorum esim 8 de falan isi bitiyor geliyor ve ben 8 saat orda kaliyorum