KV ile aynı apartmandayiz .2.5 yaş çocuğum var . En büyük skntim KV lafci biri evime geldiğinde evim daginiksa ne biliyom bakar etrafa çaktırmadan ve bu bakışları beni sinir ediyor. Arkamdan konuşmuş kulağıma geldi. Ve inanır mısınız sürekli temizlerim bir gün dağınık olsun bu kadar olmaz o an çıkıp geliyor

geçen kahvaltiyi yaptık eşim çocuk ben neyse sofrayı kaldırdım kapı çaldı bir KV geldi girdi içeri. Bende mutfağı makineye tutuyordum odayı yeri girgirlamamistim tuhaf tuhaf yere bakıyordu hemen girgiri getirdim yeni kahvaltti ettik anne mutfaktan basladiydim supurge Tutmaya dedim yaniiiiii sürekli bu konuda muzdaribim. Hiç anlayış yok bu konuda çocuğu var hamile demez. Birde canımı skan bsy daha oldu kizkardesim var 32 yaş bekar. Evlenmedi. Neyse komşumuzun kızı var o da 32 yaş evleniyo ikidebir yanımda kart kız evleniyo kart kizi aldılar diyor bende sanki kardeşim için laf mı sokuyor diyorum ne alaka dersiniz ama sacmami sizce. Biliyorum çünkü huyunu. Daha çok sorunlarımız zaten bı tasinsammmm ah ahhh çok denedim beni de kızı gibi görsün ama lafta öyle icraatta alakası yok arkamdan konuşur sürekli.
[/QUOTE
Kimse annen değil benimki nisanliyken hep kızım gibi seviyorum derdi evlenince bir sürü eziyet etti hamileyken 1kez bile acıdığını görmedim kart derken kimin yanında ne konuştuğunu bilmesi lazım insanın size mi söylüyor bilmem ama hayat bu yarin onun çocuklarının başına bi şey gelebilir başkasının evladı hakkinda atıp tutması ayıp Allah o zaman evlenmesini uygun bulmuş kime ne