- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
- Konu Sahibi sstsessizol
O ne biçim apartman öyle? Komşuların seninle kayınvaliden hakkında ileri geri konuşacak yüzü nerden buluyor? Senden buluyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kv nizi günden çıkarmak doğru bir hareket olmamış. Hem eşinizin hem de kv nizin kırılma ihtimalini düşünerek sizde günden çıkmalıydınız böyle bir durumda. Yani gün bu, ne kadar önemli olabilir. Bunu sorun haline getirmeyin bile.Kizlar merhaba. Daha onceki konumda gun muhabbetinden bahsetmistim. Kv gunume girmisti.
Komsularim kvmi sevmemisler. Kv ve ozellikle x kisisi arasinda bi anlasamama olmustu. Komsular olumsuz konustular. Ben de zaten kendim de istemiyordum kvmin gune katilmasini, komsularimda kvmi sevmeyince duzgun usluplu cumlelerle distan kimseyi almak istemiyorlar sorun cikti gibisinden kvme anlattim ve gunden cikmasina sebep oldum. Esime de ayni sekilde izah ettim ama icim icimi yedi yalan soyledim esime diye. Neyse dogruyu soyledim sonunda. Zaten kendiminde istemedigimi, komsularimin da olumsuz hissiyat icine girdiklerini kvmle ilgili. Esim biraz bozuldu falan...
Neyse esas sorunum su an su ki, ne zaman komsularimla bulusacak olsam esimin yuzu eksimeye basliyor. Bugun x kisisine gittim, esim esas o x kisisinin ortaligi karistirdigini dusuruyor ve fakat defalarca izah ettim ondan kaynaklanmadigini. Bugun giderken isim vermedim ama komsuya gidiyorum diye haber verdim. Esim gittigim komsumun x kisisi oldugunu duyunca bozuldu. Falan filan. Su an konusmuyoruz dogru duzgun.
Bilmiyorum anlatabildim mi ama napicam ben. Coook bunaldimmmm. :'(
Onemlı olan aıledır yanı kvdirKizlar merhaba. Daha onceki konumda gun muhabbetinden bahsetmistim. Kv gunume girmisti.
Komsularim kvmi sevmemisler. Kv ve ozellikle x kisisi arasinda bi anlasamama olmustu. Komsular olumsuz konustular. Ben de zaten kendim de istemiyordum kvmin gune katilmasini, komsularimda kvmi sevmeyince duzgun usluplu cumlelerle distan kimseyi almak istemiyorlar sorun cikti gibisinden kvme anlattim ve gunden cikmasina sebep oldum. Esime de ayni sekilde izah ettim ama icim icimi yedi yalan soyledim esime diye. Neyse dogruyu soyledim sonunda. Zaten kendiminde istemedigimi, komsularimin da olumsuz hissiyat icine girdiklerini kvmle ilgili. Esim biraz bozuldu falan...
Neyse esas sorunum su an su ki, ne zaman komsularimla bulusacak olsam esimin yuzu eksimeye basliyor. Bugun x kisisine gittim, esim esas o x kisisinin ortaligi karistirdigini dusuruyor ve fakat defalarca izah ettim ondan kaynaklanmadigini. Bugun giderken isim vermedim ama komsuya gidiyorum diye haber verdim. Esim gittigim komsumun x kisisi oldugunu duyunca bozuldu. Falan filan. Su an konusmuyoruz dogru duzgun.
Bilmiyorum anlatabildim mi ama napicam ben. Coook bunaldimmmm. :'(
Burada konu kv nin uzak yada yakında olması değil hatta kv kötü patavatsız çok konuşan vb ne olursa olsun,senin bulunduğun toplumda eşinin annesi senin gururudur. Sen orada isen oradaki bayanlar buna göre davranmak durumunda.deryaderya ama zaten kv ne alaka. Sonucta bu gun benim apartman gunum. Kv baska yerde oturuyor. Ve davet etmedim ben onu gune.
istedim ama yanlis yapmisim demek ki.Niye illa doğruyu söylediniz ki
Zaten belirtmişsiniz dışarıdan kimseyi istemiyorlar diye resmen kaşınmışsınız
Bundan sonra zamana bırakmaktan başka çareniz yok
O ne biçim apartman öyle? Komşuların seninle kayınvaliden hakkında ileri geri konuşacak yüzü nerden buluyor? Senden buluyorlar.
Burada konu kv nin uzak yada yakında olması değil hatta kv kötü patavatsız çok konuşan vb ne olursa olsun,senin bulunduğun toplumda eşinin annesi senin gururudur. Sen orada isen oradaki bayanlar buna göre davranmak durumunda.
BU durumun sonucunda gün arkadaşların saygısız ve sana saygı duymuyorlar..
Sen kv nin arkasında dursan bu sıkıntıları yasamazdin
Onemlı olan aıledır yanı kvdir
Kesınlıkle sen o gune gıtme
Ben kayinvalidenin dengesiz oldugunu dusunuyorum zorla gune girmesinden dolayi.ama sizin de komsularinizla bu kadar siki fiki olup hergun bulusmaniz falan anlamsiz geldi yakinda cilki cikar. dedikodu kazanlari kaynamaya baslamistir bile.bu tur muhabbetlerden hic hoslanmam acikcasi sekiz yildir ayni binadayim bi tek alt komsum vardir yakin oldugum ama gidip gelmemiz nadirdir birbirimize digerleriyle yolda karsilasirsam selamlasirim sadece.bence hem kayinvalide ile hem komsularla mesafeli olun.
Kv nizi günden çıkarmak doğru bir hareket olmamış. Hem eşinizin hem de kv nizin kırılma ihtimalini düşünerek sizde günden çıkmalıydınız böyle bir durumda. Yani gün bu, ne kadar önemli olabilir. Bunu sorun haline getirmeyin bile.
Eşinizde bir alemmiş.Kadınların gün meselesine niye karışıyor.Annesini istemediler diye bu kadar bozulmasına gerek yok. Yaş ortalamanız kv'ye göre daha gençtir ve kendi aranızda farklı şeyler konuşursunuz.Erkekler niye bu kadar müdahil oluyorki.
Ankete kendini değiştir seçeneğini eklemek istiyorum. Bence ayıp etmişsiniz kayınvalidenize.
Kayinvslide komsulariyla gününde gelinini cikarsaydi kıyamet kopardı. Gelin ortalığı yıkardi. Saçma sapan gün için huzurunuzu bozmaya değer mi? Çıkın günden nedir sizdeki bu gün sevdası anlayamadım.
Komşularınız kv nizi sevmemiş günden çıkmış olay kapanmış bitmiş,eşinize niye anlattınız anneni istemediler,sevmediler diye onu anlamadım bi kere,gerek varmıydı anlatmanıza ? Niye günden çıkacaksınız durduk yere onuda anlayamadım vallahi,kv demi istemediniz bende gidiyorum der gibi ne alaka yani, eşiniz de ne tuhaf herkes annesini sevmek zorundamı yani, komşuluk önemli bana göre aramı hiç bozmam komşularımla kv dem için şahsen.
Heee benim anneme, babama eşimin komşu, arkadaş, diye nitelendirip, hala normal birşey diye bana yutturmaya çalışırsa daha beter tepki veririm
Bu durumda siz neden kv nin yanında durmadınız kv yapılan ayıp, sizde buna çanak tutmuşsunuz