- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bir ses çıkarıyorlarki hiç merak etmeyin.
Burada o çok kıymetli oğluşlarını o zaman evlendirmesinler bir zahmet..
Evet, ben aslında kv'm çok iyi, pamuk gibi, kanatsız melek, bana hiç karışmaz, biz anne-kiz gibiyiz diyenlerden bahsediyorum. En iyi görünenler bile aslında gelini eleştirmek ister de ya gelin baskındır ondan çekinir ya da oğlum üzülmesin der, yani ilk önce kendi oğlunu düşünür.
Ya kimisi iyi yürekli kimisi kötü yürekli.Ama kendi kızı gibi ve kendi annesi gibi göremez kimse.Ben olsam senin yerinde ev benim dağınıklık benim edasında ona hesap vermezdim.Hatta o geldiğinde bilerek dağınık bırakırdım.Onu ilgilendirmez.O kart olayına da takılma o onun edepsizliği.Herkes kendine yakıştığı gibi konuşur.Onu kaale alma alırsan sen suçlu olursun.Senin kardeşine mi dedim ne üstüne alınıyorsun gibi...KV ile aynı apartmandayiz .2.5 yaş çocuğum var . En büyük skntim KV lafci biri evime geldiğinde evim daginiksa ne biliyom bakar etrafa çaktırmadan ve bu bakışları beni sinir ediyor. Arkamdan konuşmuş kulağıma geldi. Ve inanır mısınız sürekli temizlerim bir gün dağınık olsun bu kadar olmaz o an çıkıp geliyorgeçen kahvaltiyi yaptık eşim çocuk ben neyse sofrayı kaldırdım kapı çaldı bir KV geldi girdi içeri. Bende mutfağı makineye tutuyordum odayı yeri girgirlamamistim tuhaf tuhaf yere bakıyordu hemen girgiri getirdim yeni kahvaltti ettik anne mutfaktan basladiydim supurge Tutmaya dedim yaniiiiii sürekli bu konuda muzdaribim. Hiç anlayış yok bu konuda çocuğu var hamile demez. Birde canımı skan bsy daha oldu kizkardesim var 32 yaş bekar. Evlenmedi. Neyse komşumuzun kızı var o da 32 yaş evleniyo ikidebir yanımda kart kız evleniyo kart kizi aldılar diyor bende sanki kardeşim için laf mı sokuyor diyorum ne alaka dersiniz ama sacmami sizce. Biliyorum çünkü huyunu. Daha çok sorunlarımız zaten bı tasinsammmm ah ahhh çok denedim beni de kızı gibi görsün ama lafta öyle icraatta alakası yok arkamdan konuşur sürekli.
pardon da sizin evin dağınıklığından pisliğinden kaynananıza ne hiç te umursamazdım valla. benim düşük riskim varken haber vermeden eşimin akrabaları baskın yaptı eve çat kapı ve hem kendi hem gelini torunları oğlu falan geldi bir anda evde 5 kişi bittiler. düşük riskimden dolayı doktor yat dedi wc harici kalkma. onun için mutfağım dağanıktı. eşim iki günde bir koyuyordu makinaya bulaşığı gelince tip tip bakıyorlar eve köpeğim var birde süpürge yapmadığım için tüyleri vardı. ev baya dağalmış gelin hanım yapmıyormu birşey demişler eşime. Eşimde süpürgeyi çıkartıp önlerine koymuş düşük riski var yatıyor doktor kalkmasın dedi demiş süpürgeyi kaynanaya (yani eşimin halasının kızı olur 65 yalında) vermiş. Geline de mutfağı göstermiş onlarda mecbur kaldılar temizlemeye. insan bir haber verir dimi demiş aynı şehir ama yok baya var 1 saatlik yol. arasaydınız gelmeyin derdim ama madem geldiniz yardım edin demiş. :)))KV ile aynı apartmandayiz .2.5 yaş çocuğum var . En büyük skntim KV lafci biri evime geldiğinde evim daginiksa ne biliyom bakar etrafa çaktırmadan ve bu bakışları beni sinir ediyor. Arkamdan konuşmuş kulağıma geldi. Ve inanır mısınız sürekli temizlerim bir gün dağınık olsun bu kadar olmaz o an çıkıp geliyorgeçen kahvaltiyi yaptık eşim çocuk ben neyse sofrayı kaldırdım kapı çaldı bir KV geldi girdi içeri. Bende mutfağı makineye tutuyordum odayı yeri girgirlamamistim tuhaf tuhaf yere bakıyordu hemen girgiri getirdim yeni kahvaltti ettik anne mutfaktan basladiydim supurge Tutmaya dedim yaniiiiii sürekli bu konuda muzdaribim. Hiç anlayış yok bu konuda çocuğu var hamile demez. Birde canımı skan bsy daha oldu kizkardesim var 32 yaş bekar. Evlenmedi. Neyse komşumuzun kızı var o da 32 yaş evleniyo ikidebir yanımda kart kız evleniyo kart kizi aldılar diyor bende sanki kardeşim için laf mı sokuyor diyorum ne alaka dersiniz ama sacmami sizce. Biliyorum çünkü huyunu. Daha çok sorunlarımız zaten bı tasinsammmm ah ahhh çok denedim beni de kızı gibi görsün ama lafta öyle icraatta alakası yok arkamdan konuşur sürekli.
pardon da sizin evin dağınıklığından pisliğinden kaynananıza ne hiç te umursamazdım valla. benim düşük riskim varken haber vermeden eşimin akrabaları baskın yaptı eve çat kapı ve hem kendi hem gelini torunları oğlu falan geldi bir anda evde 5 kişi bittiler. düşük riskimden dolayı doktor yat dedi wc harici kalkma. onun için mutfağım dağanıktı. eşim iki günde bir koyuyordu makinaya bulaşığı gelince tip tip bakıyorlar eve köpeğim var birde süpürge yapmadığım için tüyleri vardı. ev baya dağalmış gelin hanım yapmıyormu birşey demişler eşime. Eşimde süpürgeyi çıkartıp önlerine koymuş düşük riski var yatıyor doktor kalkmasın dedi demiş süpürgeyi kaynanaya (yani eşimin halasının kızı olur 65 yalında) vermiş. Geline de mutfağı göstermiş onlarda mecbur kaldılar temizlemeye. insan bir haber verir dimi demiş aynı şehir ama yok baya var 1 saatlik yol. arasaydınız gelmeyin derdim ama madem geldiniz yardım edin demiş. :)))
ben yaşıyorum.Her kv ile aynı Apt da yaşanmaz. Kim dedi size yaşayın diye.
Eşine helal olsunpardon da sizin evin dağınıklığından pisliğinden kaynananıza ne hiç te umursamazdım valla. benim düşük riskim varken haber vermeden eşimin akrabaları baskın yaptı eve çat kapı ve hem kendi hem gelini torunları oğlu falan geldi bir anda evde 5 kişi bittiler. düşük riskimden dolayı doktor yat dedi wc harici kalkma. onun için mutfağım dağanıktı. eşim iki günde bir koyuyordu makinaya bulaşığı gelince tip tip bakıyorlar eve köpeğim var birde süpürge yapmadığım için tüyleri vardı. ev baya dağalmış gelin hanım yapmıyormu birşey demişler eşime. Eşimde süpürgeyi çıkartıp önlerine koymuş düşük riski var yatıyor doktor kalkmasın dedi demiş süpürgeyi kaynanaya (yani eşimin halasının kızı olur 65 yalında) vermiş. Geline de mutfağı göstermiş onlarda mecbur kaldılar temizlemeye. insan bir haber verir dimi demiş aynı şehir ama yok baya var 1 saatlik yol. arasaydınız gelmeyin derdim ama madem geldiniz yardım edin demiş. :)))