KV ile hiç bir zaman anne kız olmadik

Kayinvalidenle anne kız olmaya calisma canım. Boyle bir beklenti icine girme üzülen sen olursun bosver. Çunku kayinvalidelerin geneli gelinlerini kızı gibi
görmez. Ayrica niye eğilip gırgır yapıyorsun. Birak kalsin, o çat kapı gelmeye utanmıyor sen niye utaniyosun ki ev hali herşey olabilir

Niye açıklama yapıyorsunuz ki. Ona ne yani ona ne? İsterseniz 1 hafta temizlemeden oturursunuz kime ne?
Hata sizde kusura bakmayın ama.
Kendi annem dahil kimseye açıklama yapmak zorunda değilim,evim pisse,dağınıksa bu benim sorunum,kimseyi ilgilendirmez kaldı ki kayınvalide yani.
Açıklama yapmayı bırakın acilen.

Kart kiz konusuna cok sinirlendim.
Anne benim kiz kardesim de 32 yaşinda, o da mi kart kiz kategorisinde deseydin? Konusma seklin cok ayip filan deyin.
Ben sizin gibi sakin kalmazdim, aninda cevabi yapistirirdim.
Temizlik konusuna gelirsek kendi eviniz, isterseniz temizlerseniz, isterseniz de pis birakirsiniz. O eve geldiyinde koşa koşa ev temizlerseniz o da arkanizdan konusur, eve geldiyinde bakislariyla rahatsiz eder sizi.
Abimlerin evine ne zaman gitsek evi pislik icinde. 2 cocugu var. Yerlere ayak basmaya korkuyorum))) Eve donduyumuzde kapidan girer girmez ayagimi yikayip oyle geziyorum evde. Bizim gelinin hic umurunda degil evi mok mu goturmus, kv, kp, gorumce gordu mu))) Biz de bir sey demiyoruz.

Allah aşkına ağzının payını ver yolla ne demek istiyorsun diye sor..hamile olan benim halim yok sağda solda arkamdan konuşacağına gel kendin temizle ..oğlun sana bişiy mi diyor rahatsız olursa o olabilir sen kendi evine bak burası benim evim de..keyfimin kahyasıda evde dolaşır görürsen slm söyle de..sende git evine heryere kusur bul etki tepki..bunalan değil bunaltan ol..kocana da diyebilirsin bak anana söyle sabrının sınırlarında bir karşıya bir beriye volta atıyor ben uyarayımda o düşünsün..

KV ile aynı apartmandayiz .2.5 yaş çocuğum var . En büyük skntim KV lafci biri evime geldiğinde evim daginiksa ne biliyom bakar etrafa çaktırmadan ve bu bakışları beni sinir ediyor. Arkamdan konuşmuş kulağıma geldi. Ve inanır mısınız sürekli temizlerim bir gün dağınık olsun bu kadar olmaz o an çıkıp geliyor:KK43: geçen kahvaltiyi yaptık eşim çocuk ben neyse sofrayı kaldırdım kapı çaldı bir KV geldi girdi içeri. Bende mutfağı makineye tutuyordum odayı yeri girgirlamamistim tuhaf tuhaf yere bakıyordu hemen girgiri getirdim yeni kahvaltti ettik anne mutfaktan basladiydim supurge Tutmaya dedim yaniiiiii sürekli bu konuda muzdaribim. Hiç anlayış yok bu konuda çocuğu var hamile demez. Birde canımı skan bsy daha oldu kizkardesim var 32 yaş bekar. Evlenmedi. Neyse komşumuzun kızı var o da 32 yaş evleniyo ikidebir yanımda kart kız evleniyo kart kizi aldılar diyor bende sanki kardeşim için laf mı sokuyor diyorum ne alaka dersiniz ama sacmami sizce. Biliyorum çünkü huyunu. Daha çok sorunlarımız zaten bı tasinsammmm ah ahhh çok denedim beni de kızı gibi görsün ama lafta öyle icraatta alakası yok arkamdan konuşur sürekli.
[/QUOTE
Kimse annen değil benimki nisanliyken hep kızım gibi seviyorum derdi evlenince bir sürü eziyet etti hamileyken 1kez bile acıdığını görmedim kart derken kimin yanında ne konuştuğunu bilmesi lazım insanın size mi söylüyor bilmem ama hayat bu yarin onun çocuklarının başına bi şey gelebilir başkasının evladı hakkinda atıp tutması ayıp Allah o zaman evlenmesini uygun bulmuş kime ne

Son düzenleme:
KV ile aynı apartmandayiz .2.5 yaş çocuğum var . En büyük skntim KV lafci biri evime geldiğinde evim daginiksa ne biliyom bakar etrafa çaktırmadan ve bu bakışları beni sinir ediyor. Arkamdan konuşmuş kulağıma geldi. Ve inanır mısınız sürekli temizlerim bir gün dağınık olsun bu kadar olmaz o an çıkıp geliyor:KK43: geçen kahvaltiyi yaptık eşim çocuk ben neyse sofrayı kaldırdım kapı çaldı bir KV geldi girdi içeri. Bende mutfağı makineye tutuyordum odayı yeri girgirlamamistim tuhaf tuhaf yere bakıyordu hemen girgiri getirdim yeni kahvaltti ettik anne mutfaktan basladiydim supurge Tutmaya dedim yaniiiiii sürekli bu konuda muzdaribim. Hiç anlayış yok bu konuda çocuğu var hamile demez. Birde canımı skan bsy daha oldu kizkardesim var 32 yaş bekar. Evlenmedi. Neyse komşumuzun kızı var o da 32 yaş evleniyo ikidebir yanımda kart kız evleniyo kart kizi aldılar diyor bende sanki kardeşim için laf mı sokuyor diyorum ne alaka dersiniz ama sacmami sizce. Biliyorum çünkü huyunu. Daha çok sorunlarımız zaten bı tasinsammmm ah ahhh çok denedim beni de kızı gibi görsün ama lafta öyle icraatta alakası yok arkamdan konuşur sürekli.
Siz anne kız olmaktan bahsediyosunuz biz akraba bile olamadık kv ile

Kimse annen değil benimki nisanliyken hep kızım gibi seviyorum derdi evlenince bir sürü eziyet etti hamileyken 1kez bile acıdığını görmedim kart derken kimin yanında ne konuştuğunu bilmesi lazım insanın size mi söylüyor bilmem ama hayat bu yarin onun çocuklarının başına bi şey gelebilir başkasının evladı hakkinda atıp tutması ayıp Allah o zaman evlenmesini uygun bulmuş kime ne

Bence en baştan beklentiniz yanlış. Yani o sizin kayınvalideniz sonuçta kayınvalide /gelin gibi olun anne kız gibi olmanız şart mı? Sonuçta o hiçbir zaman sizi karşılıksız seven kendi aileniz gibi olamaz bunu kabul edin.
Ayrıca da boşverin arkanızdan konuşsun duymamazlıktan gelin. Kardeşiniz hakkındaki iması da çok terbiyesizce, ona da uygun bir laf söyleyebilirsiniz. "artık insanlar geç evleniyor biz erken evlendik de nooldu" gibi...
Kaynananızdan duygusal beklenti içine girmeyin. Bunu da sürekli kendinize hatırlatın.

Maalesef. Titize denk gelince öyle oluyor

Benim kayınvalidem melektir.onunla bile anne-kız değiliz.kızı yok hiç.ama eşime aman aman deyip yaptırmadığı seyleri ben yaparken sesini çıkarmıyor.oğlu haksız da olsa yanında ufacık söylensem toz kondurmuyor hemen savunmaya geciyor.kızı olsam bana da bazı işleri yaptırmazdı en basitinden beni de savunurdu.ama degilim olamam.hicbir zaman kızları olamayız.bilmem anlatabildim mi...

Anne kız olmanıza gerek yok. O samımıyet oluşmadıysa olmaz zaten. Laf yaparsa yapsın kendinizi kv beğendirmek gibi bir çaba içine girmyin. ev bu bazen dağınık olur bazen toplu. benim çocuğum yok yeri geliyor dağınıklıktan geçilmiyor.
Her söylediği lafın altında bşy aramayın. Kendi hayatınıza odaklanın taşınabiliyorsanız taşının.

Diyelim ki dağınık birisin kime ne yada temiz birisin kimseye kendini beğendiremezsin ki kimi var bir bezi 1 kez silkeler kimi var 15 kez silkeler temizlikte görecelidir o yüzden boşver o gözlerini evirsin çevirsin etrafa bakınsın dursun o baktıkça sende deki bu gün temizlik yaptım evim misler gibi oldu mis mis de bir şey diyebileceğini sanmıyorum dese de boşver

yasınız kac :) cok gencsınız sanırım
22 gıbı falan geldınız fazla ıyımser fazla saf ne bıleyım bır sarılasım geldı ya :)
hıcbır zaman kayınvalıdeden anne olmaz herkesın annesı var baska anneye gerek yok

Ben size demedim ki. Sonuçta genellikle sorun yaşanır demek istediğim.
Herkes farklı sen kayınvalidemi bildiği için ayrı oturmayı tercih etmişsin bu çok normal eğer benim kv kötü olsaydı kabul etmezdım iyi de olsada kötü olsada oturulmuyor ben evlenirken baştan konuştuk ana çok şükür şimdiye kadar sorun yaşamadık çocuk oldu onda biraz yaşadık ama geçtı yinede rahatım yardımcı oluyorlar saolsun ☺️ Dinlemek istersem çocuğu kv birakıyorum ev temizlik yapacaksam birakıyorum 😄 herkes farklı yani

Back
X