Kv her cagirildiginda gidilmeli mi ?

Bi kac kere konusmuslar kuzenim acik benim esi de Mardinli kurt esinin ailesinde herkes kapaliymis esi surekli bunu onune suruyormus sen ekstrasin sana bu iyiligi yapiyorum diye ayni benimki de boyleydi mendebur bahtimiz sulalecek guzel degil
Lütfetmiş sağolsun.Ne itici laflar.Biliyordu böyle olduğunu alırken.Şimdi saçmalamanın alemi var mı?Ben olsam görüşeceğim varsa da görüşmem bu tavırlara.

Gitmezse eşiyle sorun yasayacak, besbelli..
Boyle tiplerle başa çıkmak cok zor..
Kiz ailesi onemsiz, erkek ailesi baştacı, oh ne ala memleket..

Cikarmiyormus abla markete giderken bile haber edeceksin diyip dovmus gecen gun
Bu normal mi allah askina ailesine de dememistir susmustur
Esinin karisinin bir birey olduğundan ailesinin kolesi olmadigini bilemsi lazim
Tabi bu cumleleri kullanarak degil sakin konusarak anlatcak
Kendi evine gunduz istedigi vakit gidebilmeli kv ye esiyle gider gelir siddet olmamis

Evet aynisini gecen gun kv demis buna ben erkek ailesiyim tabii ustun olucam diye acik acik boyle
Kizi yok mu bu kv nin!

Bizimkiler de kurbanda gorumce ve esi ile bizi ilk gun gormek istiyorlar sanki kendi kizi gelin degil o da gitsin madem diyorum esime kv yok mu neymis ayni sehirde diye boyleymis oldu baska o ilk gun annesini gorcek ben kv cifte standarta karsiyim!

Bize anlatti annemle kendisi de caresiz boyle oldugunu bilse babasi bosan gel der

Bize anlatti annemle kendisi de caresiz boyle oldugunu bilse babasi bosan gel der
Daha yeni evliler sorun illa ki olacak bosanmak da evlenmek kadar kolay icratte ama konusarak cozum bulmalilar eger sidet olursa bence babada saklanmasi alsin damadi konusarak silkelesin ama digerlerinin de dedigi gibi inada bi dirmeden konusarak yapcak
Ders çalışıyorum desin bugun yarin temizlik desin
Bos oturmuyor evde biz biliyoruz da esler bilmiyor iste bahaneler uretecek

Tamam iste emri vaki yapiyorlar tipik erkek başta nasil aliştirirsa öyle gider.Kesin kv ded oglunu dolduruyordur geline karsi.Yapmasi gereken esine ailesini kötulemeden araya mesafe koymasi lazim.ailesini kesnlikle kotulemisin esine ters teperler her zaman

Aman zamanla alışır kocası. Yeni evliyken daha salak oluyor erkekler

Kv her cagirdiginda gitseydim hic ordan cikamazdim ama misafir olunca bi yere gidilince giderim ekstra keyfine cagirirsa gitmem haftanin bi gunu gitmem yeterli

Cozum yok gibi su anda esi cunku kiza pek duskun degil
Zihniyeti ailesiyle aynıdır buyuk ihtimal..
Bilmiyorum, bu durumlarin icinden ben cikamadim, aileyi seven erkek sorun degil ama AILECİ erkek buyuk problem.. Bi de yanlis yonlendiren bi ailesi varsa..
iki ailenin arasi nasil?

Zihniyeti ailesiyle aynıdır buyuk ihtimal..
Bilmiyorum, bu durumlarin icinden ben cikamadim, aileyi seven erkek sorun degil ama AILECİ erkek buyuk problem.. Bi de yanlis yonlendiren bi ailesi varsa..
iki ailenin arasi nasil?
Halamlar 3 - 4 kere ailesini evlerine cagirmislar agirlamislar halamin koydugu kekten pastadan yememisler kendileri ise daha hic cagirmamislar!

Kız markete giderken izin alıyor
Bunun için eşi dövüyor
Açık olması bile lütuf olarak söyleniyor
Ailesine gidemiyor
Eşini çok seviyor ama eşi ona düşkğn değil
Evet
Şahsi önerim çocuk yapsın,çalılırkrn de kv baksın çocuğa
Aslında öneri değil de öyle olacak bu hikayenin sonu
Aklı selim bir insan zaten markete gitmek için izin alıp dayak yeme noktasından sonra ama çok seviyorum demez o öküzü bırakır giderdi

Siz ne yapmalarini onerirsiniz ben sizin fikirlerinizi cok seviyorum
Tesekkur ederim..
Dedigim gibi, ben boyle bi aileye dustum ve baş edemedim.. O yuzden şunu yapsin diyemiyorum.. Sadece ne yapsa da sonu yok boyle aileler icin, onu biliyorum.. Eş cok onemli, iletisim kurabilmek onemli, eşi anlayip gereken sınırları cizerse sorun büyük oranda cozulur Allah in izniyle..
Esiyle konussun, kavga etmeden, suclama yapmadan.. Ailesiyle bi sorunu olmadigini, herkesle guzel geçinmek istedigini ama zorladigi zaman mutsuz oldugunu, iki aile arasinda adaletli olunmadiginda esinden uzaklaştığını ifade etsin.. InsaAllah faydasi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…