Kv her sene aynı şeyi yapıyor!

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.689
398
Kızlar selam
Her anneler gününde eşimle sabah annesini ariyoruz.
Her aradıgımızda beş karış suratla acıyor telefonu, eşim anne nasılsınn dedikten snr annesi sessiz kalıyor bi süre.
Eşim anne orda misin deyince de konusamycam kapatıyorum diyor
( konusmayacaksan neden acıyorsun teli)

Eşim anneler günün kutlu olsun anne deyince yine sessiz kalıyor, burnunu çekiyor ağlamaya baslıyor yani biz ağladıgını sanıyoruz buraya oyle yansıyor
Eşim de neden ağlıyorsun anne diyor
Sen de evlat sahibi olursan anlarsın
Anneyi bırakıp gtmek neymiş görürsün
Allah sana da yasatırsa sen de anlarsın gbi sinir bozucu söylemlerde bulunuyor.
Ya hep böyle hep bi duygu sömürüsü hep bi ağlama modu.
Eşim cok cddiye almadi ki annesi ağlıyor gbi yaptıkca güldü eşim.
Hep gelirsin diye bekledim , yolunu gözledim , sen de beni bırakıp gttin benim hayatta kimseye güvenim kalmadı diyor.
Eşim de sen gel anne kapımız acık biz calısıyoruz sen cık gel falan deyince, ben anneyim bu gğne kadar sana hep fedakarlık yaptım bundan snr sen yapacaksın sen evlatsın diyor annesi.
Kadını boğasım geldi ama ben de aldım telefonu kutladım anneler gününü.
Ama kac saattir sinirden kalbim carpıyor.
Hep acındırma hep rol annesinden bıktım artık

Belkide gercekten aglamistir ya ne bileyim bir tuhaf bu kayinvalideler sen gelcen sen fedakarlik etcen felan madem biktin fedakarlik etmekden kimse zorlamadiki cocuk dogurmaya allah allah

Belkide gercekten aglamistir ya ne bileyim bir tuhaf bu kayinvalideler sen gelcen sen fedakarlik etcen felan madem biktin fedakarlik etmekden kimse zorlamadiki cocuk dogurmaya allah allah
Yok yaaa gercekten değil
Bize geldiğinde de yapıyor aynı şeyi
Evimize girer girmez burnunu çeker ağlıyor gbi yapar
Elini ağzına koyar banyoya girer:))))))
Hep ona üzüleceksin ağlama anne falan diyeceksin

canım bu kadar stres yapma boşver ya bak kalbin çarpıyomuş salla gitsin kaynanayı. hiç bişey senden daha önemli değil

Kızı ve iki torunu ile ayni evde yasıyor zaten
Çok aktif bir kadın
Platese gider , bisiklete biner
Arkadasları ile hep bi aktivitesi vardır
Öyle evde oturup sadece evi ile vs ilgilenen biri diil ama hep kucuk emrah modunda

Ben bu kadini anlamiyorum gercekten
Yani bilgili kulturlu belli bir seviyedeki kadinin bu sekilde davranmasi gercekten cok ilginc. Cahil degilsin, kafasiz degilsin, gun gormussun gecirmissin, neden liseli genc kiz ayaklariyla koskoca adama rol yaparsin?
Senlik birsey yok ececigim, ama ben olsam kocama soylerim bir daha da ozel gunlerde konusmam kendisiyle. Birak oglu tek basina konussun. Sen duyma, hic degilse sinirlerin bozulmaz

Ne zamandan ne zamana gidiyosunuz k.v ye ???

sinir bozucu cidden!kv evlendirmeseymiş madem!bizimkide kızına sinirlenince saydırır, benimkine, kayınlarıma ..beni bırakıp gittiniz diye!sanki başında beklemek için doğurmuş !
Evet ya eşim ist dan bursaya geldi diye evlilik için aylarca konusmadı bizimle
Sizin sucunuz ne size saydırıyo:))

Ben bilerek konusuyorum eşim için
Sadece özel günlerde konusuyorum zaten
Evvelinde yeni evlendiğimizde hep arardım 2-3 günde bir
Anne siz de arayın diye yalvardıgım günleri bilirim
O zaman bana hep ben telde konusmayı sevmıyorım
Biz cok içiçe olmayı sevmeyiz
Çalısıyorsun müsait olmazsın falan derdi
Şimdi de ben özel gün disinda aramam
Ben özel günlerde de aramazsam onları salladıgımı belli etmıs olurum:))

SENDE ne yapacaksın bılıyon mu telefonu elıne alacaksın baslıcan aglamaya bızde anne baba olunca anlıcaz deyıp bascan yaygarayı bakalım ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…