Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya yazik yaa napsin unutuyor demekki kadin :/Benim kv sormaktan ziyade daha once 55 ke dinlediğim gecmiste yasadigi şeyleri anlatir. Abartmiyorum 55 kez dinlemisimdir. Hadi 50 olsun. Kv ler sohbet anlayisi bazen bu oluyor idare etmek lazim..
bizde alt üst oturduğumuzdan pirinci çöpe dökmüştüm 3kilo gibi yumaşamış kırılıyordu birde tadı iğrençti tutmuş kaynana o pirinci çöpten almış gitmiş birde eşime beni ispoyanlamış tutmuş o aldığı pirinçten yemek yapmış birde marifetmiş gibi bunları bana anlattı huzur bozan kaynanamayy bu cins bi tek bizde var sanıyordum. bizimki de aynı valla çöpüme bakar ne var diye, birde sorar bunu niye attın diye. bide onun hesabını veririm. sanane yahuuu
yok canim unuttgundan degil. Konusmayi cok sever.. Ben de anlatirken haa evet biliyorum anne şöyle şöyle olmus boyle boyle olmus diye belki anlatmaktan vazgeçer diye ama yok aynen devam.. Ama kizmam yasli kadin.. Biz de yaşlancaz Allah izin verirse.Ya yazik yaa napsin unutuyor demekki kadin :/
Taşınacaksınız.merhaba arkadaşlar kv ile aynı binada oturuyoruz ve hergün gelir bize. Kaçda yattınız ? Kaçta kalkdınız ? Ne yediniz ? Ne yemek yaptın ? Nereye gittiniz ? Kaçta geldiniz ? Bebek kaçta yattı ? Kaçta kalktı ? Ne aldınız ? Gibi gibi gibi herşeyi soruyor. Binada kavga sesi duysa onu bile siz mi kavga ettiniz diye soruyor artık onun bu gereksız sorularına cevap vermekden cok sıkıldım. Neden herşeyimizi uyuyup uyandıgımız saate kadar marketten ne aldıgımıza kadar kapıdan cıksak nereye gıdıp ne zaman gelecegımıze kadar soruyor sizce ? Ben artık bu gereksız soruları duymak ıstemıyorum. Sürekli hesap veriyormusum gıbı. Cocuk gıbı. Ne demek lazım nasıl konusmak lazım bılemıyorum sizin bir fikrini varmı ?
Haha bu erkekleron kendi ailelrine iyimser yaklasimlari..... komik gercktnEşimle konuştum senınle muhabbet etmek ıstıyordur dıyor da ben ınanmıyorum. Herşeyi bilmek için can atıyor sormasa çatlar yani anlayabılıyorum halınden.