• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv hakkı olmadığı halde müdahale etmeye çalışıyor

Bumuduur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2020
132
93
18
35
Kv ile çok saçma sapan şeyler yaşadık. Çocuğumuz olmaması için beddua etti en ağırıma giden o olmuştu. Boşanmamız için haftalarca belki aylarca uğraştı. Aileme küfür etti bana iftira attı. Akrabalarına bizi kötüledi. İstediğini elde edemeyince melek rolünü oynamaya devam etti.

Şimdi bir bebeğim oldu. Kv ye haber vermedik doğumu. Bi akrabadan duymuş aradı bikaç gün sonea. eşime sitem etti filan. Eşim sert çıkınca ağlamaya başladı herzamanki gibi. Sonra da gelmek istedi. Hergün arayıp kendince direktifler veriyor sorular soruyor. Bugün geldi. Sadece 1 dk ya gördü ya görmedi. Başka odada emzirdim ben. Hemen kalktı gitti zaten. Evine gidince eşimi aradı yine. Aklıma geldi de oğlum çorap giydirin çocuğa diyor. Bir dk gördü ama nerde kendince olumsuzluk var toplayıp gitmiş. Gazı mı var ağladı diyor. Ağlama sebebi de emziriyordum memeyi tutamadı. Bikaç saniye mıkırdandı o kadar. Memeyi yandan verin rahat emer diyor. Kvnin iki tane çocuğu var hep söylerdi hiç sütüm gelmedi çocuklarım bir damla süt içmedi diye. Telefonda arayıp şu süt yapar şunu yesin şunu yapsın deyip duruyor. Şöyle emzirmek daha iyi filan diye akıl veriyor. Eşim de dinledi dinledi biz hallediyoruz dedi sonra konuyu değiştirdi. Artık dayanamadım eşime içimden geçen herşeyi söyledim. Zoruma gidiyor beddua ettiği bebeğe karışmaya hakkı yok. Onun annesi benim direktif filan veremez dedim.kvnin Zamanında yaptıklarını söyledim tekrar. Tamam biliyorum haklısın ama bugünkü olayı biraz büyütüyorsun bence dedi. Amacı ne sence dedi. Keyfimi kaçırmak başka ne olacak dedim. Ben dengeyi kurmaya çalışıyorum dedi. Asla dinlemeyeceksin kestirip atacaksın karışmaması için dedim.

Çok canım sıkıldı sizinle paylaşmak istedim.

Edit: Kv yine sabah aradı eşimi. Siz artık uyumuyorsunuzdur rahat rahat arıyorum artık diyor. Görüntülü arayıp çocuğumuzu görmek istedi. Eşim kamera tutmuyoruz dedi. Ki ben çok kişiyle görüntülü konuşuyorum. Yani eşim istemedi göstermeyi diye düşünüyorum. İtiraz etti sanırım kv. Sonra gösteririm dedi eşim. Kapattılar. İki saat sonra eşimin bebeklik fotosunu atmış watsapptan. Aynı sana benziyor diye. Eşim cevap vermedi. İki saat sonra tekrar aradı. Görüntülü ara beni diye. Eşim aradı. Yavrumuz uyuyordu. Ayy kurban olsun babannesi aynı sen bu nasıl güzel falan filan. Sanki Allah size çocuk nasip etmesin diyen o değilmiş gibi
Sanki boşa bunu karı gibi karı al diyen o değilmiş gibi. Yine giyimine karıştı ruh hastası. Kontrol için bile görüntülü aramak istiyor olabilir. Eşim de ev sıcak dedi. Görüşürüz deyip kapattılar.
Bu ne kadar devam eder. Bu belayı başımızdan atmak için ne yapabilirim.

Son düzenleme:
Ben bile okurken sinirlendim.Canım eşin ne olursa olsun asla annesiyle kötü olmaz.Bunu kendi annen için düşün.Annen dünyanın en kötü insanı da olsa annen sonuçta sana emeği var.O yüzden sen hiç kocanı karıştırma direkt kendin muhattap ol.Sen de onu sinir et.Çünkü böyle kadınlar başka türden anlamıyor.gerekirse sanane de geç.o nasıl melek rolü oynuyor eşine sen de öyle davran😘sütün kesilir allah korusun

Kv ile çok saçma sapan şeyler yaşadık. Çocuğumuz olmaması için beddua etti en ağırıma giden o olmuştu. Boşanmamız için haftalarca belki aylarca uğraştı. Aileme küfür etti bana iftira attı. Akrabalarına bizi kötüledi. İstediğini elde edemeyince melek rolünü oynamaya devam etti.

Şimdi bir bebeğim oldu. Kv ye haber vermedik doğumu. Bi akrabadan duymuş aradı bikaç gün sonea. eşime sitem etti filan. Eşim sert çıkınca ağlamaya başladı herzamanki gibi. Sonra da gelmek istedi. Hergün arayıp kendince direktifler veriyor sorular soruyor. Bugün geldi. Sadece 1 dk ya gördü ya görmedi. Başka odada emzirdim ben. Hemen kalktı gitti zaten. Evine gidince eşimi aradı yine. Aklıma geldi de oğlum çorap giydirin çocuğa diyor. Bir dk gördü ama nerde kendince olumsuzluk var toplayıp gitmiş. Gazı mı var ağladı diyor. Ağlama sebebi de emziriyordum memeyi tutamadı. Bikaç saniye mıkırdandı o kadar. Memeyi yandan verin rahat emer diyor. Kvnin iki tane çocuğu var hep söylerdi hiç sütüm gelmedi çocuklarım bir damla süt içmedi diye. Telefonda arayıp şu süt yapar şunu yesin şunu yapsın deyip duruyor. Şöyle emzirmek daha iyi filan diye akıl veriyor. Eşim de dinledi dinledi biz hallediyoruz dedi sonra konuyu değiştirdi. Artık dayanamadım eşime içimden geçen herşeyi söyledim. Zoruma gidiyor beddua ettiği bebeğe karışmaya hakkı yok. Onun annesi benim direktif filan veremez dedim.kvnin Zamanında yaptıklarını söyledim tekrar. Tamam biliyorum haklısın ama bugünkü olayı biraz büyütüyorsun bence dedi. Amacı ne sence dedi. Keyfimi kaçırmak başka ne olacak dedim. Ben dengeyi kurmaya çalışıyorum dedi. Asla dinlemeyeceksin kestirip atacaksın karışmaması için dedim.

Seninle aynı durumdayım evime gelmek istediğini söylemiş ama kabul etmek istemiyorum ve düşünmüyorum nasıl her şeyi silip evinize kabul ettiniz ( doğumdan sonra bebeğe rahat bakmak için annemler geldik 1 ay daha buradayız)

Kayınvalidene sen söyle eşini araya karıştırma. Görmek istemiyorsan bana bunları bunları yaptın seninle görüşmek istemiyorum de ve bu defteri kapat. İstediği kadar ağlasın sızlasın eşine. Eşine de tembih et evde bu konu açılmayacak de. Huzurunu bozma başkaları için.

Seninle aynı durumdayım evime gelmek istediğini söylemiş ama kabul etmek istemiyorum ve düşünmüyorum nasıl her şeyi silip evinize kabul ettiniz ( doğumdan sonra bebeğe rahat bakmak için annemler geldik 1 ay daha buradayız)
Ben düşman olamıyorum. Eşime kıyamıyorum sanırım. Tüm bu süreçte hep benim yanımda durdu çünkü. Defalarca rest çekti ailesine. Annesini defalarca geri çevirdi konuşmadı görüşmedi.
Yoksa o kadar nefret ediyorum ki o kadından.
Eşimi aradı eşim telefonu duymadı. Kapandı ardından tekrar aradı. Eşim başka odadaydı yine duymadı. Gelince annem aramış deyip aradı. Kvnin ilk sorduğu sessizde mi kuşlanıyorsun telefonunu niye açmadın oldu.
Takıntılı eski sevgili gibi davranıyor bu hep böyle.
Bir keresinde iki sene filan önce eşimle akşama doğru yattık uyumuşuz ikimiz de. Kv eşime mesaj atmış. Mesajda da bi plandan bahsediyor anlatmış anlatmış sonuna da görüşürüz anneciğim yazmış. Uyuduğumuz için eşim mesajı okumadı doğal olarak. On dk sonra aynı mesajı kopyalayıp bana atmış. Oğluma yazdım da açmadı yazmış sonra da. Neyse biz uyandık. Ben mesajı okudum bişey yazmadım. Anında beni aradı. Mesajlarıma cevap vermiyorsunuz ne yapıyordunuz diye. Uyuyorduk dedim.
Eşimi hep sevgilisi olarak filan gördü. Zamanında kabullenmek istemiyordum ama aramızın bozulma sebebi de mutluluğumuzu kıskanmasıydı zaten.
Benden uzak olsun istiyorum ama hep bi şekilde yüzsüzce kendine alan yaratıyor. En son eşim telefonda tersledi arama beni deyip suratına kapatmıştı. Şimdi çocuğumuz oldu yine kendine alan yarattı. Bu arada benim annem hayatta değil. Bebeğimize eşimle ben yalnız bakıyoruz. Destek olacağına halen fitne fesat peşinde.
Sen nasıl uzak tutmayı başarıyorsun?

Ben düşman olamıyorum. Eşime kıyamıyorum sanırım. Tüm bu süreçte hep benim yanımda durdu çünkü. Defalarca rest çekti ailesine. Annesini defalarca geri çevirdi konuşmadı görüşmedi.
Yoksa o kadar nefret ediyorum ki o kadından.
Eşimi aradı eşim telefonu duymadı. Kapandı ardından tekrar aradı. Eşim başka odadaydı yine duymadı. Gelince annem aramış deyip aradı. Kvnin ilk sorduğu sessizde mi kuşlanıyorsun telefonunu niye açmadın oldu.
Takıntılı eski sevgili gibi davranıyor bu hep böyle.
Bir keresinde iki sene filan önce eşimle akşama doğru yattık uyumuşuz ikimiz de. Kv eşime mesaj atmış. Mesajda da bi plandan bahsediyor anlatmış anlatmış sonuna da görüşürüz anneciğim yazmış. Uyuduğumuz için eşim mesajı okumadı doğal olarak. On dk sonra aynı mesajı kopyalayıp bana atmış. Oğluma yazdım da açmadı yazmış sonra da. Neyse biz uyandık. Ben mesajı okudum bişey yazmadım. Anında beni aradı. Mesajlarıma cevap vermiyorsunuz ne yapıyordunuz diye. Uyuyorduk dedim.
Eşimi hep sevgilisi olarak filan gördü. Zamanında kabullenmek istemiyordum ama aramızın bozulma sebebi de mutluluğumuzu kıskanmasıydı zaten.
Benden uzak olsun istiyorum ama hep bi şekilde yüzsüzce kendine alan yaratıyor. En son eşim telefonda tersledi arama beni deyip suratına kapatmıştı. Şimdi çocuğumuz oldu yine kendine alan yarattı. Bu arada benim annem hayatta değil. Bebeğimize eşimle ben yalnız bakıyoruz. Destek olacağına halen fitne fesat peşinde.
Sen nasıl uzak tutmayı başarıyorsun?
Ben büyük olayar yaşadım hatta konum var sana yapılanların aynısınhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bosanmali-mi.1160869/
Bu olaydan sonra ben doğum yaptım beni aramadı o ara şehirler arası yasaklarda vardı memlekete geldim 4 ay olacak memleketteyim eşim bunkurban bayramı gitti 1 ay kaldı geldi işte gelmek falan istiyorum dermiş bende hayır dedim ama daha gitmeme 1 ay gittiğimde nasıl olacak bilmiyorum hediye güya altın vermiş eşime ama bu konuda eşimle tam konuşmadık daha eşim yeni geldi valla dedi ama ben sorun yapmayayım diye de söylemiş olabilir o kadar gittin düşünmedi mi diye ilk fırsatta soracam

Bugünkü olayı bencede büyütüyorsunuz. Evet haklı sebepleriniz var hemde çok fazla ama eşiniz zaten sizi haklı görüyor . Siz yuvanıza odaklanin kv ile iletişiminiz minimum halde zaten .eşinizle kavga etmenin anlamı yok siz böyle yaparak yuvanıza zarar veriyorsunuz

Eşiniz telefonu hoparlöre almadan konuşup konuştuklarının hiçbirini de size anlatmasın. Böylece sorun çözülür. Sormayın ne dedi diye.

E adam daha ne yapsın söyleyeceğini söylemiş. Biraz daha üstüne giderseniz patlar bu adam demedi demeyin

Sİz görüşmüyorsunuz hakli olarak
eşinİzde size hak vermis
Çocuğu illa gormek istiyorsa esiniz gostersin diger odada sonra evine donsun
Siz irtibat kurmayin yine.

Aynen. Sonra da canım anam güzel anam diyecek. Adamın üzerine gittikçe bıkkınlık psikolojisi ile annesini savunmaya başlar.
Aynen. Eski konuları açmak karşı tarafa KİNDAR imajı veriyor. KV akıllı davranıp saf ayağına yattığı için yakında oğlu annesini dinlemeye baslar

Sİz görüşmüyorsunuz hakli olarak
eşinİzde size hak vermis
Çocuğu illa gormek istiyorsa esiniz gostersin diger odada sonra evine donsun
Siz irtibat kurmayin yine.
3 ihtimal var. Ya konu Sahibi yine aradı da ne dedi diye sorup duyunca da kızıyor ya da eşi patavatsız. Annesi ne dese hem anneye kızıp hem de eşe yetiştiriyor. Veya telefon hoparlörde. Çözüm de basit.

Aynen. Eski konuları açmak karşı tarafa KİNDAR imajı veriyor. KV akıllı davranıp saf ayağına yattığı için yakında oğlu annesini dinlemeye baslar
Ama o da ne saf atağına yatmış. Öyle beddualardan sonra en Ufak şeye kadar merak edip soruyor telefonda. Tam dizi çekmelik kaynana.

3 ihtimal var. Ya konu Sahibi yine aradı da ne dedi diye sorup duyunca da kızıyor ya da eşi patavatsız. Annesi ne dese hem anneye kızıp hem de eşe yetiştiriyor. Veya telefon hoparlörde. Çözüm de basit.
annesinden tamamen vazgeçmesini bekliyor olmasın 🤔🤔🤔
Sıfır ihtimali yani

Back
X