- 11 Ocak 2022
- 604
- 775
- 53
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
-
Sorsam diyecek kıskanıyor eltisini diye biliyorum huyunuDirek neden sormuyorsunuz ? İletişim kurun bence. Yemekte sorun evin hanımı olarak neden sizi kaale alıp aramadığını
Eşim görünce demiş ben yoktum o anKayınbabayı niye aradınız? Eşiniz kv aramış yeterdi bence
Evde benim babamın bana aldığı ev yaniDirek neden sormuyorsunuz ? İletişim kurun bence. Yemekte sorun evin hanımı olarak neden sizi kaale alıp aramadığını
ben kp de aramazdım. ne kaa ekmek, o kaa kofteeeSelam kızlar
Kv ne zaman bizi çağırsa beni değil eşimi arar bize gelse de aynı ben yokum piyasada .Takmadım başta ama sonra öğrendim ki böyle şeyler için eltimi arıyormuş hep. Biz de yemeğe çağırıcaz eşim annesine söyledi ben yokken davet etti tutturdu sen de ara diye dedim bana nasıl davrandıysa aynı öyle yapıcam hala ara sen yine diyor. Ben de kayınbabamı aradım onu aramadım bize yaptığı gibi yorumlarınızı bekliyorum. Küçük bi mesele ama takıyorum böyle şöyleri keza kv de böyle şeylerden mana çıkaran bi insan öyle saf değil yani .
Neyin nicin yaptıgını kadınlar olarak zaten hissediyoruz malum.Nasıl davranıyorlarsa o sekilde davranıyorum herkese.Kendi dogrularımı cignedigimde mutsuz oluyorum.Bu yüzden baskalari tutumunuzdan rahatsız olsa dahi iciniz rahatsa huzursuz olmayın.Selam kızlar
Kv ne zaman bizi çağırsa beni değil eşimi arar bize gelse de aynı ben yokum piyasada .Takmadım başta ama sonra öğrendim ki böyle şeyler için eltimi arıyormuş hep. Biz de yemeğe çağırıcaz eşim annesine söyledi ben yokken davet etti tutturdu sen de ara diye dedim bana nasıl davrandıysa aynı öyle yapıcam hala ara sen yine diyor. Ben de kayınbabamı aradım onu aramadım bize yaptığı gibi yorumlarınızı bekliyorum. Küçük bi mesele ama takıyorum böyle şöyleri keza kv de böyle şeylerden mana çıkaran bi insan öyle saf değil yani .
Ya durumla babanızın size verdiği ev ne alaka kusura bakmayın ama ?Evde benim babamın bana aldığı ev yani
Eşinizle oturduğunuz eve çağırmıyor musunuz niye ayrı ayrı arayacaksınız ki eşiniz aramış nasılsa, kayınbabaya da lüzum yoktu sonuçta kayınvalide ile aynı evde yaşıyorlarSelam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?