Onun yaptigini sende ona yap sende oyna herkes varken ozelliklede esin varken cok iyi davran annecim annecim kimse yokken isimi begenmiyor al kendin yap ozman de lafmi sokuyor hemen cevap ver sende laf sok esinede asla kotuleme ben bunlari yapmam yapamam ama yapan vok tanidigim var ise yariyor
Ay ne anlarlar acaba kotulukten valla ben olsam gitmem ama bence sorun ogluslarda benim esim bana anneme git sunu yap bunu yap diye asla kelime konusmadi konusamazda herkesin kendi hayati var sirf onlarin ailesi diye biseylere katlanip kafa yormak zorunda degilsin esinle konus annen boyle boyle yapiyor ben senin ailen diye saygi gosterdikce o daha fazla yapiyor ya artik su kadina inanma ya beni goturme yada cevabini ver deHayatım boyunca hep dürüst oldugum icin kaybettim. Kadın iftira dahi atıyor. Benim eltimle kötü olmamı istiyor ki gönlünce kötülesin bizi. Eşime yengesini eşimin kardesine beni kötülemek istiyor. Sürekli hasta zaten. Hastalığı kullanıp cocuklsrını etrafında döndürüyor. Ortada bir sorun yokken surat asıyor. Ki oğulları sorsun huzursuzluk cıksın dşye
Sizin kocalarınız bile isteye çamura yatıyor o zaman ,anasını kötü diyip tükürdüğünü yalamamak için duymamaz ayağına yatın o zaman en iyisiDenedikanamın saflıgını kullandın diye küstü kocacıgım. Yaslı kadın utanmadın mı dedi bir de. Vicdansız zalim gelin oluverdim
Ay ne anlarlar acaba kotulukten valla ben olsam gitmem ama bence sorun ogluslarda benim esim bana anneme git sunu yap bunu yap diye asla kelime konusmadi konusamazda herkesin kendi hayati var sirf onlarin ailesi diye biseylere katlanip kafa yormak zorunda degilsin esinle konus annen boyle boyle yapiyor ben senin ailen diye saygi gosterdikce o daha fazla yapiyor ya artik su kadina inanma ya beni goturme yada cevabini ver de
tınlamayıp yav he he diyceksiniz. Eğer ciddiye alıp bir karşılık verirseniz yine siz kötü olursunuz.Eşimin kardeşi ve eşim bizleri kötü biliyor. Annesinin ne mal oldugunu göremiyor çünkü oynuyor kv. O yüzden oralı olmuyorum ama huzursuz ediyor. Tavrı hareketleri sinir bozucu
Benim de görümcelerle sıkıntım var o yüzden tatilde herkes kendi annesine gider .. diğer taraf telefonla aranıp bayram kutlanır yahut hal hatır sorulur..Ya ailesini özlüyor inanın ben ona kıyamıyorum. Aslında cok cok iyi biri eşim. Annesi akli dengesi bozuk gibi. Senede 2 defa katlanıyorum. Cok söyledim herkes kendi ailesine gitsin diye de.. Öyle evlilik mi olur ben istemem dedi.
Şaka gibi kadın desenize , valla Allah yardımcınız olsun fiştekçi insanlara baş gelinmezŞu yazdıklarınızı defalarca uyguladım. Kadın bizi sevmeyi geçin cocukların dahi sevgisiz. Sadece kullanmaya çalışıyor. Cocukları anlamıyor ama etrafında pervane oluyorlar. Yazık vallahi. Üzülüyorum çünkü cidden eşim iyi. İyi adamlarla evliyiz. Ama gelin görün ki anası bi türlü kabullenemiyor. İstiyor ki kocalarımız bize karsı kötü olsun. Kavga etsin. Annesinin yanında dövsün yani o derece
Canım ben eşimin akrabalarına gitmedim çünkü o kadar sey yasadım hiç kapımı açmadılar hala amca vs bahsediyorm her seyde gittiğim ettim banada laf sokma falan bu bayramda kimseye gitmedim eşim benim hatrıma gidelim dedi bende benim hatırım ne olacak dedim, yani bazı seyler hatır gönulle olmuyorEvet derdim tam olarak bu. Eşimin ailesinden ayrı sehirde yaşıyoruz. Bayram münasebetiyle kv evine geldik. Kendisinden pek haz etmem mesafemi korumaya calışırım. Sırf kocamın hatırı icin gidilecegi vakit ikiletmem. Neyse efendim biz eltimle aynı kafada iki gelin olarak iyi anlasırız. Kaç senedir bir aradayız hani bir sorunumuz vs olmadı şükür. Tek derdimiz kv. Kadın sürekli birbirimizin eslerine karsı bizleri fişekler. Tahrik eder kavga edelim diye. Bizleri kötü göstermek icin epey uğrasır. Geçtiğimiz yıl kan kusturdu tatilde bize. Beni kötüledi. Tartısma olmustu aramızda ama öyle güzel akladı ki kendini.. Tüm suçlu ben oldum. Geçimsiz vs diye adımı cıkardı. Ben de kocamla boşanma asamasına geldim. Baktım kv görümce gülerek boşanmamı bekliyor. Neyse ben daha da uysal olup akıllandım bu süreçte. Çünkü tek zarar gören benim evliliğimdi. Bu sene asla prim vermedim kvye. Kendi de bundan olacak ki dellendi iyice. İki geline surat asıyor. Abuk sabuk davranıyor. Her seyde sikayet ediyor. Her fırsatta laf sokuyor. Bizler uzakta oldugumuz icin onun evinde toplanıyoruz. Ne yemek ne bulaşık ne çamasır asla karısmaz ki bizde yaparız. Her işi yaptıgınız halde sürekli laf eder. Yaptıgımız işi beğenmez. Senede 2 defa böyle geliyoruz eşler icin mecbur kalıyoruz. Ama sürekli trafo gibi gergin bir ortam yaratıyor. Sizce ne yapmalıyız ki bir sorun cıkmadan evlerimize dönelim???
Gerekli olmadıkça konuşma.Ya ailesini özlüyor inanın ben ona kıyamıyorum. Aslında cok cok iyi biri eşim. Annesi akli dengesi bozuk gibi. Senede 2 defa katlanıyorum. Cok söyledim herkes kendi ailesine gitsin diye de.. Öyle evlilik mi olur ben istemem dedi.
Ne kadar güzel keske benşm esim de kabul etse. Artık annesinin filan farkında ama bensiz gelmiyor ne yazık kiBenim de görümcelerle sıkıntım var o yüzden tatilde herkes kendi annesine gider .. diğer taraf telefonla aranıp bayram kutlanır yahut hal hatır sorulur..
Benzer seyler yaşıyorum da bu kadar ekşınlı değil. Fakat görmezden gelirsen sende kralı yokEvet derdim tam olarak bu. Eşimin ailesinden ayrı sehirde yaşıyoruz. Bayram münasebetiyle kv evine geldik. Kendisinden pek haz etmem mesafemi korumaya calışırım. Sırf kocamın hatırı icin gidilecegi vakit ikiletmem. Neyse efendim biz eltimle aynı kafada iki gelin olarak iyi anlasırız. Kaç senedir bir aradayız hani bir sorunumuz vs olmadı şükür. Tek derdimiz kv. Kadın sürekli birbirimizin eslerine karsı bizleri fişekler. Tahrik eder kavga edelim diye. Bizleri kötü göstermek icin epey uğrasır. Geçtiğimiz yıl kan kusturdu tatilde bize. Beni kötüledi. Tartısma olmustu aramızda ama öyle güzel akladı ki kendini.. Tüm suçlu ben oldum. Geçimsiz vs diye adımı cıkardı. Ben de kocamla boşanma asamasına geldim. Baktım kv görümce gülerek boşanmamı bekliyor. Neyse ben daha da uysal olup akıllandım bu süreçte. Çünkü tek zarar gören benim evliliğimdi. Bu sene asla prim vermedim kvye. Kendi de bundan olacak ki dellendi iyice. İki geline surat asıyor. Abuk sabuk davranıyor. Her seyde sikayet ediyor. Her fırsatta laf sokuyor. Bizler uzakta oldugumuz icin onun evinde toplanıyoruz. Ne yemek ne bulaşık ne çamasır asla karısmaz ki bizde yaparız. Her işi yaptıgınız halde sürekli laf eder. Yaptıgımız işi beğenmez. Senede 2 defa böyle geliyoruz eşler icin mecbur kalıyoruz. Ama sürekli trafo gibi gergin bir ortam yaratıyor. Sizce ne yapmalıyız ki bir sorun cıkmadan evlerimize dönelim???
Teşekkürler ilk fırsatta okuyacagımSun Tzu - Savaş Sanatı
gerçekten okuyun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?