iyi fikir aslinda. ama çağırmamı beklerkenArayın onu, "vaktimiz olursa, müsait olursak seni görmeye bir uğrarız" diyiverin.
iyi fikir aslinda. ama çağırmamı beklerken nasıl denirdi yawArayın onu, "vaktimiz olursa, müsait olursak seni görmeye bir uğrarız" diyiverin.
çoğunlukla böyle düşünüyorum. ama eşimle geriliriz yakında yine sanki.Oğlu davet ederse ses etmeyin gelsin.. kendiniz seslenmeyin hiç.. madem burnunuzdan getiriyo davet etmenize lüzum yok..
Eşim le daha yeni atlattık bu krizi. onun üzerine gitti anlayıp zaten. ben çağırmadan gelmez hasbaİçimden bir ses eşiniz çağıracak zaten diyor. Gelirse siz de donuk donuk oturun karşısında.
Kış yorgunluğu var üstümde uzun zamandır, tüm enerjimi aileme ayırıp bir süre dinleneyim diyorum, bu arada duydum siz de bu şehre gelecekmişsiniz, vaktimiz olursa bir uğrarız sizi görmeye belki, şu yorgunluğu hele atalım sonra müsait olursak bir kahveye gelebiliriz.iyi fikir aslinda. ama çağırmamı beklerken
iyi fikir aslinda. ama çağırmamı beklerken nasıl denirdi yaw
Konuyu bilmiyorum okuyacağım, öyleyse hiç ses etmeyin dertsiz başınıza dert almayın derim. Eşiniz bir şey derse "Sen gelsin dedin de ben hayır mı dedim." dersiniz.Eşim le daha yeni atlattık bu krizi. onun üzerine gitti anlayıp zaten. ben çağırmadan gelmez hasba
Benim annem 17 yıl önce kaybettik. okadar naifti ki gelinin de 1 gün bile kalmadı. babam yalnız yaşıyor ama oturmaya gelir ve yarım saatten fazla kalmaz. rahatsız etmemek için.anneniz olsa bananızı kaybetmiş olsa senede 3 hafta sizde kalmasına ses edermiydiniz
tabi sizin anneniz kesin melektir
Çağırmayın,sizi görmeye geliriz deyin,gidip görün eşinizle,siz davet etmeyin.Eşinizde yaşadıklarınıza rağmen davet ederse mesafeli durun siz.Eşim le daha yeni atlattık bu krizi. onun üzerine gitti anlayıp zaten. ben çağırmadan gelmez hasba
evet anneniz melekmişBenim annem 17 yıl önce kaybettik. okadar naifti ki gelinin de 1 gün bile kalmadı. babam yalnız yaşıyor ama oturmaya gelir ve yarım saatten fazla kalmaz. rahatsız etmemek için.
Anne baba olmak budur.
10 sene oldu cnm. Bunun 5 senesi kardeşinde 2 senesi çocuğa yardım bahanesiyle bende kalan zamanlarınida öyle bir orda bir burda. kızı var aynı şehirde ama damattan çekinir hiç gitmez.Eşiniz bile bir şey demiyorsa artık, bana bir şey demek düşmez ama merak ettim kayınpederiniz ne zaman vefat etti? Kaç sene oldu yani?
bende buna karar vermiştim de. doğrumu acaba diye bide buraya yazmak istedim arkadaşım. Teşekkürler.Çağırmayın,sizi görmeye geliriz deyin,gidip görün eşinizle,siz davet etmeyin.Eşinizde yaşadıklarınıza rağmen davet ederse mesafeli durun siz.
O rahatsızlığımi çok iyi anlıyor. eşime şikayet ederken duyuyorum yattigim yerden. ben sessizim biraz. yüzüm yumuşak. söyleyemem bişey. bilir o.Senin de evladın var bu gün kötü davranırsan yarın çıkar .
Empati kur . İleride gelinin yada damadın seni davet etmese nasıl hissedersin ?
Empati kur ve vicdanını hakim kıl . Onun bunun lafıyla olacak iş değil .
Evine gelince de kendini ezdirme . Medeni Medeni derdini anlat .
Hoşa gitmeyen hareketlerini ikaz et
Kimseye vahy inmiyor .
Senin sesin çıkmadan kvnin beden dilini okuyup bir şey yapmasını da bekleme .
Uyardığın halde aynı tas aynı hamamsa o zaman tavrını değiştirirsin .
O rahatsızlığımi çok iyi anlıyor. eşime şikayet ederken duyuyorum yattigim yerden. ben sessizim biraz. yüzüm yumuşak. söyleyemem bişey. bilir o.
10 sene oldu cnm. Bunun 5 senesi kardeşinde 2 senesi çocuğa yardım bahanesiyle bende kalan zamanlarınida öyle bir orda bir burda. kızı var aynı şehirde ama damattan çekinir hiç gitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?