• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile evinde oturma

Ben istemezdim. Hani anne baba yasli hasta olur yardima muhtaç olurlar o zaman durum farklı olur, ama böylece ilk seneleri beraber geçirmek istemezdim
Yani bende böyle düşünüyorm.

ben o kısmı yanlş okumuşum:olamaz: karşılıklı melekte olsanız altlı üstlü zor sen nişanlını ikna et. bu ev güzel değil beğenmiyorum köyde yaşayamam falan de
Şuanlık hiçbir sıkıntımız olmadı sayılır. Aradı çıkan bazı şeyler hariç ama yakın olunca bir şey çıkar diye düşünüyorum.

Oturma kabul etme.
Erkeklere göre ne olacak zaten. Evlenmeden öncede orda oturuyodu evlenince de oturur.
Kadının evine taşındıkları zamanı da görmek isteriz böylelerinin.
Zaten erkelere göre hiç sorun yok sinir oluyorum. Bi ara bizim evin altı boştu biz oturalım diye bir teklifte bulundu. Ama belki de benim ağzımı arıyor da olabilir.

bence de

Merhaba arkadaşlar, biliyorum bu konu buraya çok açıldı. Bende oturulur mu hiç öyle rahat edilmez ki derdim hep. Ve şimdi ben bu sorunun içine düştüm. Ne karar vereceğimi bilmiyorum. Kv nin iki katlı evleri var. Daha önceden kiracıları vardı onlar ev alıp çıktılar. Uzun zamandır boş orası. Biz de nişanlımla 2,5 senedir nişanlıyız. Niye bu kadar uzun diye sorarsanız askerliği vardı askere gitmeden önce nişanlandık askerliğini yaptı geldi. Uzunca bir süredir iş arıyor. Ama bir türlü bulamadı. Şimdi bir iş var inşallah olmak üzere bir okula güvenlik olarak girecek. Buraya kadar her şey çok iyi. Ben de belediye kurumunda çalışıyorum merkezde. Bana otobüs ücretsiz. Bugün Kp nişanlıma bizim buraya taşının nasıl olsa Browni ye ücretsiz boşuna yol ücreti vermeyin. Benim çalıştığım yerle orasının mesafesi 1 saat. Kira istemeyiz sadece elektrik su ödeyin yeter demiş. Ben ilk baştan beri karşıyım. Ne bizimkilere ne de onların ailesine yakın oturmak istemiyorum. Nişanlım geliş gidiş yaparsa günlük 8 tl yola gidecek. Gerçi annem buna hayatta izin vereceğini pek sanmıyorum da.

Şimdi ben ne yapacağım nişanlım gidiş geliş yaparım diyor ama aklının bir ucunda da beraber oturma fikri geçiyor.
Kesinlikle oturma derim. Tamam maddi yönden rahat edersin fakat bu işin manevi boyutu var. Yıpranırsınn

Senaryo hep böyle başlıyor zaten sonrası malum huzursuzluk.. beklenti çok artıyor yakın oturunca..
Bizim kv de geçim zor kira vererek yapamazsınz altımıza gelin ( güzelce ezelim) dedi. 2 sene sonra aylık 550 istedi, mobilya aldırdı ve bide küçük ayrıntı düğün takılarını da aldılar: ) sizinkiler bu kadar pişkin olmazlar belki ama büyük risk..

hatta kvye gelen her misafir akraba sizi de bağlayacak. karı koca oturup bi film izlemeye hasret kalacaksınız. bunlar art niyetli yapılan şeyler değil belki ama bir laf var çok severim " çok muhabbet tez ayrılık getirir." mesafe olsun arada kvye gider oturur dönersiniz. en güzeli
Ne güzel anlatmışsınız.Aynen dediğiniz gibi oluyor evinizin duvarları ayrı oluyor.Onun dışında her şeyiniz ortakmış gibi oluyor misafirler bile.

hiç gerek yok
ne kadar uzak o kadar tatlı
Evet hiç riske girmeye gerek yok ama nişanlıma bunu nasıl izah edeceğim onu düşünüyorum
Kocalara göre hep ne olacak ki?Ama siz mümkün olduğu müddetçe tercih etmeyin derim.
Evet onlara göre hiç bir şey olmuyor sinir oluyorum onada
Senaryo hep böyle başlıyor zaten sonrası malum huzursuzluk.. beklenti çok artıyor yakın oturunca..
Bizim kv de geçim zor kira vererek yapamazsınz altımıza gelin ( güzelce ezelim) dedi. 2 sene sonra aylık 550 istedi, mobilya aldırdı ve bide küçük ayrıntı düğün takılarını da aldılar: ) sizinkiler bu kadar pişkin olmazlar belki ama büyük risk..
Böyle risklere girmek istemiyorum

hatta kvye gelen her misafir akraba sizi de bağlayacak. karı koca oturup bi film izlemeye hasret kalacaksınız. bunlar art niyetli yapılan şeyler değil belki ama bir laf var çok severim " çok muhabbet tez ayrılık getirir." mesafe olsun arada kvye gider oturur dönersiniz. en güzeli
Evet haklısınız bir de böyle bir durum var. Akrabası da çok zaten gelen giden . Rahat edemeyiz ki

Merhaba arkadaşlar, biliyorum bu konu buraya çok açıldı. Bende oturulur mu hiç öyle rahat edilmez ki derdim hep. Ve şimdi ben bu sorunun içine düştüm. Ne karar vereceğimi bilmiyorum. Kv nin iki katlı evleri var. Daha önceden kiracıları vardı onlar ev alıp çıktılar. Uzun zamandır boş orası. Biz de nişanlımla 2,5 senedir nişanlıyız. Niye bu kadar uzun diye sorarsanız askerliği vardı askere gitmeden önce nişanlandık askerliğini yaptı geldi. Uzunca bir süredir iş arıyor. Ama bir türlü bulamadı. Şimdi bir iş var inşallah olmak üzere bir okula güvenlik olarak girecek. Buraya kadar her şey çok iyi. Ben de belediye kurumunda çalışıyorum merkezde. Bana otobüs ücretsiz. Bugün Kp nişanlıma bizim buraya taşının nasıl olsa Browni ye ücretsiz boşuna yol ücreti vermeyin. Benim çalıştığım yerle orasının mesafesi 1 saat. Kira istemeyiz sadece elektrik su ödeyin yeter demiş. Ben ilk baştan beri karşıyım. Ne bizimkilere ne de onların ailesine yakın oturmak istemiyorum. Nişanlım geliş gidiş yaparsa günlük 8 tl yola gidecek. Gerçi annem buna hayatta izin vereceğini pek sanmıyorum da.

Şimdi ben ne yapacağım nişanlım gidiş geliş yaparım diyor ama aklının bir ucunda da beraber oturma fikri geçiyor.
Oyle sagdan soldan, önden arkadan, yandan beriden tutmaya gerek yok.. Dipdibe ayni evde veya ayni binada oturup memnun olanlarin sayısı bi elin parmaklarını geçmez.. Ne gereği var?

Evet bence de öyle

Yani bende anlatmaya çalışıyorum ikna oldu gibi ama yine bu karşıma çıkacağından eminim.
O zaman karsindaki adami ve iliskini gozden gecir.. Ailem de ailem diyecekse, iki sozleriyle etki altina alacaklarsa ve senin isteklerini yok sayacaksa vazgec bu evlilikten, net..

Bana kalırsa 2.5 yıl nişan dönemi kolay degil,nisanlinizin iş olayida tam oturmamış.bana kalırsa kayınvalidenizin ayrı bir evi varsa,aynı bina dahi olsa bu büyük bır nimet.kira derdiniz filan olmayacak.eger anlayışlı saygılı insanlarsa sınırlarını da bilirler.durumunuz iyi olunca ev alıp başka yere taşınmak sartiyla bence taşınabilirsiniz.bence anne baba olarak çok makul bir teklifte bulunmuşlar ben çok iyi niyetli buldum.onyargilarinizdan kurtulun.ev geçimi kolay değil.bu imkanı değerlendirin.

Bende iki yıl kayınvalideme çok yakın oturdum,ayrılırken ağladım.herzaman olumlu ve pozitif baktım.alingan değildim onlarda çok özverili insanlardı.sizin baska yerde kiraya oturmak istemeniz bana lüks geldi.daha doğrudurust işi gücü oturmamış.imkanlar kısıtlı.2.5 yıl olmuş.biran evvel yuvanizi kurmaya bakın.olumsuz düşünmeyin,nisanliniza destek olun.burada boşanmak ve ayrılmak kolaydır tüm sözlere kulak asmayin.pozitif düşünün.

Bence birlikte oturma fikri cok yanlış. Ben olsam oturmazdım. Madem amaçları destek olmak, o evi kiraya versinler kirasını da size..

Istediginiz yerde oturun hemde günde 1 saat yol cekmezsiniz.

Yarın birgün hamile kalırsınız 1 saat yol azap olur sizin için.

Back
X