- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
Lütfetmiş sağolsun.Ne itici laflar.Biliyordu böyle olduğunu alırken.Şimdi saçmalamanın alemi var mı?Ben olsam görüşeceğim varsa da görüşmem bu tavırlara.Bi kac kere konusmuslar kuzenim acik benim esi de Mardinli kurt esinin ailesinde herkes kapaliymis esi surekli bunu onune suruyormus sen ekstrasin sana bu iyiligi yapiyorum diye ayni benimki de boyleydi mendebur bahtimiz sulalecek guzel degil
Evet aynisini gecen gun kv demis buna ben erkek ailesiyim tabii ustun olucam diye acik acik boyleGitmezse eşiyle sorun yasayacak, besbelli..
Boyle tiplerle başa çıkmak cok zor..
Kiz ailesi onemsiz, erkek ailesi baştacı, oh ne ala memleket..
Bu normal mi allah askina ailesine de dememistir susmusturCikarmiyormus abla markete giderken bile haber edeceksin diyip dovmus gecen gun
Kizi yok mu bu kv nin!Evet aynisini gecen gun kv demis buna ben erkek ailesiyim tabii ustun olucam diye acik acik boyle
Bize anlatti annemle kendisi de caresiz boyle oldugunu bilse babasi bosan gel derBu normal mi allah askina ailesine de dememistir susmustur
Esinin karisinin bir birey olduğundan ailesinin kolesi olmadigini bilemsi lazim
Tabi bu cumleleri kullanarak degil sakin konusarak anlatcak
Kendi evine gunduz istedigi vakit gidebilmeli kv ye esiyle gider gelir siddet olmamis
Cok belli zaten.. Esi de ayni kafada sanirim.. Esi arkasinda dursa, adaletli davransa kv'nin ne dedigi cok onemli degil..Evet aynisini gecen gun kv demis buna ben erkek ailesiyim tabii ustun olucam diye acik acik boyle
Cozum yok gibi su anda esi cunku kiza pek duskun degilCok belli zaten.. Esi de ayni kafada sanirim.. Esi arkasinda dursa, adaletli davransa kv'nin ne dedigi cok onemli degil..
Daha yeni evliler sorun illa ki olacak bosanmak da evlenmek kadar kolay icratte ama konusarak cozum bulmalilar eger sidet olursa bence babada saklanmasi alsin damadi konusarak silkelesin ama digerlerinin de dedigi gibi inada bi dirmeden konusarak yapcakBize anlatti annemle kendisi de caresiz boyle oldugunu bilse babasi bosan gel der
Tamam iste emri vaki yapiyorlar tipik erkek başta nasil aliştirirsa öyle gider.Kesin kv ded oglunu dolduruyordur geline karsi.Yapmasi gereken esine ailesini kötulemeden araya mesafe koymasi lazim.ailesini kesnlikle kotulemisin esine ters teperler her zamanBu sebep yuzunden cok tartisiyorlar aslinda evlilikleri o kadar sorunsuz ki kocasi ailesi soz konusu oldu mu tam bir gelenekci kesiliyormus ailem gitmek zorundasin yapmak zorundayiz onlar benim annem babam diyormus dun kuzenim de benim de annem babam var ama diplerinde olmamizi istemiyorlar her gun demis esi sen bize gelin geldin ben size degil demis ne mantiksa
Aman zamanla alışır kocası. Yeni evliyken daha salak oluyor erkeklerCunku kendi ailesine ya da benim yanima ne zaman gelse esi diyormus ki yarin da benimkilere git ya da benimkilere giderken yuzun asik oluyor kendi ailene giderken mutlu oluyorsun kizi delirtmis resmen kiz da cok seviyorum diyip katlaniyor ya boyle bisey yok bence ne demek benim aileme de git hemen ertesi gun yerini hazirla herkes kendi ailesine giderken daha icten gider
Zihniyeti ailesiyle aynıdır buyuk ihtimal..Cozum yok gibi su anda esi cunku kiza pek duskun degil
Halamlar 3 - 4 kere ailesini evlerine cagirmislar agirlamislar halamin koydugu kekten pastadan yememisler kendileri ise daha hic cagirmamislar!Zihniyeti ailesiyle aynıdır buyuk ihtimal..
Bilmiyorum, bu durumlarin icinden ben cikamadim, aileyi seven erkek sorun degil ama AILECİ erkek buyuk problem.. Bi de yanlis yonlendiren bi ailesi varsa..
iki ailenin arasi nasil?
Bu modeller genelde hep ayni.. Sasirmadim hic..Halamlar 3 - 4 kere ailesini evlerine cagirmislar agirlamislar halamin koydugu kekten pastadan yememisler kendileri ise daha hic cagirmamislar!
Halam da uzuluyor 6 cesit ikram sunmus hepsini kendi elleriyle yapmis ama tabaklarindan bir lokma almamislar begenmemis gibi kucumsemis gibi ne manaBu modeller genelde hep ayni.. Sasirmadim hic..
Klasik kompleksli, kiz evini ezerek egosunu tatmin etmeye calisan erkek ailesi modeli..Halam da uzuluyor 6 cesit ikram sunmus hepsini kendi elleriyle yapmis ama tabaklarindan bir lokma almamislar begenmemis gibi kucumsemis gibi ne mana
Siz ne yapmalarini onerirsiniz ben sizin fikirlerinizi cok seviyorumKlasik kompleksli, kiz evini ezerek egosunu tatmin etmeye calisan erkek ailesi modeli..
Tesekkur ederim..Siz ne yapmalarini onerirsiniz ben sizin fikirlerinizi cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?