• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile kavga

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Herkese hayırlı akşamlar.Benim diger konularimi bi çoğunuz biliyosunuz.Bugün eşim ben duştayken kp yıl arayıp buranın meşhur bi yemeğini istemiş dışarda yapılacak bişey.Her neyse ben bilmiyorum kp nin eşimi araması ile öğrendim.Eşim dedi ki biz evde yiyelim siz kendi evinizde yiyin.Sonradan aramış öyle olmaz bize gelin falan demiş.Ben de tepki gösterdim gitmek istemiyorum dedim.Cunku bana sormadan karar almış bu bir,ikincisi de ben zaten kv ve kp ye çok kırgınım eskiden beri pek de sevmiyorum onlara gitmeyi.Neyse eşim kırılmasın diye gittim.Ama orda da surat filan asmadim yani.Onlar da iyilerdi.Eve geldim eşimi aradı napiyosunuz diye eşim de dalga mı geciyosunuz biraz önce ordaydik filan dedi.Bu kez baktım benim telefonum çaldı.Aradim geri.Bana bi laflar etti ki anlatamam yok ben onları adam hesabına almiyomusum.Oglumuzu bizden uzak tutuyosun,evine bizi almıyorsun,her gün gelecek sabahtan akşama bizde olacaksın dedi.Ben de dedim ki x kendisi de yanımda madem ben göndermiyorum kendisi söylesin dedim.Daha neler neler dedi bana.Benim hatalari yaşımın küçüklüğüne vermiş filan.Cok kırıcı konuştu sonra da siz iyi ol yeter dedi.Tabi ben şok oldum onca laf üstüne.Bi de kpnin sesi geliyor bi daha bu konuşma olursa böyle davranırsan kıyamet kopar diye.Bi de bana beddua etti oğlunu ondan uzak tutuyomusum da yaşayınca anlayacakmisim.Eger bunun için oğlumu uzersen iki dünyada elim yakanda dedi.
Karmaşık yazmış olabilirim ama hanımlar hala çok kötüyüm.Esime ayrılmak istediğimi söyledim.Cunku biliyorum ki herşey yine benim başıma patlayacak.Esime de dedim ki ilk görüşmek istemiyorum bundan sonra onlarla o zaman yine sorun olacak dedi.Cozum de üretmiyor.Esimi çok sevsem de gitmek zorunda olduğumu hissediyorum.Bu kv ile ben yapamam bi de altlı ustlu oturuyoruz yani hiç olmaz.

Peki eşin ne dedi bu laflar üzerine

Yani susup oturdunuz mu evde

Üst kata çıkıp sizin derdiniz ne şimdi burdaydık zaten demedi mi

Peki eşin ne dedi bu laflar üzerine

Yani susup oturdunuz mu evde

Üst kata çıkıp sizin derdiniz ne şimdi burdaydık zaten demedi mi
Hayır demedi bana da ağlama dedi durdu şimdi de oyun oynuyor.Bi de Ustune ben görüşmek istemiyorum diyince sorun oluyor.

Siz gitmiyorsanız gitmeyin eşinize neden engel oluyorsunuz?
Kv kp oğullarını görememekten şikayetçi sonuçta.
Neler yaşadınız bilmiyorum ama nefret etseniz de eşinizle ailesinin arasında kara kedi olmayın bırakın o görüşsün.

Yine soyluyorum erkek de bitiyor is orda devreye girip telefonu alip siz ne diyorsunuz diye tepkisini gosterecekti boyle arka planda kaldiklari ve her kosulda aileyi savunduklari zaman istesenizde huzuru yakalayamazsiniz

Neden sabahtan aksama kadar onlarla durman gerekiyor? Hastayim bu oglum bize köle aldi yaşasin zihniyetine
Bi de konuşuyor ki saygısızsin da şu da bu da diye.Hasta olur çorba yaparım Allah rızası için.Ben demesem oğlu aramaz bile hasta olduğunu bile bilmez.Ama işte kötü olacaksın iyi olmak yaramıyor

Yine soyluyorum erkek de bitiyor is orda devreye girip telefonu alip siz ne diyorsunuz diye tepkisini gosterecekti boyle arka planda kaldiklari ve her kosulda aileyi savunduklari zaman istesenizde huzuru yakalayamazsiniz
Sadece arkalarından sen haklısın diyor.Telefonu almasını geçtim insan sonradan bi tepki gösterir

Eşin neden onlardan yemek isteyip siz kendi evinizde yiyin biz evimizde yiyelim dedi ki?
Değişik bi aile

Siz gitmiyorsanız gitmeyin eşinize neden engel oluyorsunuz?
Kv kp oğullarını görememekten şikayetçi sonuçta.
Neler yaşadınız bilmiyorum ama nefret etseniz de eşinizle ailesinin arasında kara kedi olmayın bırakın o görüşsün.
Hanımefendi ben eşime gitme gelme demiyorum.Hatta ara sor annen hastaymış vs diyorum Bilip bilmeden konuşmayın.Ben saygısızlık etmedigim halde saygısızlık ediyo muamelesi görüyorum.

Ah su kv kpler kendiminkilere sukrediyorum melekler valla
Ne gerek varmis hergun oraya gitmene ne oglan duskunuymus evlendirmeseymis kendide gelin olmamis mi ne bu cahillik ya esinde agzini acmiyosa rest cekvgit annenlere

Hanımefendi ben eşime gitme gelme demiyorum.Hatta ara sor annen hastaymış vs diyorum Bilip bilmeden konuşmayın.Ben saygısızlık etmedigim halde saygısızlık ediyo muamelesi görüyorum.
Bildiğim kadarıyla konuşuyorum haliyle.
Gittiğinde surat yapıyorsanız adamın gidesi gelmiyordur.
Ayrıca burda yorumlara çıkışacağınıza iki dk yukarı çıkın bu sinirinizi orada kullanın.

Bildiğim kadarıyla konuşuyorum haliyle.
Gittiğinde surat yapıyorsanız adamın gidesi gelmiyordur.
Ayrıca burda yorumlara çıkışacağınıza iki dk yukarı çıkın bu sinirinizi orada kullanın.
Hanımefendi ben oraya gittiğimde surat vs yapmıyorum ama ben oraya her gittiğimde sen annene yardıma gelmiyosun diyo başlıyor bana kp.Kv dersen benim açık olmama takmış durumda kapalı gelin istiyormuş.Esime başka eş düşünüyormuş ben her zaman bunları dinliyorum.Gitsin gelsin ben bişey demiyorum ben de gidip geliyorum ama o kendi evinin de işine yardım etmemi istiyor sürekli onunla yemek yiyelim istiyor ve bunlar olmazsa kıyamet kopar dedi bugün bana

Ah su kv kpler kendiminkilere sukrediyorum melekler valla
Ne gerek varmis hergun oraya gitmene ne oglan duskunuymus evlendirmeseymis kendide gelin olmamis mi ne bu cahillik ya esinde agzini acmiyosa rest cekvgit annenlere
Ah bi de öyle mı der de sen benim kizimsin der insan kızına böyle mı yapar Allah aşkına.Anama babama kadar laf etti

Canim altli ustu oturmayin tasinin dip dibeyken olur tabi kimse anlasamiyo burdakileri okursan esinle ayrilma ayri eve cikalim uzaga de

Canim altli ustu oturmayin tasinin dip dibeyken olur tabi kimse anlasamiyo burdakileri okursan esinle ayrilma ayri eve cikalim uzaga de
Valla eşim konusunda da şüpheliyim ben buradan taşımamam eşim kirayi odeyemeyiz diyor tasinsak da yine gelir gelir durur ben de istemiyorum Saygısızlık yapmadigim halde neler neler duydum bi de oglumu uzme diyor tabi bizde kalp yok zateb

Bütün konularına göz gezdirdim.

20 yaşındasin sanırım daha çok gencsin ama sen onlarla aynı apartmanda oturdukca ömrün kisalir.hele çocuk olursa ki bunun için de cabaliyorsun sanırım.

Tek sorunun onlar da değil eşinle de sorunların var.

Oradan taşının bence.

Taşınmak en mantıklısı eşiniz destek olmuyormuş.Kv ye kp E söylenecek söz yok.Problem denge kuramayan eşini saydırmayan kocadadır.Yani düzelmesi gereken kişi eştir.Haliyle Nasıl siz onları sevmiyorsanız onlarda sizi sevmiyordur.Bir de ev onlarınsa hem evimizde oturuyor hem de oğlumuzu göstermiyor diye düşünebilirler.En mantıklısı bir an önce taşınmak ordan.Yoksa hiç huzurunuz kalmayacak gibi görünüyor.

Taşınmak en mantıklısı eşiniz destek olmuyormuş.Kv ye kp E söylenecek söz yok.Problem denge kuramayan eşini saydırmayan kocadadır.Yani düzelmesi gereken kişi eştir.Haliyle Nasıl siz onları sevmiyorsanız onlarda sizi sevmiyordur.Bir de ev onlarınsa hem evimizde oturuyor hem de oğlumuzu göstermiyor diye düşünebilirler.En mantıklısı bir an önce taşınmak ordan.Yoksa hiç huzurunuz kalmayacak gibi görünüyor.
Diger yorumlara da yazdım eşim burdan taşınmak istemiyor kiradan dolayı

Back
X