- 11 Mart 2013
- 33.559
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.753
- 798
- 32
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
-
Selam kızlar
Kv ne zaman bizi çağırsa beni değil eşimi arar bize gelse de aynı ben yokum piyasada .Takmadım başta ama sonra öğrendim ki böyle şeyler için eltimi arıyormuş hep. Biz de yemeğe çağırıcaz eşim annesine söyledi ben yokken davet etti tutturdu sen de ara diye dedim bana nasıl davrandıysa aynı öyle yapıcam hala ara sen yine diyor. Ben de kayınbabamı aradım onu aramadım bize yaptığı gibi yorumlarınızı bekliyorum. Küçük bi mesele ama takıyorum böyle şöyleri keza kv de böyle şeylerden mana çıkaran bi insan öyle saf değil yani .
Kv ler oğullarına göre davranıyor gelinlerine...Selam kızlar
Kv ne zaman bizi çağırsa beni değil eşimi arar bize gelse de aynı ben yokum piyasada .Takmadım başta ama sonra öğrendim ki böyle şeyler için eltimi arıyormuş hep. Biz de yemeğe çağırıcaz eşim annesine söyledi ben yokken davet etti tutturdu sen de ara diye dedim bana nasıl davrandıysa aynı öyle yapıcam hala ara sen yine diyor. Ben de kayınbabamı aradım onu aramadım bize yaptığı gibi yorumlarınızı bekliyorum. Küçük bi mesele ama takıyorum böyle şöyleri keza kv de böyle şeylerden mana çıkaran bi insan öyle saf değil yani .
Onu sindiremiyordur o zamanEvde benim babamın bana aldığı ev yani
Selam kızlar
Çok iyi yapmışsınız. Eğer bu durumu sorun edip laf ederse de "madem olmaması gereken bir davranış, sen neden bana aynısını yapıyorsun?" diye sorarsınız.Selam kızlar
bence cok talihsiz bir cumle. bizim ev de dedemin anneme verdigi bir ev ama annem böyle es ailesini eleştirirken kullansa/ bunu hissettirse cok agir olurdu. allah razi olsun vermis yani kendi kizina, bunu dile getirmeye, basa kakmaya , isitip isitip paylasmaya gerek var mi??Evde benim babamın bana aldığı ev yani
Ev ne alakaydı gerçektenbence cok talihsiz bir cumle. bizim ev de dedemin anneme verdigi bir ev ama annem böyle es ailesini eleştirirken kullansa/ bunu hissettirse cok agir olurdu. allah razi olsun vermis yani kendi kizina, bunu dile getirmeye, basa kakmaya , isitip isitip paylasmaya gerek var mi??
ayrica esin su cumleyi kuramiyor mu? "merhaba anne, gelin tabii ama lotusu arasana, hazırlıkları o yapıyor, günü belirlesin"
benim babami kirk yilda bir istanbula gelmis öz kardesleri arayınca bile "esimi arasana" der. bence olması gereken de budur yani. sonucta hazırlıkların cogu sende. ev temiz mi, o gun tamirci mi gelecek, halılar yıkamaya mi gidecek, ayni gun baska misafir mi gelecek, buzdolabi ne durumda vs bunlara sen hakimsin
Benim babamın aldığı evde beni yok sayıyor demek istemiş konu sahibiYa durumla babanızın size verdiği ev ne alaka kusura bakmayın ama ?
Anladım zaten ama bana çok görmemiş bir yorum geldi kusura bakmasın . Babasının aldığı evle durumun ilgilisi yok . Zaten kv kp e de böyle davranıyorsa kv de tabi böyle davranırBenim babamın aldığı evde beni yok sayıyor demek istemiş konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?