- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
- Konu Sahibi 3gunlukdunya
-
Biz evlenmeden konuştuk bütün bunları şimdi rahatım o yüzden.
Ayda 1 mutlaka benim aileme gidiyoruz farklı şehirde oldukları için hafta da 1 gün de eşimin ailesine.
Çok canım isterse 2 ayda 1 de ben yemeğe davet ediyorum eşimin ailesini.
Hatta hafta da 1 gitme gününü eşime fırsat bırakmadan ben karar veriyorum ( özellikle yemek yapmak istemediğim günlerde) hayatım özlemişsindir hadi babanlara gidelim bu aksam diyorum teklif benden geldiği için sıkıntı olmuyor.
Ne yaşadınız bilmiyorum ama eşler ailesi ve eşi arasında kalınca aileye daha çok yaklaşıyorlar gibi geliyor bana. Eşiniz hafta da bir kaç kere gitmeye alışmış hafta da 1 olmasi biraz zor. Allah yardımcınız olsun.
Sizde eşiniz oraya gidince alın çocuğunuzu gezin dışarda belki size katilmak isteyip gitmeyecektir
maalesef eşimin yemekle arası yok , bir kızdan daha az yer kilo almamak için. yani başka bir çözüm lazımMudahele etmeseler olmaz,tavrini ne guzel koymussun,guzel sofralar kurup,senin icin yemekler yaptim fakan diyerek eve baglayabilirsin
Haftada bi kaç gün gidiyor diyorsunuz kaç saat kalıyor. Bizim evlerimiz çok yakın bazen eşim de uğruyor hafta da 1 gün gitmemiz haricinde ama en fazla yarım saatbiz sorunları her gün oraya gittikçe yaşadık, sorun yaşadığımız için ailesine yakınlaşmadı. eşim kendi aile olduğunun bilincinde olmadı hiç , baba oldu gene olmadı. ki ben çocuk en az 2 yıl düşünmüyordum o çok istediği halde. ama aklı baba olmadan kendi baba oldu ne yazık ki ..
ben bir yere gitsem o da direk annesine gider , evde tek duracağını bilsem direk böyle yapacağım da .. bir de çok sık arıyorlar , eşim "dışarı çıktılar ben evdeyim" dese ailesi direk "evde tek ne yapıyorsun bize gel" diyor.Allah kolaylık versin canım sıkıntılı durum. eşinin evde olduğu günlerde sende biyerlere git belki ne yaptığının farkına varır.
Haftada bi kaç gün gidiyor diyorsunuz kaç saat kalıyor. Bizim evlerimiz çok yakın bazen eşim de uğruyor hafta da 1 gün gitmemiz haricinde ama en fazla yarım saat
Peki eşiniz olmadığında sizin çıkıp gezmeniz sorun oluyor musabah gittiyse eve gelir gelmez işe gidiyor . akşam iş çıkışı gittiyse gelince yatıyor. yani o gün bitiyor . dediğiniz gibi yarım saatle kalsa buraya hiç yazmam
Öncelikle kullanıcı adına bayıldım
3günlükdünya :)
Karakterine uygun bir seçim yapmışsın kutlarım.
Tatil için bilezik bozdurmana hayran kaldım çünkü hayatını yaşamayı bilen insanları takdir ediyorum.
Aynen dediğin gibi 3günlükdünya yarın o bilezikleri yemek nasip olacak mı olmayacak mı bilemeyiz.
İhtiyacımız olan tatili vs. vaktinde yapmalıyız diye düşünüyorum..
Kvye gitme sıklığı kendimi örnek vermeyeceğim çünkü biz yılda en fazla 3 -4 kez gidiyoruz.
Eşim de benden ayrı iki kez falan gider sanırım az yani.
Aynen yoğun çalışıyor o da çünkü.
Bence haftada bir gayet yerinde hatta o bile çok bana göre.
Eşin gidiyorum demeden sen mi desen acaba şu gün annene git, diğer günler birlikte gezeceğiz,
şuraya gideceğiz plan yaptım diye. Uyum sağlar mı acaba?
esınızın herseyden once bır baba olarak cocugunuza yeterlı ılgıyı vermesı gerekıyor
bunun ıcın pedagog kres ogretmenı doktor kım varsa onlardan gorus aldıgınızı ve cocugu ıle ılgılenmemesının ılerıde psıkolojısınde derın yaralar acacagını soyledıgını belırtın
ayrıca annesınden geldıgı gun dırek yatmasını kabul etmeyın cocugun bır ısını onune serın
oyle bedavadan baba olmak yok bu dunyada
cok sınırlendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?