Kizlar merhaba. Daha onceki konumda gun muhabbetinden bahsetmistim. Kv gunume girmisti.
Komsularim kvmi sevmemisler. Kv ve ozellikle x kisisi arasinda bi anlasamama olmustu. Komsular olumsuz konustular. Ben de zaten kendim de istemiyordum kvmin gune katilmasini, komsularimda kvmi sevmeyince duzgun usluplu cumlelerle distan kimseyi almak istemiyorlar sorun cikti gibisinden kvme anlattim ve gunden cikmasina sebep oldum. Esime de ayni sekilde izah ettim ama icim icimi yedi yalan soyledim esime diye. Neyse dogruyu soyledim sonunda. Zaten kendiminde istemedigimi, komsularimin da olumsuz hissiyat icine girdiklerini kvmle ilgili. Esim biraz bozuldu falan...
Neyse esas sorunum su an su ki, ne zaman komsularimla bulusacak olsam esimin yuzu eksimeye basliyor. Bugun x kisisine gittim, esim esas o x kisisinin ortaligi karistirdigini dusuruyor ve fakat defalarca izah ettim ondan kaynaklanmadigini. Bugun giderken isim vermedim ama komsuya gidiyorum diye haber verdim. Esim gittigim komsumun x kisisi oldugunu duyunca bozuldu. Falan filan. Su an konusmuyoruz dogru duzgun.
Bilmiyorum anlatabildim mi ama napicam ben. Coook bunaldimmmm. :'(