Kv ile iletişimi minimum tutmak

Atıyorum buzdolabı alacagız diyorum ya aaa sakın alma, biz yeni alırsak bunu size veririz diyor. İki kişi çalışıyoruz bu arada.Direk emrivaki alma diyor.Maaş konusunda hep yuvarlak cevaplar veriyorum.
Halı konusunda mesela eşimin eline tutuşturuyor.Öyle sorma huyu yok.
2 senedir bu problemler katlanarak artıyor. Uyarınca düzelir gibi oluyor sonra eskiye dönüyor. 60 küsur yaşında kadın degişmez. Eşimde sıkıldı artık, mesafe koy diyor.
"E aşkolsun ben senin kullandığın buzdolabını ne yapayım?? " demiyor musunuz?
Desenize, bozsanıza bu tarz tekliflerde.
Absürt sorularda hem saygılı hem susturucu cevaplar verin.

Eşiniz de hakkaniyetli adammış e daha ne olsun.
Kadın size laf söyleyecek olursa yine topu eşinize atın, annesine kendisi söylesin, mesafe koyun desin.

Kaybetmemek degil, huzursuzluk istemiyorum. Kvyi artık aramıyorum. Cevap vermeye başladım. Neden bu zamana kadar cevap vermedim. Eşim hep iyi niyetten diyordur, kötü niyeti yok, bizi düşünüyordur dedi.
Tavsiye verirseniz sevinirim. Gerçekten uygulayacagım. Yüzyüze görüşmeyi azalttım. Telefondada 2 haftadır konuşmuyoruz, aramıyorum.
Bu tür kvdeyi öncesinde arıyor muydunuz yani?
Kendime sinsi gelin dedirtceniz bdv olarak ama 9 senedir,muhabbet ,hal hatır sormaya kvdemi sanırım hic aramadım kdksksks
O da sanırım hic bu kız beni niye aramıyor demedi😂

Benimkinin de boyle degisik kafalar yaşadığı oluyor. Aldigima vs karisamaz da, gerci ben en bstan hic musade etmedim hep mesafeli kaldim ondan olabilir. Mesela bebegime oda yapiyorum, imkanim var cok sukur. Parasinda da dgeil, ama köylü kafasi midir nedir. Omru boyunca kendi cocuklarina bi yatak almaya tenezzul etmemis, yazik cocuklar cekyatta büyümüş. Benim ailemin maddi durumu daha da kotuydu zamaninda ama bizim yatagimiz, odamiz vardi yani. 1 oda fazla olan eve tasindik, onceki evimde bile salon haric fazladan cekyatli bi oda vardi, burda bir oda daha fazla var, tasindigimdan beri beynimi yiyor oraya cekyat al diye. Hamile kaldim, bebek odasi yapicam dedim, hala oraya cekyat al, gelen giden yatar diyor. Ya sabir. Bebek mobilyasi aldik diye garipsedi, ucube muamelesi yapti resmen. Ben de ne aldigim bisyden bahsediyorum, ne de foto vs gosteriyorum. Neyse ki hamilelik bahanem oldu 4-5 aydir gormedim yuzlerini. Asla aramam. O da alisti. Kendisi arayip soruyor hep. Hatta bir sure aramadiginda gun icjnde arayip telefonda beni esir alacak diye, esime aksamlari sen ara da iki dk yandan bi selam verim bu sayede beni aramaz gunduz, konusmus oluruz diyorum. Iletisimi minimumda tutuyorum yani En guzeli
Yani bir de esinizin sizin yaninizda olmasj guzel. Benimki de akrabalarla gorusmemem vs konusunda cok kaf sokardi. Ona noluyorsa. Hicbir dedigini kaale almiyorum valla. Bu arada esinizi tek basin gondermeyin bence. Az gidin az görüşün ama yalniz gondermeyin. Size bilenir, onu doldurur belli olmaz. Ben asla uzun sure yalniz birakmam, oyle doldurcak bi tip degil ama, ayrica kiskanirim da ben yani esimi 😄

Öhhh gelinin maas gününü napacakmıs?
Yada bana nekadar fatura geldiği bilgisini günlük hayatında nerede kullanackmıs😂
Kpdere ucu size dokunacak sorular sormayın.
Mümkün mertebe resmi kalın ama ogluna karısamazsınız,görüssün adam nezman isterse.
Sorması çok saçma. Bizim aldıgımız toplam maaşı hesaplıyor. Geçen diyorki size bizden çok maaş kalıyor. Tüm çevresine, akrabalarına göre ben çok şanslı bir gelinim. Kv melek gibi. Hatta eşimde böyle dedi. Hatta şükür etmem gerekirmiş. Bana eziyet eden bir kvem yokmuş.Tvde görüyoruz dedi. Bende bu şükür edilecek birşey degil, bu saatten sonra insan çekecek halim yok, en kötü görüşmem dedim.

Bu tür kvdeyi öncesinde arıyor muydunuz yani?
Kendime sinsi gelin dedirtceniz bdv olarak ama 9 senedir,muhabbet ,hal hatır sormaya kvdemi sanırım hic aramadım kdksksks
O da sanırım hic bu kız beni niye aramıyor demedi😂
10 günde bir falan konuşurduk. Ben aramasamda maalesef o arıyor. Mecbur geri dönüyorum. Bence aramamak en güzeli.

Benimki kızında dönüşte uğrayacak bana 😔
Umarım okulda olurum inşallah hafta içi gelir diye dua ediyorum🙃
Haftasonu gelirse battim 🤔
Eşiniz karismiyor dediniz size o zaman mecbur olmadıkça görüşmeyin.

Yani bir de esinizin sizin yaninizda olmasj guzel. Benimki de akrabalarla gorusmemem vs konusunda cok kaf sokardi. Ona noluyorsa. Hicbir dedigini kaale almiyorum valla. Bu arada esinizi tek basin gondermeyin bence. Az gidin az görüşün ama yalniz gondermeyin. Size bilenir, onu doldurur belli olmaz. Ben asla uzun sure yalniz birakmam, oyle doldurcak bi tip degil ama, ayrica kiskanirim da ben yani esimi 😄
Şöyle doldurur. Ben iyi niyetliyim diye oturur aglar. En ufak şeyde aglıyor.

Benimki kızında dönüşte uğrayacak bana 😔
Umarım okulda olurum inşallah hafta içi gelir diye dua ediyorum🙃
Haftasonu gelirse battim 🤔
Eşiniz karismiyor dediniz size o zaman mecbur olmadıkça görüşmeyin.
1 2ayda bir gidiyorum. Kpnin suçu yok, onu ziyarete gidiyorum aslında.Sadece bayramdan bayrama gidersem olay büyür, sorun yaparlar mı acaba.Aslında bayramdan bayrama gitsem süper olur 😊Yorumlardan okuduğum kadarıyla sizin kvniz tam ataerkil kafada, gelini ezmeye çalışan biri. Allah yardımcınız olsun. İnşallah çok kalmaz sizde.

Yaklaşık 2 yıldır devam eden bir kv sıkıntım var.Kv başından beri samimi olalım, sürekli himayesinde olalım istiyor.Rahatsız oldugum şeyler şunlar.Sürekli emrivaki yapması, akıl vermesi, evimdeki eşyaları nereye koymamı söylemesi, (para beklentisi yok, kendi evine giren parayla bizim eve gireni karşılaştırır) ısrarla maaşımı, maaş tarihimi soruyor, bende yuvarlak cevaplar veriyorum, gene soruyor. İzinli oldugum günler, evde oturmaya hakkım yokmuş gibi gitmemi beklıyor.Babam başkasıyla evli,görüşmüyoruz.2 3 kez biz birbirimize çok düşkünüz, ben sizin gibi kopuk aile görmedim, siz nasıl ailesiniz dedi. Bende o an ne diyecegimi bilemedim. Ama bu sözleri beni çok kırdı.Açıkçası ben elektrik su faturasının kesildiği tarihi bilmiyorum.Faturalarla eşim ilgileniyor.Geçen otururken, sizin elektrik faturası 1200 TL geldi, 25inde kesiliyor sizin fatura dedi. Bende gülerek ben bilmiyorum ne zaman kesildiğini maşallah sen biliyorsun dedim.Ben eve halı almak istiyorum, alma bende var diyor.Elektronik birşey almak istiyorum, alma biz yeni alacagız, bizimkini size verelim diyor. Kendi kullandığı makine en az 5 yıllık.Aklıma gelenler bunlar, daha birçok şey.
Eşime tüm içimdekileri söyledim. O da söyle anneme diyor. Bende kırılır, aglar dedim. Eşim kırılırsa kırılır dedi.Mesafe koy, birbirinizi aramayın, sen gidip gelme, ben gidip gelirim dedi.Ortadaki tüm problemler bunlar.Ben telefonla konuşmak istemiyorum kv ile.Şuan fıtık rahatsızlığı çıktı, aramak istemiyorum.Eşim sen görüşme ama bana görüşme deme dedi. Ben minimum düzeyde görüşmeyi istiyorum.
Size sormak istediğim şey şu. Kv kpnin rahatsız oldugu bir akraba var.Kpye birgün ya gelininde öyle olsa napacaksın dedim. Ana babasının evine geri göndeririz dedi.Ben bu şekilde mesafeli, uzak davranırsam bu onların aile yapısına çok ters. Onlar daha samimi ilişkiler istiyor. Bu şekilde de ben mutlu degilim. Bana ne tavsiye verirsiniz. Son olarak eşim annesini uyaracak, eminim aglayacak.
Eşin uzak dur diyorsa uzak dur. Onu mu bunu mu yapsam deme. Aile yapılarına tersse ters ne yapacak kolundan tutup evden mi atacak. Kvye sağ ol anne biz de genciz kendimiz beğenip almak istiyoruz zevkimize göre diyememek de ayrı bir tutukluk. Ağlamalık bir cümle değil bu, ağlarsa da sana ne onun esksini kullanmak zorunda kalacak kadar düşkün müsünüz. Farketsin bunu

Ben olsam daha ilk falsosunda mesafemi koymuştum siz çok sabretmissiniz. Hiç eşime bile söyleme gereği duymaz kendi mesafemi koyardım.
Ben 2 3aydır ciddi mesafe koydum. Ziyarete gıdınce bile kpnin yan tarafına oturuyorum. Kvnin yanına bıle oturmuyorum. Sarılmıyorum bıle kvye.

1 2ayda bir gidiyorum. Kpnin suçu yok, onu ziyarete gidiyorum aslında.Sadece bayramdan bayrama gidersem olay büyür, sorun yaparlar mı acaba.Aslında bayramdan bayrama gitsem süper olur 😊Yorumlardan okuduğum kadarıyla sizin kvniz tam ataerkil kafada, gelini ezmeye çalışan biri. Allah yardımcınız olsun. İnşallah çok kalmaz sizde.
Ayda bir gidin iki ayda bire cikarin öyle uzatın olayi.
Esiniz rahat bırakmış sizi bu onemli.
Ben de bayramdan bayrama gidiyorum.
Benim durum farkli.
Benimki kalmaz insAllah.
Hafta içi olursa Super olur.

Hadi gittim her seferinde yanında ama hergün eşimi arıyor. Telefonda da yanında olamamki. Dolduran telefonda da doldurur.
Yok ya telefon gitmek gelmek kadar olmaz. Isin gucun arasinda. Hem sen gidersen ve hep beraber gitmeye sartlandirirsan , sen cok hoslanmiyorsun diye seyrek gidilir. Ama sen serbest birakip ben gelmiyorum sen istediğini yap dersen suyu cikar, bi bakarsin her gun cagirir kocani. Oglumu ele geçirdim kafasi yaşar

Bu sefer bu gelin bizim aile yapımıza uymuyor, boşanın derler mi, iyice bilenirler mi bana. Bana kalsa bayramdan bayrama görüşsem yeter. O bile cok kvye
Peki bu şekilde de eşini darlıyorsun. Adam demez mi bu kadın ne kadar çok dır dır ediyor diye ?

Benimkinin de boyle degisik kafalar yaşadığı oluyor. Aldigima vs karisamaz da, gerci ben en bstan hic musade etmedim hep mesafeli kaldim ondan olabilir. Mesela bebegime oda yapiyorum, imkanim var cok sukur. Parasinda da dgeil, ama köylü kafasi midir nedir. Omru boyunca kendi cocuklarina bi yatak almaya tenezzul etmemis, yazik cocuklar cekyatta büyümüş. Benim ailemin maddi durumu daha da kotuydu zamaninda ama bizim yatagimiz, odamiz vardi yani. 1 oda fazla olan eve tasindik, onceki evimde bile salon haric fazladan cekyatli bi oda vardi, burda bir oda daha fazla var, tasindigimdan beri beynimi yiyor oraya cekyat al diye. Hamile kaldim, bebek odasi yapicam dedim, hala oraya cekyat al, gelen giden yatar diyor. Ya sabir. Bebek mobilyasi aldik diye garipsedi, ucube muamelesi yapti resmen. Ben de ne aldigim bisyden bahsediyorum, ne de foto vs gosteriyorum. Neyse ki hamilelik bahanem oldu 4-5 aydir gormedim yuzlerini. Asla aramam. O da alisti. Kendisi arayip soruyor hep. Hatta bir sure aramadiginda gun icjnde arayip telefonda beni esir alacak diye, esime aksamlari sen ara da iki dk yandan bi selam verim bu sayede beni aramaz gunduz, konusmus oluruz diyorum. Iletisimi minimumda tutuyorum yani En guzeli
Çok iyi yapıyorsunuz. Bende artık eşim konulurken 2 dk konuşup eşime veriyorum telefonu. Seninki gene çekyat ak diyormuş. Benimkinin evinde 2 koltuk takımı var. Biri eski hatta.Diger odasında koltuk var, çatıda koltuk var. Bana sormadan eşime, iş yerinin arabasını getire, çatıdaki koltugu götürün diyor. Hayır diyorum, bak dinle, biri gelir yatar diyor. Koltuk dışarda zaten, mahvolmuş. Israr ediyor. Eşime en son dedimki, eve getirirsen 3.cü kattan aşagı ya atarım o koltugu dedim. O eski buzdolabının getir spotcuya satarım dedim. Bir kere böyle yapsam bidaha teklif edemez.

Peki bu şekilde de eşini darlıyorsun. Adam demez mi bu kadın ne kadar çok dır dır ediyor diye ?
Normalde bunun konuşmasını uzun zamandır yapmadım. Geçen artık canıma tak etti.Eşime tüm rahatsız oldugum şeyleri söyledim. Hatta eşime dedimki bu konuşmadan sonra uzun süre aile kavgası etmeyiz dedim.Şimdi ramazan geliyor. Ramazanda çagıracak kv.

Back
X