bende yeni evliyken aynen bu cümleleri kuruyordum.Bu karakter meselesi, ben annesini kabul etmezsem bana da söylesin direk boşasın çünkü ben kayınvalidemi de annem kabul ediyorum, şu an sözlüyüm zaten.
canımın içi. benim annem dedim okuduysan. hanımefendi bir kadındı. desturla giderdi torunları görüp çıkardı. çok mu zor bu dengeyi korumak? neden haftalarca kalmak bir evde. hasta değilse sakat değilse. sırf canım istiyor gelip kalamam ben. ben annem gibi olacağım. doğru olan bu. hiç böyle şeyler yadamadi o. ayarı kacirmadigi için.ya ne kadar gaddarca vicdansızca yorumlar öneriler....okuyunca tüylerim diken diken oldu acaba kendi annenize de böyle mi davranıyorsunuz veya sizin annenize eşiniz böyle davransa ne hissedersiniz ne kadar acı bir anne için vaktimiz olursa uğrarız lafı sadece size Allah islah etsin diyorum unutmayın ne ekersek onu biçeceğiz bizimde evlatlarımız var hep bu yasta kalmıyacağız ne olur biraz daha empati...özellikle anne olanlar herkes nasıl emek vererek büyütüyor çocuklarını
bunlarda hafta gün kavramı yok. ucu açık yani.Sen çağırma esin çağıracak sa cagirsin. 1 hafta ligina gel desin dicem ayıp olmasın diye ama onun 1 haftası ayları bulabilir bilemedim
bende yeni evliyken aynen bu cümleleri kuruyordum.KomandoYareni . 39 yaşıma geldim değişiyor insanoğlu. o yaşına gelince konuşalım.
evet aramam sormam yok sayarım geldiğini falan.eceezgi tepkisiz derken konuşmamak mı?
ne diye şikayet ediyor sizi? neler diyor şikayetlerinde?O rahatsızlığımi çok iyi anlıyor. eşime şikayet ederken duyuyorum yattigim yerden. ben sessizim biraz. yüzüm yumuşak. söyleyemem bişey. bilir o.
çağırma hiç gelirse de gider görürsünz kardeşindeArkadaşlar.
hatırlayan olur belki. benim kronik kv konularını. başka şehirde yaşıyor. kendi tabiri ile "kocayi gömdüğünden" beri evinde yalnız kalamıyor. son aylarda ise 3 hafta bizde kaldı. sonra kardeşlerini dolaştı. benim suratimi anlamış olacakki benimle konuşmuyor güya. bana demesi gereken şeyleri çocuğum üzerinden söylüyor falan. sinir bozucu aslında. neyse artık bunaldigimi eşime anlatinca hak vermiş olacakki annem neden gelmiyor demiyor.
1 aydır yoktu ama ben hep tetikteyim. derken bugün oğlunu arıyor ve yılbaşında istanbul a geleceğini söylüyor. kardeşine gelecekmis orada kalacakmış. şimdi benim tavrım tarzım ne olmalı sizce? yok gel bize desem iki nazlanir ama gelir yine haftalarca kalır diye korkuyorum.
soğuk donuk bir kadın. güzelce konuşmaz da yani. hiç bişey yapmayıp beklesem gerilim büyürmü bilmemki. ama dedigim gibi bütün iyiliklerimin bedelini çok acı ödedim
dün gelmiş. gitti eşim otogara karşıladı. kardeşine götürdü. Özel şoför gibi.çağırma hiç gelirse de gider görürsünz kardeşinde
dün gelmiş. gitti eşim otogara karşıladı. kardeşine götürdü. Özel şoför gibi.
4 ayda 3.gelişi. ben abartmiyorum. fazla uğraşıyor annesiyle. çok canı sıkılıyor.
ilk defa tutuyorum kendimi gel demedim. bakalım görcem nasıl oluyor davet etmeyince.
Eşim de rahatsız olacakki annesinin 3 ayda 4 kere şehir degistirmesini istemiyor. zaten isleri bozuk ve canı sıkılıyor. yetisemiyorum anne diye konuşuyordu.Konuları bilmiyorum, ne gibi huzursuzluk verdi bilmiyorum ama 'özel şoförü gibi' fazla değil mi?
Tabii ki gidip bırakacak annesini, isterse her hafta gelsin.
Sizin canınızı sıkmış olabilir, eşinizin de canını sıkmış olabilir ama oğlu mesafe koymazsa koymaz.
Yanlış mı düşünüyorum?
Bı kere içtenlkle yapıomuş gbi dawet et sen ynede reddeder buyuk ıhtımal sana dargınsa ama en azndan cagrmadı dıyemez bahanesi olmazArkadaşlar.
hatırlayan olur belki. benim kronik kv konularını. başka şehirde yaşıyor. kendi tabiri ile "kocayi gömdüğünden" beri evinde yalnız kalamıyor. son aylarda ise 3 hafta bizde kaldı. sonra kardeşlerini dolaştı. benim suratimi anlamış olacakki benimle konuşmuyor güya. bana demesi gereken şeyleri çocuğum üzerinden söylüyor falan. sinir bozucu aslında. neyse artık bunaldigimi eşime anlatinca hak vermiş olacakki annem neden gelmiyor demiyor.
1 aydır yoktu ama ben hep tetikteyim. derken bugün oğlunu arıyor ve yılbaşında istanbul a geleceğini söylüyor. kardeşine gelecekmis orada kalacakmış. şimdi benim tavrım tarzım ne olmalı sizce? yok gel bize desem iki nazlanir ama gelir yine haftalarca kalır diye korkuyorum.
soğuk donuk bir kadın. güzelce konuşmaz da yani. hiç bişey yapmayıp beklesem gerilim büyürmü bilmemki. ama dedigim gibi bütün iyiliklerimin bedelini çok acı ödedim
Ah canım keşke büyüklük yaşla olsa ama olmuyor işteI ipek2890 evet güzelim haklısın. eşimin yaptığı bu fedakarlığı görmesini nasıl sağlarım? birde büyüklük bende kalsın diyorsun ama büyük olan o. yanına gitsem benle konusmamalar falan yapacak eminim. Off ya bakalım napicaz
yine stres yine stres. 7 ay oldu ipekcim evine gitmiyor. Bu hep böyle olacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?