Kv görümce

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
Bin beş yüz tane konu açtım ama yine açıyorum. Kv ve gorumceyle konuşmuyoruz küsüz sebepse,esimin eski sevgilisi ile gorusuyorlardi resim yuklemisler görümcelerim akraba falan kesinlikle değiller aynı mahalle De dahi degiller,esimle bunu görünce Eşimde kv ve gorumcemi arayarak kızmış haberim yokken vesaire flan filan sonra kv eve kadar geldi sen benim oglumu dolduzmazsin diye işte sen kardeşleri birbirine düşürdün diye çok geçti üstünden bayramda kv görüştük haliyle. Konu suan için gorumcem.esim sağolsun gidelim diyor ben Hayır dedim,istemedigimi söyledim şimdi de onları bize davet etmis neyse yine ona da bişey demedim ama gelmeyeceklermis ! Yine buna da takılmiyorm ama sanki ben suçluymusum gibi davranmalari canımı çok sıkıyor hayir ben durumda nasıl davranmaliyim bilmiyorum açıkçası hadi gidip konusayim diyorum ama o kizla görüşmeleri bunu sağolsun evimde mesele haline getirmelerini sindiremiyorum. .

Isteyen istediği ile görüşür

Gereksiz olay yaratan eşin

Kv senin doldurduğunu düşünmüş bu bence asıl sorun senden bilmeleri her olayı

Bütün suç eşinde. Niye olayları yaşanmamış, hiç bir şey yapmamışlar algısı yaratıyor ki onlarda.Sorununuzu çözmeden niye konuşuyorsunuz evinize davet ne alaka.

Bu durum hoşuna gitmiyorsa mesafe koy hal hatır selam o kadar.

Yani esimin suçu tabi ki.zaten o böyle yapmasa belki suçlarını falan anlayacakalr en azından burda benim suçum olmadığını ama o sağolsun bunu yapmadığı için bütün ailenin en suçlusu benim

Benimde sevgilimin annesiyle ablalari eski sevgilisiyle gorusuyilar evlenince bende mi boyle olucam bu yuzden seni anliyorum ve o kizlarin girdigi eve gitmek istemezdim ve gitmem de. Gorusmemekte de haklisin. Boşver keske esin bu kadar peslerine dusmese gidelim gelin diye. Senin ailen eski sevgilinle gorusse ne dusunurdu acaba

nasıl görüşüyorlarki, kafede falan mı görümcenin evinemi gelmiş kız nasıl olmuş, eee hadi görüştün ee niye nispet yapar gibi foto yüklüyorsun kadın... öyle değilse bile öyle anlaşılacağı aşikarken... eşine ne demişler peki neden yaptıklarıyla alakalı, gerekçeleri ne

Neyin sacmaligiymis ki o kızla görüşüyorlar? Ben muhtemelen restimi çekerdim o ne demek! Benim esimin eskisiyle kv görüşecek ben de agzimi acip bakıcam?! Valla kıyameti koparırdım iyi sabretmişsiniz siz. Ayni seyi sizin aileniz yapsa ne dusunurlerdi acaba??

Hala görüşüyorlarsa barışmazdım.Eşime de açıkça söylerdim,ya ben ya o kızı seçsinler.O kızla görüşüyorlarsa ben yokum derdim.Zor bir seçim olmasa gerek !

Kv evine cagirmislar gorumcem de burdan gitmiş oyle hep beraber..kaldi ki kız yakın flaan da degil istanbulun bi ucunda. .Eşime bişe dememiş benim eve gelince kv sağolsun demediğini bırakMadi sen dedikoducusun falan da filan ben bişey demedim dememe rağmen üstelik

Kıyamet kopardı. .Amaçları ne anlamıyorum artik Hayır esimin sessiz kalmamasinda benim ne gibi bi suçum var anlamadım

Bizimkiler evlenmeden önce gorusmuyorlardi canım ne olduysa kız birden hortladi..esimle bu kız ayrılinca kız gidip gorumceme yazmış bizi baristir diye o şekilde arkadaşlık kurmuşlar. .hani belki eski bi arkadaşlıkları olsa bu kadar mesele yapamazdım. .

Ne olursa olsun esinle alakali bi konuda konusarak tanismislar. Gorusmeleri hic hos degil. Esine soyleyebilirsin benim ailem yapsa tavrin nasil olurdu simdide oyle olsun diye. Maalesef cok kotu bi durum

Kıyamet kopardı. .Amaçları ne anlamıyorum artik Hayır esimin sessiz kalmamasinda benim ne gibi bi suçum var anlamadım
Düştüğün durum çok sıkıntılı. Bence konuş restini cek amaçlarını sor hatta sucla, esini de suçla. Esinle arani bozmaya calismakla sucla onlari. Su üstüne çık açıklama da kabul etme. Nasıl yaparsan yap ama sınırını çiz yoksa cok üzülürsün. Sen uzulecegine onlar üzulsun, hic taviz verme.

Haksız değilsiniz evlisiniz rahatsız olabilirsiniz buda sizin bileceğiniz iş. İsteyen istediği kişiyle görüşür evet bu onun kararı ama bunun karşılığında da onlarla görüşüp görüşmemek kıymet verip vermemekte sizin kararınız ohalde. Eşiniz üzülmenizi istemediği için problem yaşamamak için kızmış haklı olarak. Kv görüöce için önemli olan sizin huzurunuz olmalı. Bilinçli gibi geldi bana rahatsız olduğunuzu bile bile. Ben olsam bemde tepki verirdim. Ayrıca o kızın yerinde olsaö rahatsızlık vereceğimi düşünür böyl bişey yapmazdım. Huzur kaçırmak istemişler ve başarmışlar. Siz tavrınızı koyun ama saygısızlığa kaçmasın yaptıklarınız konuştuklarınız somra auçlu olursunuz bırakın eşiniz halletsin sizi ayrı tutarak.

Yani mevzu kıskançlık değil, bile
Bile neden yapılıyor oluşu hangi düşünceyle.
Benşm eşimin teyzesi görüştü diye eşim teyzesiyle konuşmuyor üstelik ben hiçbişey demedim kim ne düşünürse düşünsün. Beni saymayanı bende saymam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…