öf ya. tarzım değilki benim. diyemiyorum bişey. ama durusumdan anlıyorSenin konuşmamandan yüz bulduğu için yapıyor işte bunları .
Sesin çıksın biraz . Yoksa bu kadın yer seni
Bu en doğrusu aslında.Sizinle konusmayan, muhattap olmayan birini niye arayasiniz ki kocanizla konusun karar verin oglu konussun kendinizi cekin biraz
Nasıl geriliyorum bilsen. bide ben ms hastasıyım. sinirlerimin bozulmaması lazımAllah rahmet eylesin, annenize de Allah rahmet eylesin bu arada.. Size yaklaşımı iyi olsa neden evinizde istemeyesiniz ki zaten, anladığım kadarı ile fettan kv'lerden.
Kızı varmış hemde, kızının bir kere kimsenin eline annesini bırakmaması lazım. Sahiplenmesi lazım annesini. Damada nasıl laf ettiriyor ki yani, o kim oluyormuş benim annem gelecek bize de bana laf edecek?Önce kızı sahiplenmeli kimsenin eline, ilgisine annesini bırakmamalı bence. Ama siz de kötü davranmayın neticede o bir anne olsun gelmek istiyorsa gelsin kalsın aldırış etmeyin. Eşinize de durumu söyleyin "gelsin ama davranışlarından hoşlanmıyorum" diye belirtin. Çok kalmaz herhalde.
Nasıl geriliyorum bilsen. bide ben ms hastasıyım. sinirlerimin bozulmaması lazım
Sizinle konusmayan, muhattap olmayan birini niye arayasiniz ki kocanizla konusun karar verin oglu konussun kendinizi cekin biraz
anu muhattap olmayan biri cümlesi hoşuma gitti. aklımda tutacağım. Tşk ederim
ben de bu yaklaşımı anlayamıyorum konu sahibi kv sinin uzun sure evinde kalmasindan rahatsız.belki o damat da rahatsız olacak.kizi sahiplenmeliyse o zaman oğlu da sahiplenmeli mesela.ayni şey değil mi.Allah rahmet eylesin, annenize de Allah rahmet eylesin bu arada.. Size yaklaşımı iyi olsa neden evinizde istemeyesiniz ki zaten, anladığım kadarı ile fettan kv'lerden.
Kızı varmış hemde, kızının bir kere kimsenin eline annesini bırakmaması lazım. Sahiplenmesi lazım annesini. Damada nasıl laf ettiriyor ki yani, o kim oluyormuş benim annem gelecek bize de bana laf edecek?Önce kızı sahiplenmeli kimsenin eline, ilgisine annesini bırakmamalı bence. Ama siz de kötü davranmayın neticede o bir anne olsun gelmek istiyorsa gelsin kalsın aldırış etmeyin. Eşinize de durumu söyleyin "gelsin ama davranışlarından hoşlanmıyorum" diye belirtin. Çok kalmaz herhalde.
Ben sen sakrak olursam o yine haftalarca kalır gibi bir korku oldu bende. belki anlamsız ama bıktım artık heralde. sabrim bitti yaniBazıları nazlanıp ilk adımı gelinden bekliyor galiba. benim kvde de öyleydi yani konusmalari beni soguturdu nisanliyken. evlendik simdi insan alisiyor da bi sekilde. olurda evinize gelirse birde boyle deneseniz? sohbet konulari bulun sen sakrak olun esinizde gorsun bunlari sonra yine bi degerlendirme yapin.
ben de bu yaklaşımı anlayamıyorum konu sahibi kv sinin uzun sure evinde kalmasindan rahatsız.belki o damat da rahatsız olacak.kizi sahiplenmeliyse o zaman oğlu da sahiplenmeli mesela.ayni şey değil mi.
Konuya gelirsek tabi kv nin uzun süreli kalması yanlış.tabi yalnizmis arada oğluna gelip kalmak hakkı ama çok uzatıyor ve evde huzursuzluk yaratıyorsa kötü.o zaman siz özellikle cagirmayin o gelmek isterse bir şekilde gelir zaten
Damat konuşamaz ama gelin konuşur öyle mi ?Allah rahmet eylesin, annenize de Allah rahmet eylesin bu arada.. Size yaklaşımı iyi olsa neden evinizde istemeyesiniz ki zaten, anladığım kadarı ile fettan kv'lerden.
Damat konuşamaz ama gelin konuşur öyle mi ?
Şuanda konuyu açan bir gelsin istemeyen de gelin olduğuna göre ne anlaşılırGelin konuşsun demedim, nerede yazıyor? Ben de bir kız evlat olduğum için kocamın anneme katti suretle laf edemeyeceğini, ettiği an kocam olamayacağını belirttim.
Şuanda konuyu açan bir gelsin istemeyen de gelin olduğuna göre ne anlaşılır
eskiden vicdan yapıp çağırdıgimda cumbur cemaat gelmişlerdi. gitmek bilmedikler. tövbe.sizin durumunuzda ya hiç sesiniz çıkmadan aramayıp sormayacaksınız
eşiniz gelsin dediğinde gelsin ama inşallah gene huzurumuz kaçmaz diyeceksiniz
ya da pişkin olup arayıp biz size kahveye uğrarız diyeceksiniz
karar sizin
ama sakın çağırmayın
onlar hiçbir zaman vicdan yapmazlar sizeeskiden vicdan yapıp çağırdıgimda cumbur cemaat gelmişlerdi. gitmek bilmedikler. tövbe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?