- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
Merhaba arkadaşlar, biliyorum bu konu buraya çok açıldı. Bende oturulur mu hiç öyle rahat edilmez ki derdim hep. Ve şimdi ben bu sorunun içine düştüm. Ne karar vereceğimi bilmiyorum. Kv nin iki katlı evleri var. Daha önceden kiracıları vardı onlar ev alıp çıktılar. Uzun zamandır boş orası. Biz de nişanlımla 2,5 senedir nişanlıyız. Niye bu kadar uzun diye sorarsanız askerliği vardı askere gitmeden önce nişanlandık askerliğini yaptı geldi. Uzunca bir süredir iş arıyor. Ama bir türlü bulamadı. Şimdi bir iş var inşallah olmak üzere bir okula güvenlik olarak girecek. Buraya kadar her şey çok iyi. Ben de belediye kurumunda çalışıyorum merkezde. Bana otobüs ücretsiz. Bugün Kp nişanlıma bizim buraya taşının nasıl olsa Browni ye ücretsiz boşuna yol ücreti vermeyin. Benim çalıştığım yerle orasının mesafesi 1 saat. Kira istemeyiz sadece elektrik su ödeyin yeter demiş. Ben ilk baştan beri karşıyım. Ne bizimkilere ne de onların ailesine yakın oturmak istemiyorum. Nişanlım geliş gidiş yaparsa günlük 8 tl yola gidecek. Gerçi annem buna hayatta izin vereceğini pek sanmıyorum da.
Şimdi ben ne yapacağım nişanlım gidiş geliş yaparım diyor ama aklının bir ucunda da beraber oturma fikri geçiyor.
Şimdi ben ne yapacağım nişanlım gidiş geliş yaparım diyor ama aklının bir ucunda da beraber oturma fikri geçiyor.