Kv herşeyimizi bilmek istiyor , herşeyi soruyor

Benim kv sormaktan ziyade daha once 55 ke dinlediğim gecmiste yasadigi şeyleri anlatir. Abartmiyorum 55 kez dinlemisimdir. Hadi 50 olsun. Kv ler sohbet anlayisi bazen bu oluyor idare etmek lazim..

Canim bazi insanlar merakli olur. Benim cevremde de vardi boyleleri. Herseyi sorarlardi. Bence kaynanan olduğu icin sana batıyor. Kadin kötü bisey sormamis esin haklı muhabbet etmeye calisiyor da olabilir ya da merakli olabilir ne varki üstünkörü cevaplar ver gec kadininda kalbini kirma bence

Canım gel bi sarılalım :halay:aynı modelden bende de mevcut.. kaynanam bana cesaret edemez ama eşimi ne zaman yakalasa nereye gidiyorsunuz kacta geleceksiniz ne kadar harcadınız köşeye çekip çekip soruyor. Farkedince eşime söyledim kızarak. Yakında karının koynuna girdin mi bu gece diye de soracak utanmasa dedim.. O gün bu gündür yok yada ben şahit olmuyorum olursa kaynana kişisinin yüzüne karşı terslicem:KK20:

Sürekli bu sorulara muhatap olmak istemiyorsanız, Çalışmanızı öneririm.. İnsan ayaklarını uzatıp yatamaz bile..yazıktır.

ayy bu cins bi tek bizde var sanıyordum. bizimki de aynı valla çöpüme bakar ne var diye, birde sorar bunu niye attın diye. bide onun hesabını veririm. sanane yahuuu
bizde alt üst oturduğumuzdan pirinci çöpe dökmüştüm 3kilo gibi yumaşamış kırılıyordu birde tadı iğrençti tutmuş kaynana o pirinci çöpten almış gitmiş birde eşime beni ispoyanlamış tutmuş o aldığı pirinçten yemek yapmış birde marifetmiş gibi bunları bana anlattı huzur bozan kaynanam
:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Ya yazik yaa napsin unutuyor demekki kadin :/
yok canim unuttgundan degil. Konusmayi cok sever.. Ben de anlatirken haa evet biliyorum anne şöyle şöyle olmus boyle boyle olmus diye belki anlatmaktan vazgeçer diye ama yok aynen devam.. Ama kizmam yasli kadin.. Biz de yaşlancaz Allah izin verirse.:KK16:

Biz de aynı binadayız.
Benim kp dün gece (bana sorduğunda geliyor yolda dememe rağmen!!) eşimi arıyor nerdesin diye :işsiz: Deliriciğim az kaldı .
Sizinki kadar olmasa da kv de o şekilde ..Daha yemek yemediniz mi, hala yatıyor musunuz?..
Sanane kadın diyesim geliyor ama “bi sakıncası mı vardı?” diyebiliyorum en fazla..
Hep bişeyleri açıklamak zorunda gibiyiz.Şimdiki aklım olsa bu şekilde oturmayı kabul etmezdim.

Her seferinde..niye sordun ki anne?.ne bileyim hatirlamiyorum.de

Ama her seferinde.

Bu soylerken de suratinda asiri bir saskinlik ifadesi olsun.
Yani..sana ne ? Der gibi bak bunu sorarken.

her seferinde ama.;)

Bir sure sonra vazgecer.

Mesela cocuk kacta kalkti?
Niye sordun ki anne ne bileyim saate mi baktim?
Gibi;)

Benim kayinvalidemde oyleydi. Ben cektim kendimi. Mesela neredeydin geldim yoktun diyordu ki gelmedigi gun olmuyordu bi ara ;hani uzun zamandir ilk kez gelmis de bulamamis bir insan sorar belki anlarimnda. Neyse bende 'diaardaydim isim vardi sen naptin sunu yaptin mi ' falan diye gecistirip konuyu kapatiyordum. Sonra sonra duzeldi

Hahh hemen gelmiş aynı binada oturuyorsan bunları kabul etmişsinciler.
O evden taşıncılar.
Bence de taşın
Şaka bir yana öncelikle hiçbir şeye mecbur değilsin. Hayatınla ilgili detay vermek gibi bir mecburiyetin yok. Senin orada oturmanın nedeni ne olursa olsun. Kadın makul biriyse şakayla karışık cevap verebilirsin "anne sen de çok merak ediyorsun gel kal burda" deyiver.

merhaba arkadaşlar kv ile aynı binada oturuyoruz ve hergün gelir bize. Kaçda yattınız ? Kaçta kalkdınız ? Ne yediniz ? Ne yemek yaptın ? Nereye gittiniz ? Kaçta geldiniz ? Bebek kaçta yattı ? Kaçta kalktı ? Ne aldınız ? Gibi gibi gibi herşeyi soruyor. Binada kavga sesi duysa onu bile siz mi kavga ettiniz diye soruyor artık onun bu gereksız sorularına cevap vermekden cok sıkıldım. Neden herşeyimizi uyuyup uyandıgımız saate kadar marketten ne aldıgımıza kadar kapıdan cıksak nereye gıdıp ne zaman gelecegımıze kadar soruyor sizce ? Ben artık bu gereksız soruları duymak ıstemıyorum. Sürekli hesap veriyormusum gıbı. Cocuk gıbı. Ne demek lazım nasıl konusmak lazım bılemıyorum sizin bir fikrini varmı ?
Taşınacaksınız.

Evde ne lazımsa o alınıyor şimdi listesini yapmakda istemiyorum nereye gitmek gerekiyorsa istiyorsak oraya gıdıyoruz aslında bunu sen değilde kocan söylesin artık durmadan sorup durma Anne bizler evli barklı insanlar olduk bu tutumunu artık bırak bırakda bizde hayatımızı nasıl istiyorsak öyle yaşayalım çocuk gibi hesaba tutma bizi desin kökten çözüm olur diye düşünüyorum

Back
X