KV ile hiç bir zaman anne kız olmadik

Öyle bir ses çıkarıyorlarki hiç merak etmeyin.
Burada o çok kıymetli oğluşlarını o zaman evlendirmesinler bir zahmet..

Evet, ben aslında kv'm çok iyi, pamuk gibi, kanatsız melek, bana hiç karışmaz, biz anne-kiz gibiyiz diyenlerden bahsediyorum. En iyi görünenler bile aslında gelini eleştirmek ister de ya gelin baskındır ondan çekinir ya da oğlum üzülmesin der, yani ilk önce kendi oğlunu düşünür.

Niye açıklama yapıyorsun ki. Yeni kahvaltı ettik, süpürmeye mutfaktan basladım vs...
Kişi kendinden sorulur, kaynanadan değil. Benm kayınvalidem temizlik hastası ciddi anlamda, bende 2 cocukluyum evi poook götürüyor. O gelecek diye ekstra kendimi hiç kasmıyorum. Ayrıca Aramız çok çok iyi olmasına rağmen anne kız olmaya çalışmıyorum. Azcık dik durun. Eçiş büçüş durmayın karsısında.

Evet, ben aslında kv'm çok iyi, pamuk gibi, kanatsız melek, bana hiç karışmaz, biz anne-kiz gibiyiz diyenlerden bahsediyorum. En iyi görünenler bile aslında gelini eleştirmek ister de ya gelin baskındır ondan çekinir ya da oğlum üzülmesin der, yani ilk önce kendi oğlunu düşünür.

Oda o kadar nadir ki,bir olay çıksa inanın geline takar..

Ben 32 yıldır evliyim k.validem ısrarla o kadar uyarmama köpürmeme rağmen o bile yapıyor.
Değişmez bunlar..

Anne kız beklentiniz olmasın zaten. Çünkü anneniz değil. Benim dedem vefat etti bassagligina geldi kahkalarla telde konuştu. Anne olsa böyle davranması. Hiç kimseye şimdi şunu yapcam diye hesap verme baksın tonlama bile

hangi kaynana gelin zaten anne kız olabilmiş ki?
evinizdeki dağınıklık için sakın bir daha hesap vermeyin, o size hesap soracak konumda değil; orası sizin eviniz.
kardeşiniz için alınganlık yapmayın, duymamazlıktan gelin. bence mümkün olduğunca ortak vakit geçirmeyin

KV ile aynı apartmandayiz .2.5 yaş çocuğum var . En büyük skntim KV lafci biri evime geldiğinde evim daginiksa ne biliyom bakar etrafa çaktırmadan ve bu bakışları beni sinir ediyor. Arkamdan konuşmuş kulağıma geldi. Ve inanır mısınız sürekli temizlerim bir gün dağınık olsun bu kadar olmaz o an çıkıp geliyor:KK43: geçen kahvaltiyi yaptık eşim çocuk ben neyse sofrayı kaldırdım kapı çaldı bir KV geldi girdi içeri. Bende mutfağı makineye tutuyordum odayı yeri girgirlamamistim tuhaf tuhaf yere bakıyordu hemen girgiri getirdim yeni kahvaltti ettik anne mutfaktan basladiydim supurge Tutmaya dedim yaniiiiii sürekli bu konuda muzdaribim. Hiç anlayış yok bu konuda çocuğu var hamile demez. Birde canımı skan bsy daha oldu kizkardesim var 32 yaş bekar. Evlenmedi. Neyse komşumuzun kızı var o da 32 yaş evleniyo ikidebir yanımda kart kız evleniyo kart kizi aldılar diyor bende sanki kardeşim için laf mı sokuyor diyorum ne alaka dersiniz ama sacmami sizce. Biliyorum çünkü huyunu. Daha çok sorunlarımız zaten bı tasinsammmm ah ahhh çok denedim beni de kızı gibi görsün ama lafta öyle icraatta alakası yok arkamdan konuşur sürekli.
Ya kimisi iyi yürekli kimisi kötü yürekli.Ama kendi kızı gibi ve kendi annesi gibi göremez kimse.Ben olsam senin yerinde ev benim dağınıklık benim edasında ona hesap vermezdim.Hatta o geldiğinde bilerek dağınık bırakırdım.Onu ilgilendirmez.O kart olayına da takılma o onun edepsizliği.Herkes kendine yakıştığı gibi konuşur.Onu kaale alma alırsan sen suçlu olursun.Senin kardeşine mi dedim ne üstüne alınıyorsun gibi...

KV ile aynı apartmandayiz .2.5 yaş çocuğum var . En büyük skntim KV lafci biri evime geldiğinde evim daginiksa ne biliyom bakar etrafa çaktırmadan ve bu bakışları beni sinir ediyor. Arkamdan konuşmuş kulağıma geldi. Ve inanır mısınız sürekli temizlerim bir gün dağınık olsun bu kadar olmaz o an çıkıp geliyor:KK43: geçen kahvaltiyi yaptık eşim çocuk ben neyse sofrayı kaldırdım kapı çaldı bir KV geldi girdi içeri. Bende mutfağı makineye tutuyordum odayı yeri girgirlamamistim tuhaf tuhaf yere bakıyordu hemen girgiri getirdim yeni kahvaltti ettik anne mutfaktan basladiydim supurge Tutmaya dedim yaniiiiii sürekli bu konuda muzdaribim. Hiç anlayış yok bu konuda çocuğu var hamile demez. Birde canımı skan bsy daha oldu kizkardesim var 32 yaş bekar. Evlenmedi. Neyse komşumuzun kızı var o da 32 yaş evleniyo ikidebir yanımda kart kız evleniyo kart kizi aldılar diyor bende sanki kardeşim için laf mı sokuyor diyorum ne alaka dersiniz ama sacmami sizce. Biliyorum çünkü huyunu. Daha çok sorunlarımız zaten bı tasinsammmm ah ahhh çok denedim beni de kızı gibi görsün ama lafta öyle icraatta alakası yok arkamdan konuşur sürekli.
pardon da sizin evin dağınıklığından pisliğinden kaynananıza ne hiç te umursamazdım valla. benim düşük riskim varken haber vermeden eşimin akrabaları baskın yaptı eve çat kapı ve hem kendi hem gelini torunları oğlu falan geldi bir anda evde 5 kişi bittiler. düşük riskimden dolayı doktor yat dedi wc harici kalkma. onun için mutfağım dağanıktı. eşim iki günde bir koyuyordu makinaya bulaşığı gelince tip tip bakıyorlar eve köpeğim var birde süpürge yapmadığım için tüyleri vardı. ev baya dağalmış gelin hanım yapmıyormu birşey demişler eşime. Eşimde süpürgeyi çıkartıp önlerine koymuş düşük riski var yatıyor doktor kalkmasın dedi demiş süpürgeyi kaynanaya (yani eşimin halasının kızı olur 65 yalında) vermiş. Geline de mutfağı göstermiş onlarda mecbur kaldılar temizlemeye. insan bir haber verir dimi demiş aynı şehir ama yok baya var 1 saatlik yol. arasaydınız gelmeyin derdim ama madem geldiniz yardım edin demiş. :)))

Ben de kayınvalimdemden cok büyük beklentiler içinde evlendim . Annemle pek anlaşamazdıkk biz bekarken (şimdi anlaşıyoruz gerci) cok büyük beklenti içindeydim cünkü ilk tanıştığımızda o kadar samimi içten iyi niyetli bi insan olarak gördüm ki kanım kaynadı derler ya resmen öyle oldum. Ama sonra görümcemle tanıştım .. aralarındaki muhabbeti gördüm bana davranışlarını gördüm. Ve kendimi geri çektim. Artık anne kız gibi olmaya falan calışmıyorum; o kv ben gelin im. Net bu. 10 güündür ne arıyorum ne o arıyor içim içimi yiyor ama kendimi geri çekmeyi öğrendim. Siz de bence büyük beklentiler içine girmeyin ne kadar büyük beklenti içinde olursanız o kadar üzülürsünüz.

O bakışları bende hep ablam yapardı. U
pardon da sizin evin dağınıklığından pisliğinden kaynananıza ne hiç te umursamazdım valla. benim düşük riskim varken haber vermeden eşimin akrabaları baskın yaptı eve çat kapı ve hem kendi hem gelini torunları oğlu falan geldi bir anda evde 5 kişi bittiler. düşük riskimden dolayı doktor yat dedi wc harici kalkma. onun için mutfağım dağanıktı. eşim iki günde bir koyuyordu makinaya bulaşığı gelince tip tip bakıyorlar eve köpeğim var birde süpürge yapmadığım için tüyleri vardı. ev baya dağalmış gelin hanım yapmıyormu birşey demişler eşime. Eşimde süpürgeyi çıkartıp önlerine koymuş düşük riski var yatıyor doktor kalkmasın dedi demiş süpürgeyi kaynanaya (yani eşimin halasının kızı olur 65 yalında) vermiş. Geline de mutfağı göstermiş onlarda mecbur kaldılar temizlemeye. insan bir haber verir dimi demiş aynı şehir ama yok baya var 1 saatlik yol. arasaydınız gelmeyin derdim ama madem geldiniz yardım edin demiş. :)))

Esinizin verdiği tepki süper

Kayinvalidenizle anne kız olmak zorunda degilsiniz. Kaldi ki niye hesap veriyorsunuz. Ona ne yerdeki kirintidan. Ayrıca bir daha kart kız evleniyor derse biz erken evlendik de ne oldu. Allah kocanın da kayınvalidenin de hayırlısını versin dersiniz.

Zaten anneniz degil ki
Yerdeki kirinti icin de hesap vermek zorunda oldugunuz biri hic degil.
Ama komsu kizi uzerinden ablaniza laf soktugunu da sanmiyorum nerdeeeen nereye yani

kayinvalideyle anne kız hiç bi zaman olamazsin.
sonuçta kendi kızı var.
iç içe olur.;
ben kaynanama herşeyi anlatmadim ...
herşeyi anlattiğimda arkamdan bi sürü şeyler sölüyordu millete...
güvenmiyorum...
o alçindan kendi annemi aradim...
kaynanama annem demek istemiyorum sonuçta kocamin annesi .

Eşine helal olsun

Back
X