- 23 Ağustos 2020
- 4.538
- 8.493
- 108
- 35
- Konu Sahibi Deltavealfa
-
OfTasinmaman gerektiği uzaktan belli oluyor.sorman hata.
Doğru gidince gece kalınır yani ayda min 1 hafta sonu kalırız, bunu kabullendim ama gece kalınca yemeği bulaşığı görümcenin çocuklarının sesiiiiiAileden aileye fark eder. Benim kp ve kv bizim sehire tasindi bir sene önce. Bir zararlari yok. Ama esim ve ben kimseyi fazla karistirmiyoruz. Ama haftada bir kac kere görüsürüz. Ben bundan rahatsiz olmuyorum ama. Sizin durumunuzda ama sanki yerinizde kalmaniz daha iyi gibi geldi..araniz 45 dakika olsa bile haftasonu "gelin hem kalirsiniz" olur.
Mesafe 45 dk olacak illa Kalırız gidinceBence en önce cekirdek ailenin menfaatlerine bak. O sehirde gecim daha kolay. Çocugum egitimi için sarkar daha öusait vs gibi makul sebepler varsa kv ile ilişki kısmını esinle netleştirir gidersin. Gidince de bastan sınırlar cizilince öyle devam edilir. Ha risk mi risk. Hiç yoktan basınıza iş de acılabilir. Burada esin çok önemli. Gidersek kendini kaybeder dersen hiç girişme.
Farklı sehirde yasayınca da kalmalı gidiliyor. Aynı sehirdeyken de kalma olayı yok bu da avantaj hanesine yazılır.
Çok mu önyargılı duruyorum ordan? İyi insanlar dedim sadece çok vakit geçirince can sıkıntısından bana laf sokuyorlar yok sizin memleket şöyle bizde böyle. Biz şöyleyiz ahh bizim eskiler ne iyi vs vs sürekli bir övgü başlıyorBu kadar onyargiyla, o insanlar yardim bile etse batar size..
Niye kaçış olmasın ki işim gücüm var dersiniz kalmazsınız. 2 haftada bir falan görüsürseniz de kalma gereği duymazsınız. Her şeyi gözünüzde büyütmeyinMesafe 45 dk olacak illa Kalırız gidinceondan kaçış yok
Anladım sanırım hazır değilim. Sadece yaşadığım şehirden çok bunaldımBu fikir cok umut vaat etmiyor ne yazik ki...
Olacaklari zaten yazmışsın. Göze alıyorsan kazan mubarek olsun kardeş.
Ailemle aynı yerde kalsak 5.günden sonra bizde de laf sokmalar başlarÇok mu önyargılı duruyorum ordan? İyi insanlar dedim sadece çok vakit geçirince can sıkıntısından bana laf sokuyorlar yok sizin memleket şöyle bizde böyle. Biz şöyleyiz ahh bizim eskiler ne iyi vs vs sürekli bir övgü başlıyor
Aslında evet kuzenlerle vakit geçirir çocuklar diyorum yani burda da çok yalnız gibiyizEğer sorunlu insanlar degilseler sorun yaşamazsınız zaman zaman haddini aşan olursa kibarca hududu çizersiniz. Belli ki yakında bi bebeğiniz olacak. Aynı şehirde yaşamanın avantajları sizin için daha fazla olur eğer sorunlu insanlar degilseler tabi
Yaz tatili olunca mecbur kalındı ama yok bir daha asla dedimAilemle aynı yerde kalsak 5.günden sonra bizde de laf sokmalar başlaryani normal bir durum. Siz de 15 gün kalmayın çok mu gerek. Ben bunalırdım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?