Yine kv yine dert

E madem böyle ne diye kendinizden, çocuğunuzdan kısıyorsunuz ki? Bırakın kartıda, borcuda o düşünsün. Hele bir de çocuğa gelen hediyeleri bile bozdurmuşsunuz. Ne gerek var bunca fedakarlığa, üstelik sizi tüketen birisi için.
Çünkü sürekli kart borçlarından yakınıp duruyordu seneye bakıcı da tutmamız gerekecek ve böyle giderse bakıcıya verecek paramız olmayacaktı benimde hedefim birlikte biraz tasarruf yapıp yaza kadar borçları bitirip sonra bakıcı tutunca zorlanmamaktı. Ve yine birikim yapıp yerine koymaktı ama her şey boşa gitti

Evet haklısınız bundan sonra aynen böyle yapacağım onun kart borçları umurumda olmayacak. Ama salaklığıma yanarım ki Bebeğimin altınları ve kenarda birikmiş param gitti.
Olsun ...pahalı bir hayat dersi diye düşün!! Bak el kadar bebeğini bırakıp ise gidiyorsun.Bunun sana bir dönüşü olmalı.Kayinvaliden gene oğluşum da oğluşum derse "bana hava hoş ..çıkayım işten siz maaşım kadar gönderin her ay ,hem torunun helak olmaz hem oğlun " diyin kapatın telefonu

Şu an eşim kafasına koymuş zaten gidecek. Ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum. İçimde ona karşı hiç bi şey yok. Bundan sonda onunla nasıl aynı evi paylaşacağım bilmiyorum. Ayrıca nasıl bir anne karda kışta 4 aylık bebeği olan oğlunu 12 saatlik yola mecbur kılar bilmiyprum ( onlar şu anda otobüsle geleceğini sanıyor )

Şu an eşim kafasına koymuş zaten gidecek. Ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum. İçimde ona karşı hiç bi şey yok. Bundan sonda onunla nasıl aynı evi paylaşacağım bilmiyorum. Ayrıca nasıl bir anne karda kışta 4 aylık bebeği olan oğlunu 12 saatlik yola mecbur kılar bilmiyprum ( onlar şu anda otobüsle geleceğini sanıyor )
Otobüsle gitmesini telkin et...rezil olsun...
Uçağa verecek paramız yok de

Kızlar ipler iyice kopma noktasına geldi. Ondan Nedret ediyorum gidip uçakla değil otobüsle gitmesini söyledim kabul etmedi. Güya otobüsle giderse bizi daha fazla yalnız bırakmak zorunda kalacakmış ki bence düşündüğünden değil. Çok kötü tartıştık yine ve eşim daha önce hiç yapmadığı bir şey yaptı az daha şiddet uygulayacaktı. Elini kaldırdı ve son dk indirdi ben kaçtım odaya kitleyip ağladım sonra astım krizim tuttu çıkmak zorunda kaldım hava kullanmak zorunda kaldım yaptığından pişman oldu ama iş işten geçmişti ki hala kendini haklı gördüğü yerler var. Bir kere geleceğim dediği için gideceğini söylüyor hala. Her neyse bu durum artık umurumda bile değil yaptığı son noktaydı artık. Sanırım boşanmak için daha fazla beklemeyeceğim yarın ola hayır ola. Dinç kafayla düşünüp hem kendim hem de bebeğim için doğru bir karar vermek istiyorum. Bana dua edin umarım sonum hayır olur

Acaba siz biraz duygusal mı bakıyorsunuz olaya yoksa ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama bunlarla eşinizle boşanma durumuna gelecek bir olay göremedim benim kaynanam da hava atar doğumuma gelmedi etmedi ben erken doğum riskiyle yatarken o görümcem in düğününe çağırdı eşimi bana nasılsın bile demeden ki her an doğum olabilirdi. Ama ben bu yüzden eşimden soğumadım hiç ne bileyim. Böyle bir durumda da o gitmese ben derdim git bir bak diye. Kaynanamı sevmesemde bu başka bir olay. Onun anası babası sonuçta kendi annem babam olsaydı hiç düşünmezdim giderdim. Ayrıca otobüs biletleri 100 TL şuan uçak biletleri daha da ucuz. Hadi son dk toplam 1000 TL verseniz ki bu da abartılacak yerine koyulamayacak bir meblağ değil hele ki ikinizde çalışıyorsunuz. Maddi durumunuz sıkışık anlıyorum ama olayları bu raddeye getirecek bir şey yok bana göre. Eşiniz olmadan da bebeğe bakabilirsiniz bence
Ki karda kışta sokakta bırakıp gitmiyor sizi. Bence çok duygusal ve tek taraflı bakıyorsunuz biraz sakinleşip öyle düşünmeyi deneyin derim.

Bunu söylemeyi ben de düşündüm ama böyle söylersem biliyorum ki kv eşimi doldurup kadın beni aradı böyle böyle dedi gelme maden diyecek o zaman da eşimle aram iyice açılacak. Ama kızlar İnan'ın Doğumdan sonra gerek ailesinin gerek eşimin tavrı nedeniyle eşimden çok soğumuştum zaten onu sevmiyorum diyebilirim bunu kendime bile itiraf edemiyorum belki ama evet bu yaşananlardan dolayı ondan soğudum ve onu sevmiyorum boşanmak umurumda bile olmaz sadece bebeğimi düşünüyorum

Madem illa gidicem diyor eşiniz bırakın gitsin. Aramayın sormayın ararsa açmayın, kv nizle de mesafe koyun aradığında açmayın. Esiniz de ne diyorsa desin . Koskoca insanlarız zorla konuşturacak hali yok sizi. Ailesiyle konuşmadığınız için de surat asarsa assın. Suan zaten aranız limoni , hem o istediğini yapacak hemde sizin normal davranmanızı bekleyecek.
Burda bazı arkadaşlar ailesi kaza yapmış tabiki gidecek demişler de kv misafir gibi gelip gitmiş, bir işin ucundan tutmamış. Konu sahibine oğlum o kadar yollarda kalıyor diye laf vurmuş, şimdi kendisine gidince oğlu sesi çıkmıyor. Acil bir durum olsa tabiki gitsin de borç varken gitmek niye.

Sizde çocuğunuzun altınlarını vererek hata yapmışsınız, kenarda tutup keşke çocuğunuzun ihtiyaçları için harcasaydınız. Bence bundan sonra eşinizi maddi olarak cok rahata çıkarmayın ki kafasına göre harcama yapamasın.

Ben ailesinin yanına gitmesinde bi sakınca göremedim
Benimde ailem en kötü hastaneye bişey icin gitsin aynı gün görmeden icim rahat etmez
Anneside tabiki ogluna kıyamaz sizinde cocugunuz var ilerde sizde aynısını yapacaksınız
Ama ilişkinizde cok daha büyük sorunlar var belliki bu sadece bahaneniz gibi geldi

Back
X