Kv görümce hamilelik

Ben eşimi 7 senedir tanıyorum. Kısa süre için tanımıyorum o evliliğinden öncede tanıyordum. Ki kv hiç terslemedim hamile oldğum için triplerimi cekmek zorunda değilller zaten ve ben tripte atmıyorum bu dediğim olay ben hamile kalmadan önce olanlar sadece ailemin yanına gtcem davası bugun oldu ve ben dayanamadım bir anda burfa konu açıp içimi dökmek istedim. Tribi kimse ceksin istemıyorum veya trip atayım insanları kırayım da demiyorum kv kendince bencil bir kadın ve üzmek için sebep arar

Kv'ye, annenlere gidecegini anlatma, bunu esin ilede konus. Söylemeyin. Korktugunuzdan dolayi degil, tantana olmasin diye. Ve es kaza anlatildiysa, he he deyip geç ve konuyu degistir.

Yani sonuca bakman lazim, kv'nin böyle konusmasi seni annenlere gitmeni engelliyor mu? Hayir, yine gidiyorsun. O halde gergin olmanin yerine, duyma görme taktigini kullan. Mümkün mertebede bulusmayin. Ayda 1 defa esin ile beraber git, bir iki saat otur saygini koru ve geri eve gel.

Ben zaten hiç arayıp sormuyorum ki anlatmıyorum eşim arıyor ve kayınvalidem her gün arar oğlunu . Askla ayda bir gidilmez gidilirse eger bütün huzurumuzu kacırır en gec 3 güne bir gidilmesi gerekiyor cok zaman kavga döğüş gidiyorum. Bende cok istyorum öyle olsun ama gittmediğimizde arıyor kavga edıyor ve bütün huzurumuz gidiyor

Senin memleketine gitmenden, esinin senin ailenle gorusmesinden onlara ne? Veliniz mi o insanlar sizin? Evlenip cocuk yapacak yasa gelmissiniz. Esinin ailesi de olsa sizin hayatiniza karismaya haklari yok. Isteyen, istedigi zaman istedigi kisiyle gorusur.

Onemli olan esinin ne dedigi.. O ailene karsi tavirli mi, gidip gelmene karisiyor mu? Araniz nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…