kv hakkında. fikir verin bana kızlar

Sizinle konusmayan, muhattap olmayan birini niye arayasiniz ki kocanizla konusun karar verin oglu konussun kendinizi cekin biraz

Nasıl geriliyorum bilsen. bide ben ms hastasıyım. sinirlerimin bozulmaması lazım

ben de bu yaklaşımı anlayamıyorum konu sahibi kv sinin uzun sure evinde kalmasindan rahatsız.belki o damat da rahatsız olacak.kizi sahiplenmeliyse o zaman oğlu da sahiplenmeli mesela.ayni şey değil mi.
Konuya gelirsek tabi kv nin uzun süreli kalması yanlış.tabi yalnizmis arada oğluna gelip kalmak hakkı ama çok uzatıyor ve evde huzursuzluk yaratıyorsa kötü.o zaman siz özellikle cagirmayin o gelmek isterse bir şekilde gelir zaten

Bazıları nazlanıp ilk adımı gelinden bekliyor galiba. benim kvde de öyleydi yani konusmalari beni soguturdu nisanliyken. evlendik simdi insan alisiyor da bi sekilde. olurda evinize gelirse birde boyle deneseniz? sohbet konulari bulun sen sakrak olun esinizde gorsun bunlari sonra yine bi degerlendirme yapin.

Ben sen sakrak olursam o yine haftalarca kalır gibi bir korku oldu bende. belki anlamsız ama bıktım artık heralde. sabrim bitti yani

Neden bilmiyorum kendimde kadın olduğumdan kadınlar bana daha merhametli geliyorlar. Anne konusunda ben kendimden kendi üzerimden gittim zaten. Ben annemi asla asla bırakamazdım, gelinine muhtaç etmezdim yani. Kız çocuğum olsa onu da beni gelin eline mahrum etmesini istemezdim sanırım.

Damat konuşamaz ama gelin konuşur öyle mi ?

sizin durumunuzda ya hiç sesiniz çıkmadan aramayıp sormayacaksınız
eşiniz gelsin dediğinde gelsin ama inşallah gene huzurumuz kaçmaz diyeceksiniz

ya da pişkin olup arayıp biz size kahveye uğrarız diyeceksiniz
karar sizin

ama sakın çağırmayın

Gelin konuşsun demedim, nerede yazıyor? Ben de bir kız evlat olduğum için kocamın anneme katti suretle laf edemeyeceğini, ettiği an kocam olamayacağını belirttim.
Şuanda konuyu açan bir gelsin istemeyen de gelin olduğuna göre ne anlaşılır

Şuanda konuyu açan bir gelsin istemeyen de gelin olduğuna göre ne anlaşılır

Ben kendi yerime koydum olayı kendi üzerimden yürüdüm aslında. Bir abim var ve evli, ben annemi yengeme gerek kalmadan önce kendim bakmak isterdim. Evlat sorumluluğu yani anlarsınız işte. Gelirdi bana derdi ki "bizle kalsın" o zaman annemin görüşüne göre hareket ederdim ama yine de elimi annemden çekmezdim.
Konuya gelince de kendisi MS hastası olduğunu söyledi. Zor hastalık en ufak gerginlikte nöbet geçiriyorlar, teyzemden biliyorum. Kaynanasının ona takındığı tavırdan kendi öz oğlunun bile hoşnut olmadığını belirtti. Ben anne olsam, gelini geçtim oğlumun beni istemediği eve adımımı atmazdım orası da ayrı.

eskiden vicdan yapıp çağırdıgimda cumbur cemaat gelmişlerdi. gitmek bilmedikler. tövbe.

Kendin arayıp özellikle çağırma ama eşin arayıp cagirirsa da huzurunu kaçırma . kayinvaliden tavırlarını beli et o donukmus sende öyle ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…