• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ile aynı bina..

Oradan kaçarak uzaklaş.Ben eşime ve ailesine çok güvenip ayni binada oturmaya karar verdim.Şimdi aile huzurun yok onlar yüzünden.8 yıldır aynılar.Çocugumuzu da beni de kimse önemsemiyor.

ben aynı bianda oturuyorum kv ve eltimle
bu konuda bütün iş erkekte bitiyor
1 senelik evliyim
ilk zamanlar kv gelin gidin demeye çalıştı hesap sormaya çalıştı
eşim bizim hayatımız ayrı artık dedi
o gün bugündür gayet rahatız
başka bi komşu olsa belki daha bile samimi olunur öyle diim
eğer ki erkek ark arkanda duracağına inanıyorsan otur ama yok durmaz diyorsan kaç

Üzülsun bosver....

Yarin sen agliyacagina , o simdi biraz uzulsun...

bilmiyorumkı ıstedıgı bıseydı onun bende bu konu hakkındaki olumsuz düşüncemi belirttm. O önceden bahsettgnde önemsememstm. ama arsa flan bkmaya baslaynca baktm ciddi düşünüyo önceden sölemekte fyda var dedm. ılerde olmaz desem daha mı ıyı olurdu sankı ? zaten sevıyorum aılesını ama herkes sorun yasıyo ben evımde rahat olmak ısterım zıt pırt bırınn gelmesnden hoslanmam.

Iyikide simdiden soylemissin..
Sana katiliyorum , bebde evimde rahat olmak isterim cat kapi habire birileri gelicek diye hazir olda duramam.
Ustelik ister istemez sorun yasaniyor .
Insan kendi ailesine nazi gecer hersey soyler ama , kv gelince bisey dedinmi hemen abartilir evinde huzur kalmaz..

Simdiden konusulmasina dert edilmesine gerek yok bence henuz sevgilisiniz

Aranizi bozmayin olabilir zamani gelince konusulur zaten deyip kapatin zaten renginizi belli etmissiniz :oops:

Aileyle sorun uzakta olsalar da olur ayrica bu sekilde yasayip mutlu olan da var bir arkadasim sirf bebek dusundugu icin yardimci olurlar diye evini kayinvalidesinin apt.tasidi:KK39:

Bayanlarda ki kaynana düşmanlığı nedir anlamadım gitti,belki de çok iyi anlaşacaksınız :KK14:Ben kendimi bildim bileli aile apartmanında oturuyorum iyi yani her ailede olan sorunlar oluyor arada sadece o. Ki bu sorunlar uzakta olsan da olacak...İlerde siz de kaynana olacaksınız,bir şey değil bu düşüncelerinizden dolayı görmeden istenmeyen kaynana olacaksınız. :) Hem aynı evde olalım dememiş,apartman aynı sadece.

evli olan kımse onermıyo evlı olmayanlarsa olabılır dıyo. dunden berı dogru duzgun konusamadm sevgılımle nasıl ıkna etcem. üzüntüsünü nasasıl geçiricem benı nasıl anlar çok ihtiyacım var bu soruların cvbına :((

Bayanlarda ki kaynana düşmanlığı nedir anlamadım gitti,belki de çok iyi anlaşacaksınız :KK14:Ben kendimi bildim bileli aile apartmanında oturuyorum iyi yani her ailede olan sorunlar oluyor arada sadece o. Ki bu sorunlar uzakta olsan da olacak...İlerde siz de kaynana olacaksınız,bir şey değil bu düşüncelerinizden dolayı görmeden istenmeyen kaynana olacaksınız. :) Hem aynı evde olalım dememiş,apartman aynı sadece.

ne kdar yakın o kadar sıkıntı dıye dusunuyorum ne kadar ıyı olurlarsa olsunlar

Simdiden konusulmasina dert edilmesine gerek yok bence henuz sevgilisiniz

Aranizi bozmayin olabilir zamani gelince konusulur zaten deyip kapatin zaten renginizi belli etmissiniz :oops:

Aileyle sorun uzakta olsalar da olur ayrica bu sekilde yasayip mutlu olan da var bir arkadasim sirf bebek dusundugu icin yardimci olurlar diye evini kayinvalidesinin apt.tasidi:KK39:
evet zamanı gelınce konusulur ama sımdı o arsa alsa ev yapmaya baslasalar sonra bn aynı bınada oturmam demek bence dha buyuk felaket..

daha sevgilin mi hiçbir şey anlatma şimdiki kızların ve sevgili erkek arkadaşlarının evcilik oynar gibi ilerde anamla oturcan ev alcan şu takılcak hesaplarına girmesi çok irite oluyor..
konu sahibi iş ciddiyete binecek gibi olana kadar bu tarz anlaşmalara girmeyin sonra siz kötü olursunuz dost tavsiyesidir..

iş ciddiyete bındıkten snra daha sıkıntı bence. eve baslandıktan snra ben olmaz desem ben bızımkılere ne dıcem muhabbetı olur o zamanda. iş başlamadan kotu gelin olurum.

Hele bir bina yapılsın da sora düşünürsünüz.. Bina yapıcam diyip öyle ha diyince yapılsa keşke..
yapılmıyo tabıkı ama fıkrımıde bılmesı gerek dıye dusundum bosuna hayaller kurmasın.

o kadar korkulucak bir durum yok aslında sadece insanın yapısıyla alakası olduğuna inanıyorum karşındaki insanda önemli tabi sen şimdiden ailesini tanıyamazsın zaten artık ne çıkarsa bahtıma diceksin
bende senin gbi çok kafamda soru işaretleri taşıyordum 1,5 sene önce iş için ben eşimin bulunduğu şehre geldim ve kira vermemek için kayınvalidemin binasında onlara ait başka daire vardı eşyalarımı aldılar tadilat yaptırdılar herşey sıfırdı orda yaşamaya başladım ama benim düğünüm olmamıştı daha nikahım vardı sadece inan hiçbir sıkıntıda yaşamadım kayınvalidemi.kayınpederimi çok severim onlarda benim gözümün içine bakıyolar benim ağzımdan bişey çıksında onu gidip alalım diye bekliyolar inan kendi ailemin evindeyken sinir hastası olmuştum ben sinir krizleri geçiriyordum burda anlaşamadığım bitek ortanca görümcem var onlada zaten arada yanlış anlaşılmalar oluyor ondan dolayı yoksa oda benim iyiliğim için uğraşıyor zaten uzakta oturuyor o çok sık gelemiyor...
vel hasıll çok fazla kafaya takma ben kk da uzağa gelin gitmek ve k.valideyle aynı binada oturmakla ilgili hemen hemen bütün konuları okumuşumdur ve okuyunca kısa süreli ağlama krizlerine giriyordumm
kendi kendimin psikolejisini bozmuşum:KK48: takma o kadar kafayı nasip zaten bu işler ben kocamla vee ailesiyle çooooooooooooookkkk mutluyum sende mutlu olursun inşallah :KK50:

Sizin tuzunuz kuru galiba.Herkes sizin kv gibi olacak değil.

Fikrimiz Yumoos, post: 37267195, member: 615742"]Evli değilim de böyle şeylere karşı da değilim neden olmasın + fikrimi söyledim ben.[
Bekara k...rı boşamak kolaydır.Evlenirken kötü huylu bir KV. Olsa yine aynı fikirde olur musunuz?

o kadar korkulucak bir durum yok aslında sadece insanın yapısıyla alakası olduğuna inanıyorum karşındaki insanda önemli tabi sen şimdiden ailesini tanıyamazsın zaten artık ne çıkarsa bahtıma diceksin
bende senin gbi çok kafamda soru işaretleri taşıyordum 1,5 sene önce iş için ben eşimin bulunduğu şehre geldim ve kira vermemek için kayınvalidemin binasında onlara ait başka daire vardı eşyalarımı aldılar tadilat yaptırdılar herşey sıfırdı orda yaşamaya başladım ama benim düğünüm olmamıştı daha nikahım vardı sadece inan hiçbir sıkıntıda yaşamadım kayınvalidemi.kayınpederimi çok severim onlarda benim gözümün içine bakıyolar benim ağzımdan bişey çıksında onu gidip alalım diye bekliyolar inan kendi ailemin evindeyken sinir hastası olmuştum ben sinir krizleri geçiriyordum burda anlaşamadığım bitek ortanca görümcem var onlada zaten arada yanlış anlaşılmalar oluyor ondan dolayı yoksa oda benim iyiliğim için uğraşıyor zaten uzakta oturuyor o çok sık gelemiyor...
vel hasıll çok fazla kafaya takma ben kk da uzağa gelin gitmek ve k.valideyle aynı binada oturmakla ilgili hemen hemen bütün konuları okumuşumdur ve okuyunca kısa süreli ağlama krizlerine giriyordumm
kendi kendimin psikolejisini bozmuşum:KK48: takma o kadar kafayı nasip zaten bu işler ben kocamla vee ailesiyle çooooooooooooookkkk mutluyum sende mutlu olursun inşallah :KK50:

şanslıymıssınız ne mutlu size.. ama ben vazgeçirdim gibi bişey yani en azından kendımı anlatabıldım ona..

Biraz yapi meselesi...
Kimisi ailece cay icip dizi izleyelim der...Hic problem degil, cat kapi gelsinler gitsinler yakin olalim der...
Kimisi ben kurallara gelemem, geldin gittin hesabi yapamam, icimden geldigi gibi davranirim, yuz goz olmayi sevmem der, saygim sevgim sonsuz ama bu baglayici durum beni daraltir der...
Hangisi olduguna karar ver...
Benim sahsi fikrim oturma ama sana bagli dedigim gibi...

Back
X