Kv / Gun / X / Esim

Ne yapicammm :(

• Günden çık

OY: 57 37,5%
  • Güne devam et

OY: 62 40,8%
  • Komsularinla seyrek gorus

OY: 35 23,0%
  • Gorusmeye ayni sıklıkla devam

OY: 50 32,9%

• Ankete Katılan
    152
ah agzim torba degil ki buzemedim. İnanin o kadar pismanim ki yanlarinda konustugum icin.

Tamam bak ne güzel en azından hatanın farkına varmışsın.. insanlar senin iyiliğini düşünmez dedikodunu yapmak için fırsat kollar..
sen çok çok iyi dost gördüğün insandan bile çok fazla şey beklememelisin. En yakın arkadaşım arkamdan benim sorunlarımı eski erkek arkadaşıma anlatmışlığı var.. o yüzden sen sen ol evinde olan aile içi olan şeyleri paylaşma kimseyle..

Eşiniz sizin annenizi istemeyen, dedikodusunu yapan insanlarla gidip gelse, yese içse bozulmaz mısınız?
Çok ayıp etmişsiniz. Eşiniz yine sabırlı davranmış.

Ben olsam gunden cikardim sanirim cunku ayni sekilde esimin annemden hoslanmadigini acik acik belli edip ortamlarindan uzaklastiran insanlarla bir sey olmamis gibi gorusmesini istemem.kayinvalidenizden hoslanmamakta hakli olabilirler ama herseyin bir uslubu vardir bastan hayir demeyi bilselerdi keske; ya da size de disardan birisi olmasin herkesin kayinvalidesi gelmek istiyor sinra vs diyebilirlerdi. Sonuc olarak dedikoduya sizi de dahil etmisler.

4 seneden beri gün yapıyorum esimin tarafi ile hiç bir sıkıntım yok ama kimseye de evimde olanı biteni anlatmiyorum artık benim evimde olan benim evimde kalır günlerde genelde dedikodu olur ben pek kulak asmiyorum aslında onların tarafındaki gelinler de yaptık gün ne bileyim sizin yasitlariniz mı da katilanlar onu istemediler yoksa gerginlik oldu diye mi :KK51:

Kizlar merhaba. Daha onceki konumda gun muhabbetinden bahsetmistim. Kv gunume girmisti.

Komsularim kvmi sevmemisler. Kv ve ozellikle x kisisi arasinda bi anlasamama olmustu. Komsular olumsuz konustular. Ben de zaten kendim de istemiyordum kvmin gune katilmasini, komsularimda kvmi sevmeyince duzgun usluplu cumlelerle distan kimseyi almak istemiyorlar sorun cikti gibisinden kvme anlattim ve gunden cikmasina sebep oldum. Esime de ayni sekilde izah ettim ama icim icimi yedi yalan soyledim esime diye. Neyse dogruyu soyledim sonunda. Zaten kendiminde istemedigimi, komsularimin da olumsuz hissiyat icine girdiklerini kvmle ilgili. Esim biraz bozuldu falan...

Neyse esas sorunum su an su ki, ne zaman komsularimla bulusacak olsam esimin yuzu eksimeye basliyor. Bugun x kisisine gittim, esim esas o x kisisinin ortaligi karistirdigini dusuruyor ve fakat defalarca izah ettim ondan kaynaklanmadigini. Bugun giderken isim vermedim ama komsuya gidiyorum diye haber verdim. Esim gittigim komsumun x kisisi oldugunu duyunca bozuldu. Falan filan. Su an konusmuyoruz dogru duzgun.

Bilmiyorum anlatabildim mi ama napicam ben. Coook bunaldimmmm. :'(
Zamanla gecer
Güne gittiğini cok vurgulayıp durma öyle normal sıradan bişey gibi diyerek gec. Alışacak
Kv için biraz kırıcı bi durum tabi ama atmasaydı kendini ortaya yapabilecek bişey yok

Eşe niçin bu kadar detay anlatılır anlamış değilim. Kv konusuna gelince sizin söylemeniz ayıp olmuş gerçekten

Zaten eşinize dışardan almıyorlar demişsin.tmm olay kapanmış . Daha ne diye için içini yiyorda.yok böyleydi şöyleydi diye suyu bulandırdınız ki.eşiniz annesinin dışlandığını düşünüp tmm canım sen yeterki mutlu ol demeyecekti herhalde..üzgünüm ama yanlış idare etmişsiniz durumu.

Sende çık günden bence..
1 gün için kv yi idare edemedimi komşular,
İstemeyen çıkaydı günden.

Kayinvslide komsulariyla gününde gelinini cikarsaydi kıyamet kopardı. Gelin ortalığı yıkardi. Saçma sapan gün için huzurunuzu bozmaya değer mi? Çıkın günden nedir sizdeki bu gün sevdası anlayamadım.

Kocanıza anlatmanız hoş olmamış , benim annemi istemeyen komşuya kim olsa tavır yapar.sizde komşularınızla bir olmuş kv eleştiren gelinsiniz eşinizin nazarında. Keşke anlatmasaydınız.

Kocanıza anlatmanız hoş olmamış , benim annemi istemeyen komşuya kim olsa tavır yapar.sizde komşularınızla bir olmuş kv eleştiren gelinsiniz eşinizin nazarında. Kv nşzr komşularınızın dedikodusunu yapmayın , komşularınıza da ailevi problemlerinizi anlatmayın. Bence güne devam edin ama komşularımın kayınvalideme olan tavırlarından hoşlanmadım bu güne de girdim artık çıkamam tekrarına katılmam artık ilk ve son vs deyin hem eşinize hem kv

Ay ben de üzüldüm kayinvaldenize sevmek zorunda değilsiniz tabi ama ne bileyim ben de pek hoşlanmasam da rencide olmasini istemem komsulariniz gelip gecici belki ama siz kv surekli yüzyüze bakacaksiniz biraz da böyle düsünmek lazim

Komşularınız kv nizi sevmemiş günden çıkmış olay kapanmış bitmiş,eşinize niye anlattınız anneni istemediler,sevmediler diye onu anlamadım bi kere,gerek varmıydı anlatmanıza ? Niye günden çıkacaksınız durduk yere onuda anlayamadım vallahi,kv demi istemediniz bende gidiyorum der gibi ne alaka yani, eşiniz de ne tuhaf herkes annesini sevmek zorundamı yani, komşuluk önemli bana göre aramı hiç bozmam komşularımla kv dem için şahsen.

Back
X