Kv her cagirildiginda gidilmeli mi ?

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
103
Merhaba hanimlar oncelikle konuyu kuzenim icin aciyorum.
Kuzenim 8 aylik evli 24 yasinda kv ile ayni sehirde yasiyorlar dun kuzenimin esinin amcasi gelmis.Esinin halasigile gitmisler esiyle birlikte hatta kuzenim once gitmis eve geldiginde esine kuzenim yarin cagirirlarsa gitmem diye bastan soylemis esi de hiddetlenmis sozlu kavga etmisler. Esi kuzenimizi bize gostermiyor bizden uzak tutup sogutmaya calisiyor kuzenim mesela halamlara 3 hafta once gelmis (evleri halamlara daha yakin oldugu halde) ama esi kendi ailesine haftada 2 kere goturuyor bu cok ayip bence. Bugun sabah yine kvsi mesaj atmis amcanlar bizde mangal yapicaz istersen bize gel diye ben kuzenime dedim ki benimkiler de boyleydi istersen diyorlardi ama binevi zora kosuyorlardi gitmek zorunda kaliyordum ders calisiyorum de dedim. Kendisi sozlesmeli memur memur olmak icin sinava calisiyor ve cevresinde ki herkes bunu biliyor sizce ne yapmali ne desin acil cevap..

Çok basit bence kocasını karşısına alıp güzelce konuşmalı. .

Tabi kide gitmemeli. Onlari derdi akrabalarina gösteris yapmak arti geline bulusiklari temizligi yaptirmak.
Simdiden alistirmasin esi kendi gitsin karismasin ona.
Bu sebep yuzunden cok tartisiyorlar aslinda evlilikleri o kadar sorunsuz ki kocasi ailesi soz konusu oldu mu tam bir gelenekci kesiliyormus ailem gitmek zorundasin yapmak zorundayiz onlar benim annem babam diyormus dun kuzenim de benim de annem babam var ama diplerinde olmamizi istemiyorlar her gun demis esi sen bize gelin geldin ben size degil demis ne mantiksa

Bizimkiler de cok cagirirlar.Ben o kalabaliklarina 6 bucuk senelik evli olmama ragmen hala tam isinamiyorum. Davetlerin hepsine gitmiyorum yoksa isin icinden cikamam alismamalari en iyisi

İyi muamele görüyorsa mutlu oluyorsa her davete gider, davetsiz de gider.

Ama anlamadığım çalışmıyor sanırım kuzeniniz, kendi ailesine neden gitmiyor ki, eşinin götürmesine gerek mi var?

İyi muamele görüyorsa mutlu oluyorsa her davete gider, davetsiz de gider.

Ama anlamadığım çalışmıyor sanırım kuzeniniz, kendi ailesine neden gitmiyor ki, eşinin götürmesine gerek mi var?
Cunku kendi ailesine ya da benim yanima ne zaman gelse esi diyormus ki yarin da benimkilere git ya da benimkilere giderken yuzun asik oluyor kendi ailene giderken mutlu oluyorsun kizi delirtmis resmen kiz da cok seviyorum diyip katlaniyor ya boyle bisey yok bence ne demek benim aileme de git hemen ertesi gun yerini hazirla herkes kendi ailesine giderken daha icten gider

Bizimkiler de cok cagirirlar.Ben o kalabaliklarina 6 bucuk senelik evli olmama ragmen hala tam isinamiyorum. Davetlerin hepsine gitmiyorum yoksa isin icinden cikamam alismamalari en iyisi
Ben de alistirma dedim ama simdiye kadar her davete gitmis artik sinavdan dolayi cok ders calisiyor hirsli da katilmak istemiyor onceden de giderken esim uzulmesin diye gidiyordum diyor

E desin sen yokken gidiyorum kendi ailene, senleyken de seninkilere gidiyoruz zaten. Daha nabayım desin.

Ben olsam mutlu olmuyorsam gidince eşimsiz hiç gitmem.

Ben de alistirma dedim ama simdiye kadar her davete gitmis artik sinavdan dolayi cok ders calisiyor hirsli da katilmak istemiyor onceden de giderken esim uzulmesin diye gidiyordum diyor
Esim uzulmesin diye bu konuda kendimi hic uzmedim.Asla pisman da olmadim.Ama taviz verseydim cook pisman olurdum adim gibi eminim. Arkadasina da bunu tavsiye ediyorum,dersi isi vb seyleri soyleyip gerekli durumlar haricinde gitmesin.

E desin sen yokken gidiyorum kendi ailene, senleyken de seninkilere gidiyoruz zaten. Daha nabayım desin.

Ben olsam mutlu olmuyorsam gidince eşimsiz hiç gitmem.
Esi kizi kendi ailesine goturuyorken diyormus ki sen benden once git ya da oglenden git sabahtan git ben aksam isten cikinca gelirim kiz da yazik gidiyormus (biz bunlari bugun duyuyoruz tabi hepimiz sasirdik esi iyi birine benziyordu )
kiz kendi ailesine gidecek oldu mu esi aksam bi kac saatligine goturup getiriyormus

Esim uzulmesin diye bu konuda kendimi hic uzmedim.Asla pisman da olmadim.Ama taviz verseydim cook pisman olurdum a im gibi eminim. Arkadasina da bunu tavsiye ediyorum,dersi isi vb seyleri soyleyip gerekli durumlar haricinde gitmesin.
8 ay giderken iyiydi esine dun artik gitmicem diyince kotu olmuslar esiyle cok uzuldum durumuna

Ay çıksın gitsin, velisi mi eşi mi, onun izni olmadan evden çıkamıyor mu?

Kusura bakmayın ama sınava hazırlanıyor diyorsunuz, en az lise mezunu tahmin ediyorum, hiç mi haklarından haberi yok, sevgi saygı karşılıklı hiç mi öğrenmemiş kuzeniniz. Ben böyle durumlarda kadına çok kızıyorum. Sev beni seveyim seni derdi babannem. Az kıymetini bilsin kuzeniniz, yaxık etmesin kendine.

8 ay giderken iyiydi esine dun artik gitmicem diyince kotu olmuslar esiyle cok uzuldum durumuna
Cogu kisi yasiyordur bu durumu emin ol. Benim de bununla ilgili konu acmisligim var. Cozumu net olmasi. Zamanla rayina oturur hersey

Cikarmiyormus abla markete giderken bile haber edeceksin diyip dovmus gecen gun

Bayılıyor bu erkekler aileleri yarıştırmaya.Yok seninkine şu kadar gidersek benimkine bu kadar gidicez.Yok onlara güldün benimkilere gülmedin.Hiç "neden acaba" demiyorlar.

İstemiyorsa gitmek zorunda değil.Ailesinin gönlünü yapmak için evlenmedi sonuçta.

Eşine bunu bastıra bastıra anlatması lazım.Kavga etmesin iş inada biner.Herşey güzellikle.

Bi kac kere konusmuslar kuzenim acik benim esi de Mardinli kurt esinin ailesinde herkes kapaliymis esi surekli bunu onune suruyormus sen ekstrasin sana bu iyiligi yapiyorum diye ayni benimki de boyleydi mendebur bahtimiz sulalecek guzel degil

Bundan kolay ne var gelmiyorum desin.ben bazen istemedigimde esimi tek basina gonderiyorum işim var gelmiyorum diyorum.zaten daha onceden gordunuz amcasini tekrar gitmeye gerek yok.hayatiniz onlarin planlarina uymakla gececek degil ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…