- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
Kiz istemeye gelindiginde bile yardima gitmeyecek kadar kontes takilacaksan gidip adamlarin evinde de yasamayacaksin. Neyse konu senin konun degil alinti degil konuya yorum yapinolsun o kız gelin olmasa ne yapıcaktı iyilik yaramaz kimseye be kızlar kacta kacı aahh gelincim her kaldıkı görümce sürekli laf sokmus kaynanada gülmüs ne oldukları belli yani gelinini seven adam kızını bi bakar kapar agzını sus benim cnm gelinim bana yardım etti diye yag yakması lazım yapmadıgınıa göre bide görümceye laf düsmüs neden anne evde konusuyoki görümcede konusabiliyor
kadın ogluna vermis evi cnm allah allah ille hizmet etsin diye degil ki bizde bizim yörede her keze ev verilir bi bir lüks degilKiz istemeye gelindiginde bile yardima gitmeyecek kadar kontes takilacaksan gidip adamlarin evinde de yasamayacaksin. Neyse konu senin konun degil alinti degil konuya yorum yapin
Ya limoncu hanim dertlesmek istiyosaniz kendinize bi konu acin orada dertleselim konu sahibinin konusu bu alintiyla bolmeyelim konuyu ok?kadın ogluna vermis evi cnm allah allah ille hizmet etsin diye degil ki bizde bizim yörede her keze ev verilir bi bir lüks degil
ki babasını evi varken kirayamı cıkıcaktı bi kira bugun en az 900 lira ver de görelim derler adama
adamların evınde yaşamıyorum ki zaten,kira dayım..o nereden çıktı anlayamadımKiz istemeye gelindiginde bile yardima gitmeyecek kadar kontes takilacaksan gidip adamlarin evinde de yasamayacaksin. Neyse konu senin konun degil alinti degil konuya yorum yapin
gittim cnm dayanamdım..Gittinmi peki ? Merak ettim
yok cnm isteme diil,sözlendi zaten.bende yardım ettım zaten.bu nısanı konusmak için gelıyorlardıeğer kaygı bozukluğunuz varsa nasıl mutlu ve rahat olacaksanız öyle yapın. Ama benim fikrim şu; İstenecek kıza iş yaptırmak gerekmiyor. Bu çok özel günler. o yüzden evinizin rutin işini aksatıp yardıma gitmeniz doğru olan. Hem de heyecanlarına ortak olmuş olursunuz. Şaka yapıp gülüşmeleri sizi rahatsız etmiş. Normal zamanda işlerini yapmayın ama önemli bir günde aileyi yalnız bırakmak bana doğru gelmiyor.
böyle düğün dernek kız isteme vs. İşlerde bizde herkes yardıma koşar birşeyin ucundan tutar. Benim gorumcemi gormeye/istemeye gelseler yardım in onlar çağırmadan giderim. Keza aynı şekilde onlar da bana gelir.görumcemın nişanı olacak yakında,bugun oglanın anne ve babası gorusmeye gelecektı.
alalacele bana çağırdılar,aynı apartmanda oturuyoruz.
sandımkı kv falan yok,meger oda varmıs.gel temizlik yapalım dıye bnm oglen kocam gelecek yemeklerın altı acık bırakıp temizliğe gıttım.kv yemek yapıo gorumce temizlik kmsu da tatlı yapayım dıe gelmiş.
ya ben mi abartıyorum bılmıyorum.boyle mılletın yanında falan bana gorumcesı gıdınce gelın yapacak tabı,işte taşınsanız da üstünüze çökeriz,nereye gıtsenız oraya gelırız falan gbi şeyler diolar(eşimin ananesi)kv falanda guluo hep..bnm de zıttıma gidiyor.eşim şaka takılıyorlar sana dıyor ama banada mesela bugun temizliğe çagrılmam çok saçma geldı onca kadın var,bn kendı işimi bitirememişken neden oraya gideyım kı?
açıkcası gorumcem gıtmeden beni alıştırmaya çalışıyorlar gbı geliyor..kv zaten temizlik hastası sık sık cam sılen perde yıkayan halı sılen bı tıp..ben bıttım sanırım
neyse bıraz evı supurdum bıraz sıldım falan yemek vardı dıye cıktım.şimdi oturuyolar sizce gıtmelimiyim misafirleriyle oturmaya?
not:anksıyete bozukluğu var bende neyın dogru neyın yanlış olduğunu bazen ayırt edemıyorum.sizce bunlarda bişey yok mu,ben mı abartıyorum kızlar?
ay yapma gulum
ben ıstemeye geldıklerınde kahvemı bıle kendım yapmadım ayol
tepsıyı zor tasıdım
sız kendı gelın tatlınızı kendınızmı yaptınız yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?