- 15 Haziran 2016
- 7.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.883
- 348
- 39
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Benim kp de bana şöyle davranırsan böyle yaparsan alırım çocuğunu elinden boklu bezini bile bulamazsın demişti, kv de baaak işte bu böyle bir adam ayağını denk al hergün bu eve gelinecek torunumu ben büyütecem dediYaklaşık 2 yıldır devam eden bir kv sıkıntım var.Kv başından beri samimi olalım, sürekli himayesinde olalım istiyor.Rahatsız oldugum şeyler şunlar.Sürekli emrivaki yapması, akıl vermesi, evimdeki eşyaları nereye koymamı söylemesi, (para beklentisi yok, kendi evine giren parayla bizim eve gireni karşılaştırır) ısrarla maaşımı, maaş tarihimi soruyor, bende yuvarlak cevaplar veriyorum, gene soruyor. İzinli oldugum günler, evde oturmaya hakkım yokmuş gibi gitmemi beklıyor.Babam başkasıyla evli,görüşmüyoruz.2 3 kez biz birbirimize çok düşkünüz, ben sizin gibi kopuk aile görmedim, siz nasıl ailesiniz dedi. Bende o an ne diyecegimi bilemedim. Ama bu sözleri beni çok kırdı.Açıkçası ben elektrik su faturasının kesildiği tarihi bilmiyorum.Faturalarla eşim ilgileniyor.Geçen otururken, sizin elektrik faturası 1200 TL geldi, 25inde kesiliyor sizin fatura dedi. Bende gülerek ben bilmiyorum ne zaman kesildiğini maşallah sen biliyorsun dedim.Ben eve halı almak istiyorum, alma bende var diyor.Elektronik birşey almak istiyorum, alma biz yeni alacagız, bizimkini size verelim diyor. Kendi kullandığı makine en az 5 yıllık.Aklıma gelenler bunlar, daha birçok şey.
Eşime tüm içimdekileri söyledim. O da söyle anneme diyor. Bende kırılır, aglar dedim. Eşim kırılırsa kırılır dedi.Mesafe koy, birbirinizi aramayın, sen gidip gelme, ben gidip gelirim dedi.Ortadaki tüm problemler bunlar.Ben telefonla konuşmak istemiyorum kv ile.Şuan fıtık rahatsızlığı çıktı, aramak istemiyorum.Eşim sen görüşme ama bana görüşme deme dedi. Ben minimum düzeyde görüşmeyi istiyorum.
Size sormak istediğim şey şu. Kv kpnin rahatsız oldugu bir akraba var.Kpye birgün ya gelininde öyle olsa napacaksın dedim. Ana babasının evine geri göndeririz dedi.Ben bu şekilde mesafeli, uzak davranırsam bu onların aile yapısına çok ters. Onlar daha samimi ilişkiler istiyor. Bu şekilde de ben mutlu degilim. Bana ne tavsiye verirsiniz. Son olarak eşim annesini uyaracak, eminim aglayacak.
Örnek verdikleri davranışları misliyle yapıyorum onlara, bazen evladımı görmek için bizim evin sokağına geliyorlar canım istemiyorsa çocuğumu camdan bile göstermiyorum, en son iki yıl önce evimize adım attılar, kp ailenin reisini eşim ve ben olarak ilan etti herkese, bana sormadan çocuğuma bir çorap bile almıyor, siz neyden bu kadar korkuyorsunuz kp inizin karısı değilsiniz kp inizin nikahında değilsiniz, eşya da değilsiniz postalayıp gönderilecek, eşinizin dediğini yapın ne eksik ne fazla sonrada keyfinize bakın
Akla ihtiyacınız yok kocanız gayet aklı başında bir adam, onun aklı yeter
Ağlarsa ağlasın size ne?