Kv görümce ikilisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Al birini vur ötekesini. Hepiniz aynisiniz. Kaç konun var burda. Görümcenden farkin yok, hiçbiriniz rahat durmuyorsunuz. Hepiniz laf sokma, dedikodu ne bilim ne, birbirinden cahilsiniz.

Kisacasi kendi düşen ağlamaz diyorum.
tövbe bismillah hanfendi beni tanimiyorsunuz etmiyorsunuz. benim amacim laf sokma degil tarzimda degil, amacimida açıklamıştım

masum göstermiyorum olanlar ortada

Sosyal medyadan paylaşma amacınız birilerinin ufkunu açmak mı hakikaten ?
ufuk acma hakkina sahip degilim kendimi öyle görmüyorum, ben kendi hesabimi o yönde zaten kullaniyordum.ara ara koyuyorum yazilarimda oluyor geri dönüşümde aliyorum. kendi özel fotolarim vs zaten yok

tövbe bismillah hanfendi beni tanimiyorsunuz etmiyorsunuz. benim amacim laf sokma degil tarzimda degil, amacimida açıklamıştım
Amacınız akrabaya yardımsa " gerçekten" kendisine özelden atsaydinız. Ben özellikle eş geçiyorum öyle videolu paylaşımları. Birielri benim ufkumu genişletmek istiyorsa, amacına ulaşamıyor hiç

Eşiniz zaten müdahale ediyorken, sizi savunuyorken, sizde bir zahmet daha fazla birseye karismayin. Ne birşey yazın ne de imali şeyler paylaşın. Bu ne böyle o bana yazdı ben ona yazdım. Bitmez bu kavga.

Sizde görümcemle ayni bakis acisina ve zihniyete sahipseniz beni elbet haksiz görebilirsiniz
Tabiki haksızsınız.
İş hayatınız whatsapp durumlarında birilerinin dur ulan şuraya bakayım da iki ders alayım yeri değil.
Eşinizin ailesinin nasıl insanlar oldugunu bile bile
Özellikle sınırların aşıllması hususunda kavga etmişseniz bu paylaşımın onlara istinaden yapıldıgı aşikar degil mi ?
Arı kovanına çomak sokup sızlanmayın.

Demi ,birde adama inandirmis akrabaya yardım etmek için attığını

Sizin gelinde kaos çıkarmayı özlemiştir

ufuk acma hakkina sahip degilim kendimi öyle görmüyorum, ben kendi hesabimi o yönde zaten kullaniyordum.ara ara koyuyorum yazilarimda oluyor geri dönüşümde aliyorum. kendi özel fotolarim vs zaten yok
Hala kastımı anlamıyorsunuz.
Eşinizin ailesinin fertleri sizde engelli degil ve bu konu ile alakalı önceniz varken yaptıgınız paylaşımdan nem kapacaklarını biliyor muydunuz ? bilmiyor muydunuz ?
Ufak çocuk olsa bilir bunu da o yüzden soruyorum.

Bu laf sokmalı paylaşımları en son üniversite ilk sınıfta falan yapmıştım ben ya.Iki taraf içinde avam ve basit bir hal

Geldi görümce konfederasyonu başkanı

Ahahaha kiz kaç konu açtin burda, hepsi kayin aile ve koca üzerinde. Hepsi. Tarzin değilmiş. Yani gerçekten kendini kandirmasanmi acaba?
siz neden dalga geciyorsunuz ki? anonim bir sekilde amac dertlesme degilmi ne konusunu acmami isterdiniz? ayrica kendisini severdim onunla bir sorunum asla olmazdi zaten beni kıranda bu oldu

Hanımlar size hak vermemek elde değil ama ne demek yürek mi yedin annemi aramiyorsun nasıl olunmalı sana öğretelim yazma hakkını vermiyor. Evet belli ki içerik laf sokmalı atılmış ama kimse de kimseye bunu yazamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…