Kv ile eşimin kavgasi

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.478
548
Yani oh olsun demek istemiyorum ama icimin yaglari da erimedi degil açıkcasi:ıslık:

Kv oglum dogdugundan beri banyosunu yaptirmak istiyodu ben kabul etmiyodum eşim en son dayanamadi bugun gelsin yikasin dedi tm demedim ama olmazda demedim aksam geldi esim hazirladi herseyini, yikadilar ben odaya hic girmedim kayinbiraderim de vardi videoya cekmisler yikarken

Yikarkende bi kac bagiris sesi duydum ama hic girip bakmadim
Sonra cay falan hazirladim tam kapinin onune geldim eşim bagiriyodu videosunu birilerine gondermis kv.
Kv ye neden gonderdin dedi gondermedim dedi telefonunu alip bakmis gondermisin iste neden yalan soyluyosun dedi kv den ses yok bende duymamis gibi odaya girdum

Bisey demedim oglumla oynuyodum konusuyodular hic dinlemedim kv telefonu eline alip bak firlatirim dedi eşime onu duydum odadan ciktim oglumla
yine devam ettiler
Sonra kv hizla evden cikti esimde kardesine soyle ona haksiz falan dedi
Ben konuyu bilmiyorum saniyo su an ama ben boyle olacagini biliyodum
Neden bütün sulalesi oglumun pipisini görüyo bunu hic anlamiyorum sindiremiyorumda. :ukala:
Sessiz kalmaya devam mi etsem yoksa bende kv ile konussam mi kararsizim..

Ben şu an sadece o bebeğin mahreminin yollanmasını dert edindim açıkçası. Acaba bir gruba mi attı yoksa tek kişi mi? Eğer tek kişiyse ciddi bir şekilde arayıp silmesini isteyin bence.

eşiniz gereken tepkiyi vermiş, yüz göz olmayın.
bir daha da böyle bir şeye izin vermeyin.

o çocuğun mahremiyetini korumak anne-baba olarak sizin göreviniz.
Wvet bu mahrem konusunda ayni fikirdeyim altini degistirme isini falanda yapmak istiyo surekli kacirmaya calisiyorum

Ben baştan yasak koydum bu konuda. Çocukların resimleri sosyal medyada paylaşılmiyor ve ciplak resimler çekilmiyor. Esiniz bu konuda hassas davranmakta dogru yolda. Kendi aralarında halletsinler. Esiniz zaten tepkisini dile. Getirmiş
Bizde resim tutma konusunda tuttuk herkesi ama dogudugunun ertesi gunu kv whatsap durumda paylasmisti esim zorla kaldirtti

kadın bir hata yapmış devamlı kötü huylu bir kadın değilse artık büyütmeyin siz de dersini almıştır zaten
Bu mahremiyet konusunda hic dusunceli degil genelde tavri bu.
Gecende esimin teyzesi sunnet i iyilesti mi diye sordu kv gecti ac bak istersen dedi bnm yanimda:olamaz:

Ben şu an sadece o bebeğin mahreminin yollanmasını dert edindim açıkçası. Acaba bir gruba mi attı yoksa tek kişi mi? Eğer tek kişiyse ciddi bir şekilde arayıp silmesini isteyin bence.
Sanirim gruba atilms cunku eşimin bnm gormesini istemediklerim var belki neden sormuyosun dedigini dydum

Bu mahremiyet konusunda hic dusunceli degil genelde tavri bu.
Gecende esimin teyzesi sunnet i iyilesti mi diye sordu kv gecti ac bak istersen dedi bnm yanimda:olamaz:
o zaman size her geldığınde daha resım vıdeo çekmeden hemen uyarın kadını 3 5 kere uyarınca korkar artık yapmaz

Foto paylaşılmasına karşı değilim ama pipili video :işsiz: kocan diyeceğini demiş ;) hiç sesini çıkarma kocan derse birşey sana hatta tamam olan olmuş demişsin diyeceğini de hiç üstünde durmuyormuş gibi davran ;)

Foto paylaşılmasına karşı değilim ama pipili video :işsiz: kocan diyeceğini demiş :KK66: hiç sesini çıkarma kocan derse birşey sana hatta tamam olan olmuş demişsin diyeceğini de hiç üstünde durmuyormuş gibi davran :KK66:
Ama oyle de yaparsam sanki bnm acimdan sorun yokmus gibi olmaz mi sanki paylasmasi sorun degilmis gibi.
Cunku bnm.icin buyuk sorun

Sonucta ortada bi pipi var :deli:

Ama oyle de yaparsam sanki bnm acimdan sorun yokmus gibi olmaz mi sanki paylasmasi sorun degilmis gibi.
Cunku bnm.icin buyuk sorun

Sonucta ortada bi pipi var :deli:
Kıymetli pipililer :27::anne: o zaman bu olaya karşı düşüncemi biliyorsun sen zaten ama gerekeni söylemişsin bidaha da yapamaz artık tarzında konuş kocanı sakinleştirmeye çalısman sana artı bu an olarak döner :27:
Bi anlasam göster bakim amcana pipini muhabbetini :olamaz:

Kıymetli pipililer :KK53::anne: o zaman bu olaya karşı düşüncemi biliyorsun sen zaten ama gerekeni söylemişsin bidaha da yapamaz artık tarzında konuş kocanı sakinleştirmeye çalısman sana artı bu an olarak döner :KK53:
Bi anlasam göster bakim amcana pipini muhabbetini :olamaz:
Eşim hadi iyisin annem gelmez 1 2 ay dedi :D sordm boldu diye anlatmadi bende üstelemedim bilmiyomus gibi davranicam konusursam sevindigimi belliederim diye korkuyorum :)

Şu an kanım dondu.Resmen çocuğunuzun mahrem görüntülerini elalemle paylaşmış.Gönderdikleri arasında yanlış olan kişiler olabilir belki kayınvalideniz bunu bilmeden bu kişiye göndermiş olabilir.Çok rahatsız edici bir durum

Valla çok iyi olmuş dedim istemsizce çünkü ben eşime her böyle bişey için laf söylediğimde sen annem i istemiyorsun derdi

Artık bırakıyorum ikisini başbaşa bana sarmadan oğlunu yiyor

Artık bunaltiyorlar insanı bizimkinde eski telefon var çekse bile kendinde kalıyor bin şükür :D

Back
X